Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Slabire
scris pe 13 aug 2003 07:55 de Anonim
Ce ar trebui sa iau ptentru slabire ... ? multa lume mi-a recomandat aminoacizii
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Slabire
scris pe 13 aug 2003 12:23 de madbog
Ce ar trebui sa iau ptentru slabire ... ? multa lume mi-a recomandat aminoacizii
cauta pe forum pentru ca mai sunt threaduri asemanatoare celui scris de tine
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Re: Slabire
scris pe 13 aug 2003 19:17 de CALIGULA
cauta pe forum pentru ca mai sunt threaduri asemanatoare celui scris de tine
produse din categoria arzatoarelor de grasimi)
Caligula
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 14 aug 2003 19:31 de Anonim
Ce ar trebui sa iau ptentru slabire ... ? multa lume mi-a recomandat aminoacizii >nu mai baga in tine
|
sus |
|
cosminel
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Slabire
scris pe 11 iul 2004 19:31 de cosminel
incearca cu multa munca(aerobic)
si daca ai ambitie si insisti o sa ai rezultate
k
|
sus |
|
razvanm
Junior member 48 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Slabire
scris pe 12 iul 2004 15:53 de razvanm
Singura metoda eficienta si de durata este dieta + exercitiu fizic, in special aerobic. Insa este foarte important sa vorbesti cu cineva competent inainte sa te inhami la asa ceva, altfel e ca si cum ai merge la razboi fara sa stii sa tragi cu arma.
Live here and now.
razvanm@hotmail.com
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 4 feb 2012 12:53 de DrAgOn98
Va salut!
imi puteti spune cum pot scapa de stratul adipos din zona pieptului?
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 5 feb 2012 14:57 de sZoTaK
Va salut!
imi puteti spune cum pot scapa de stratul adipos din zona pieptului? dupa cum s-a mai spus, nu exista o slabire concentrata pe o anumita parte a corpului. slabesti peste tot, si o sa slabesti si la piept
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
migusa
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 21 sep 2016 13:26 de migusa
Slabitul este o problema spinoasa pentru toate persoanele care au un numar mai mare de kilograme. Cu exercitii si dieta vor aparea cu siguranta rezultate.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 21 sep 2016 13:43 de shift
Slabitul este o problema spinoasa pentru toate persoanele care au un numar mai mare de kilograme. Cu exercitii si dieta vor aparea cu siguranta rezultate.
Sa vezi ce misto e cand ai de slabit 3 kg! Cu cat esti mai gras, cu atat dai mai usor.
Offtopic: ai raspuns unui post din 2012
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
sandorcornel
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 4 oct 2016 13:15 de sandorcornel
Pai si de la cate kilograme in jos nu mai dai asa usor jos grasimea. Ce suplimente recomanzi pt slabit?
|
sus |
|
shift
|
scris pe 4 oct 2016 13:20 de shift
Pai si de la cate kilograme in jos nu mai dai asa usor jos grasimea. Ce suplimente recomanzi pt slabit?
Nu exista o greutatea standard de la care dai kilogramele mai greu jos, in general e vorba de ultimele 3-5kg, cand vrei sa atingi un body fat foarte scazut, sa fii ripped.
Pe langa anumite termogenice si arzatoare destul de cunoscute, mai sunt si astea
http://www.fitbody.ro/care-sunt-suplimentele-ideale-pentru-arderea-grasimii.html
|
sus |
|
martha
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 25 oct 2016 13:40 de martha
Un arzator de grasimi bun e si triapidix 300. Conteaza mult si ce faci pe langa asta.
|
sus |
|
kidD
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 30 oct 2016 23:21 de kidD
Un arzator de grasimi bun e si triapidix 300. Conteaza mult si ce faci pe langa asta.
dar cum trebuie sa calculez proteinele si carbohidratii daca vrei sa slabesti?
|
sus |
|
shift
|
scris pe 31 oct 2016 12:42 de shift
dar cum trebuie sa calculez proteinele si carbohidratii daca vrei sa slabesti?
http://www.culturism.ro/alimentatie/este-posibil-sa-dezvolti-masa-musculara-si-sa-slabesti-in-acelasi-timp.html
http://www.culturism.ro/alimentatie/vreau-sa-dezvolt-masa-musculara-si-sa-slabesc.html
Si multe altele...
|
sus |
|
sandorcornel
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 25 mai 2017 13:21 de sandorcornel
http://www.culturism.ro/alimentatie/este-posibil-sa-dezvolti-masa-musculara-si-sa-slabesti-in-acelasi-timp.html
http://www.culturism.ro/alimentatie/vreau-sa-dezvolt-masa-musculara-si-sa-slabesc.html
Si multe altele...
Foarte utile linkurile acestea!
Multumesc!
|
sus |
|
sandorcornel
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 8 sep 2017 15:26 de sandorcornel
Foarte utile linkurile acestea!
