Pagina 1 din 1
Sharpa
Junior member 19 mesaje
|
Slabire...
scris pe 27 mai 2008 23:31 de Sharpa
Salut.Am 15 ani,89 Kg,1.80 M.Am mai creat cateva topicuri dar din pacate nu m-au ajutat cu nimic.
Am navigat pe forum app 30 de ore si inca mai am cateva intrebari:
-Cum functioneaza fat burners...da rezultate?...cati din voi folositi...La varsta mea pot folosi asa ceva?Dar proteine
-Proteinele dauneaza?
-Vreau o dieta....am vazut multe dar tot nu m-am hotarat pt ca parerea mea e ca, conteaza si varsta
-Cum imi pot calcula chiar eu o dieta
Cm atat.Va rog nu va enervati daca v-a deranjat ceva...Sunt NOOB
Sper k nu am postat gresit aici
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Slabire...
scris pe 28 mai 2008 21:07 de dolphspeed99
Daca imi poti recomanda ceva proteine ar fi minunat...nu conteaza bugetul(nu prea mult)
Eu Ma duc la lupte 5 zile pe saptamana si fac forta app in fiecare zi...si fac si altii mai mici ca mine...am acumulati cam 2 ani...inseamna k ar trebui sa regret?
O sa-mi fac si un abonament la o sala de fitnes k sa ma concentrez pe slabire si formarea masei musculare.
Cam atat.
UIte-aici o proteina buna tare, si la gust, si la rezultate, si la omogenizare, si la pret http://suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimente-nutritive/Prostar-Whey-2-lb-52.html
Succes!
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Sharpa
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Slabire...
scris pe 29 mai 2008 00:32 de Sharpa
UIte-aici o proteina buna tare, si la gust, si la rezultate, si la omogenizare, si la pret http://suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimente-nutritive/Prostar-Whey-2-lb-52.html
Succes!
Si "ceva carbo simpli si prot" am uitat sa mentionez scz
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Slabire...
scris pe 29 mai 2008 19:54 de dolphspeed99
Si "ceva carbo simpli si prot" am uitat sa mentionez scz
Carbohidratii simpli sunt obtinuti de obicei din zahar si astia ingrasa!!! Mai degraba slabesti daca folosesti carbohidrati complecsi, obtinuti din cereale. Ex: http://suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimente-nutritive/Pure-Muscle-Carbs-56.html
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Sharpa
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slabire...
scris pe 30 mai 2008 15:18 de Sharpa
Daca imi poate da cineva un id de yahoo k sa rezolv mai repede...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slabire...
scris pe 30 mai 2008 18:44 de gere
Daca imi poate da cineva un id de yahoo k sa rezolv mai repede...
Nu iti va da nimeni id de mess.In schimb iti pot da si eu cateva sfaturi:
1.Elimina din alimentatia ta tot ce insemana fast-food,aici incluzand si dulciurile,sucurile....
2.Elimina mnacaruri ca si cartofi pai,sarmale(de craciun nu te zgarcii,recupereaza)....
3.Consuma doar carbo complecsi(paine integrala 100%,orez brun,cartofi....).Elimina painea alba,orezul alb,pastele fainoase.....
4.Consuma grasimi nesaturate(de exemplu in salate orice ulei neprajit;arahide,alune,fistic).Nu uita grasimile sunt foarte importante!Uita miturile ca de la grasimi te ingrasi!
5.Consuma in prima partea a zilei carbo iar spre sfarsit evita pe cat posibil carbohidratii;consuma in schimb grasimi+proteina(o salata usoara+ulei+albus de oua fierte........)
6.Ia din alimentatie mai putine calorii decat consuma corpul.De ex. daca astazi consuma corpul tau 2800 de kcalorii,atunci tu trebuie din mancare sa dai corpului sub 2800 de kcalorii(cu aproximativ 300;sa nu crezi ca daca dai corpului cu 1000kcal mai putin e bine;da vei slabii mai mult dar nu si sanatos).
7.Fa miscare prin care sa maresti consumul de calorii:inot,culturism,ciclism,alergat....alege ce ti se potriveste.
8.Documenteaza-te in conctinuare(cum nu ai gasit mare lucru in 30 de ore???)
9.Fii motivat!e sanatatea ta in joc!
|
sus |
|
Sharpa
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slabire...
scris pe 31 mai 2008 13:41 de Sharpa
1.Elimina din alimentatia ta tot ce insemana fast-food,aici incluzand si dulciurile,sucurile....
2.Elimina mnacaruri ca si cartofi pai,sarmale(de craciun nu te zgarcii,recupereaza)....
3.Consuma doar carbo complecsi(paine integrala 100%,orez brun,cartofi....).Elimina painea alba,orezul alb,pastele fainoase.....
4.Consuma grasimi nesaturate(de exemplu in salate orice ulei neprajit;arahide,alune,fistic).Nu uita grasimile sunt foarte importante!Uita miturile ca de la grasimi te ingrasi!
5.Consuma in prima partea a zilei carbo iar spre sfarsit evita pe cat posibil carbohidratii;consuma in schimb grasimi+proteina(o salata usoara+ulei+albus de oua fierte........)
6.Ia din alimentatie mai putine calorii decat consuma corpul.De ex. daca astazi consuma corpul tau 2800 de kcalorii,atunci tu trebuie din mancare sa dai corpului sub 2800 de kcalorii(cu aproximativ 300;sa nu crezi ca daca dai corpului cu 1000kcal mai putin e bine;da vei slabii mai mult dar nu si sanatos).
7.Fa miscare prin care sa maresti consumul de calorii:inot,culturism,ciclism,alergat....alege ce ti se potriveste.
Foarte util sfatul tau..Multumesc
|
sus |
|
Sharpa
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 3 iun 2008 21:09 de Sharpa
Cum pot afla cam cate kalorii consuma corpul meu:P
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Slabire...
scris pe 3 iun 2008 22:59 de Gilu
Salut.Am 15 ani,89 Kg,1.80 M.Am mai creat cateva topicuri dar din pacate nu m-au ajutat cu nimic.
Am navigat pe forum app 30 de ore si inca mai am cateva intrebari:
-Cum functioneaza fat burners...da rezultate?...cati din voi folositi...La varsta mea pot folosi asa ceva?Dar proteine
-Proteinele dauneaza?
-Vreau o dieta....am vazut multe dar tot nu m-am hotarat pt ca parerea mea e ca, conteaza si varsta
-Cum imi pot calcula chiar eu o dieta
Cm atat.Va rog nu va enervati daca v-a deranjat ceva...Sunt NOOB
Sper k nu am postat gresit aici Off-topic:Mi-a atras atentia mesajul asta si vreau sa spun pt toata lumea, mai ales pt incepatori:acesta nu e un loc unde intri pt prima data si ti se da totul pe tava....si atsta nu pt a le da peste nas unor nesimtiti care asa cred ca li se cuvine (fara sa fac referire la cineva anume), dar pt ca trebuie sa ai o baza pt a intelege unele lucruri, baza care ti-o formezi singur, urmarind discutii, citind articole,etc.etc...Asta ca sa intelegeti de ce uneori nu primiti raspunsuri, vi se sterg posturile sau sunteti trimisi la citit pe forum.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Fantazio
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 iul 2008 20:55 de Fantazio
Mersi mult , imi va fi si mie de folos ! Suntem in aceeasi situatie , speram sa dea roade .
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 18 iul 2008 22:24 de georgik
Din cate stiu orezul si pastele contin carbo complecsi...din cate vad ai recomandat orezul brun in loc de orezul alb...chiar sunt curios care este diferenta
multumesc
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|