Multumesc!
Pentru slabire se recomanda in primul rand mult sport. Sportul e mai mult decat indicat in astfel de cazuri pentru ca exercitiile sunt in masura sa te ajute sa slabesti.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 8 sep 2017 15:57 de nicu_ivan
Pentru slabire se recomanda in primul rand mult sport. Sportul e mai mult decat indicat in astfel de cazuri pentru ca exercitiile sunt in masura sa te ajute sa slabesti.
In primul rand se recomanda un deficit caloric (nu trebuie sa fie mare, poate fi doar 250-500 kcal). Sportul e important si el evident, dar daca mananci mai mult decat arzi degeaba faci sport.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
merry
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 25 sep 2017 15:20 de merry
In primul rand se recomanda un deficit caloric (nu trebuie sa fie mare, poate fi doar 250-500 kcal). Sportul e important si el evident, dar daca mananci mai mult decat arzi degeaba faci sport.
DAca nu mananci grasimi, zahar si prostii din astea si bagi doar fructe si legume slabesti sigur. Eu am experimentat pe pielea mea acest lucru. Nu e deloc greu.
|
sus |
|
sandorcornel
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 2 mai 2018 15:33 de sandorcornel
DAca nu mananci grasimi, zahar si prostii din astea si bagi doar fructe si legume slabesti sigur. Eu am experimentat pe pielea mea acest lucru. Nu e deloc greu.
Un arzator de grasime care sa dea randament cam in 3 saptamani exista?
Sa zicem ca as vrea sa slabesc 4 kg in 3 saptamani. Se poate??
Multumesc!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 mai 2018 09:50 de nicu_ivan
Daca nu mananci in deficit caloric nu vei slabi... indiferent de calitatea alimentelor alese. La tine a functionat pentru ca probabil ti-au scazut si caloriile odata cu eliminarea zaharului si a "altor prostii".
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 mai 2018 09:52 de nicu_ivan
Un arzator de grasime care sa dea randament cam in 3 saptamani exista?
Sa zicem ca as vrea sa slabesc 4 kg in 3 saptamani. Se poate??
Multumesc!
Eu am slabit in Ianuarie 4 kg in 1 luna fara nici un arzator de grasimi. Am mancat zilnic 1800 kcal si 150 gr proteine.
|
sus |
|
belutraian
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 19 iul 2018 13:14 de belutraian
Eu am slabit in Ianuarie 4 kg in 1 luna fara nici un arzator de grasimi. Am mancat zilnic 1800 kcal si 150 gr proteine.
O lista cu ce alimente ai mancat cred ca ar fi utila. Macar asa in mare sa stim pe ce sa ne axam. Pana la urma e iportant si sa nu cadem in "ispita" si sa consumam din alimentele "interzise" prea mult .
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 26 sep 2018 17:09 de nicu_ivan
O lista cu ce alimente ai mancat cred ca ar fi utila. Macar asa in mare sa stim pe ce sa ne axam. Pana la urma e iportant si sa nu cadem in "ispita" si sa consumam din alimentele "interzise" prea mult .
In general am mancat ceva de genu:
La Pranz (pe la ora 13:00):
* 200 gr peipt pui cu o portie mare de legume.
Pe la ora 6 (cand plecam de la munca):
* 300 gr perle de branza
* 2 banane, 2 mere
Pe la ora 22:00 (cand ajungeam acasa):
* un smothie din 2 cupe de proteine, 2 lingurite unt arahide, 1 banana, 1 pumn de afine congelate
Asta e ce mancam la modul general, dar am avut zile cand am bagat si Mc si bere si alte prostii... doar am avut grija sa calculez caloriile.
Editat de nicu_ivan pe 26 sep 2018 17:15
|
sus |
|
AK
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 21 aug 2020 15:22 de AK
Nu trebuie sa iei nimic, trebuie doar sa ai un deficit caloric.
Acest deficit caloric va indica valorea care o vei da jos.
Cum se calculeaza, cum e mai indicat, ce sa mananci, toate aceastea se pot gasi pe youtube.
Primu pas este sa-ti calculezi kcal mentinere, si atunci o sa alfi relavi de la ce numar scazi 300-500kcal pentru a slabi aprox. 0.5Kg pe saptamana. ( 7700kcal = 1kg grasime )
Te duci asa pana nu mai jos dai, sau iti recalculezi baza de mentinere daca vezi ca nu ai mai slabit in 2 saptamani.
Ai doua optinuni pentru deficit, fiecare mai putin consum alimentar, fie consum de energie prin exercitii.
Scopul e sa ajungi intr-un deficit caloric daca vrei sa dai jos grasime. ( incearca sa-ti asiguri 0.5-1g proteina per Kg corp pentru a nu pierde multa masa muscrulara, si putina miscare 3-5 ori pe saptamana nu ar strica )
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|