Pagina 1 din 1
codrin13
Junior member 35 mesaje
|
Program special abs
scris pe 18 feb 2012 17:30 de codrin13
Salut,nou pe aici,deci salut la toti
Am inceput sa fac sala de 2 saptamani,inca am mai facut exercitii inainte(stau la tara,si sunt mai format decat cei de varsta mea,adica mult mai format).
Programul meu arata cam asa ceva,standard:
Luni:Piept+triceps,
Miercuri:Spate+Biceps
Vineri:Umeri+Abdomen(picioarele le am formate,dupa atatia ani de fotbal pe teren cu prietenii,de cand era de-o schioapa )
Inca nu iau nici un supliment,acum,fara o sponsorizare,in curand ma vad mai optimist
Intrebarea mea va fi legata de abs
Ok.am ceva strat adipos ,patratelele mi se simt daca le ating,linia dintre ele mi se observa foarte foarte bine,dar nu sunt clar definite din cauza grasimii.M-am gandit la ceva,vreau ca pana la vara sa am acele patratele dupa care toti tanjesc.Daca fac doar vineri abs,nu cred ca voi avea mari sanse.Intrebarea mea este:daca in zilele libere (marti,joi,sambata) voi face un program de Fat Burn,sau Cardio voi avea sanse sa imi dai grasimea mai jos,cu o alimentatie cat de cat corecta?Risc la supraantrenament,sau prea multa oboseala ?
O poza http://postimage.org/image/bfej3a8lz/ .de anul trecut,cand nu faceam sala,nu aveam abdomenul incordat
Editat de codrin13 pe 18 feb 2012 17:31
|
sus |
|
byllo
Junior member 10 mesaje
|
Re: Program special abs
scris pe 21 feb 2012 14:37 de byllo
Salut,nou pe aici,deci salut la toti
Am inceput sa fac sala de 2 saptamani,inca am mai facut exercitii inainte(stau la tara,si sunt mai format decat cei de varsta mea,adica mult mai format).
Programul meu arata cam asa ceva,standard:
Luni:Piept+triceps,
Miercuri:Spate+Biceps
Vineri:Umeri+Abdomen(picioarele le am formate,dupa atatia ani de fotbal pe teren cu prietenii,de cand era de-o schioapa )
Inca nu iau nici un supliment,acum,fara o sponsorizare,in curand ma vad mai optimist
Intrebarea mea va fi legata de abs
Ok.am ceva strat adipos ,patratelele mi se simt daca le ating,linia dintre ele mi se observa foarte foarte bine,dar nu sunt clar definite din cauza grasimii.M-am gandit la ceva,vreau ca pana la vara sa am acele patratele dupa care toti tanjesc.Daca fac doar vineri abs,nu cred ca voi avea mari sanse.Intrebarea mea este:daca in zilele libere (marti,joi,sambata) voi face un program de Fat Burn,sau Cardio voi avea sanse sa imi dai grasimea mai jos,cu o alimentatie cat de cat corecta?Risc la supraantrenament,sau prea multa oboseala ?
O poza http://postimage.org/image/bfej3a8lz/ .de anul trecut,cand nu faceam sala,nu aveam abdomenul incordat
Eu zic sa te gandesti sa faci HIIT in zilele in care nu te antrenezi vreo 5 sesiuni de 20:50 si poate gasesti undeva un deal sa le faci sunt mai eficiente si nu cred a te supra antrenezi.
|
sus |
|
codrin13
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 21 feb 2012 19:35 de codrin13
Eu zic sa te gandesti sa faci HIIT in zilele in care nu te antrenezi vreo 5 sesiuni de 20:50 si poate gasesti undeva un deal sa le faci sunt mai eficiente si nu cred a te supra antrenezi.
Da,ceva asemanator vreau sa fac,
|Am vazut ceva pe site ul sixpackfactory.com HIIT-uri si la alea m-am referit,
dar 20:50 poti sa-mi spui ce reprezinta ?Am citit ca voi pierde si din masa,o parte,e corect ?
Editat de codrin13 pe 21 feb 2012 19:39
|
sus |
|
byllo
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 23 feb 2012 12:44 de byllo
Da,ceva asemanator vreau sa fac,
|Am vazut ceva pe site ul sixpackfactory.com HIIT-uri si la alea m-am referit,
dar 20:50 poti sa-mi spui ce reprezinta ?Am citit ca voi pierde si din masa,o parte,e corect ?
Iti raspunsesem la intrebare dar mi-a fost sters mesajul. Nu vei piere masa musculara atata timp cat HIIt-ul il adaugi dupa antrenamentul tau obisnuit Ti-as trimite un site de unde sa citesti mai multe doar ca se va stege si mesajul acesta incearca totusi antrenorul meu personal
|
sus |
|
codrin13
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 23 feb 2012 19:01 de codrin13
Iti raspunsesem la intrebare dar mi-a fost sters mesajul. Nu vei piere masa musculara atata timp cat HIIt-ul il adaugi dupa antrenamentul tau obisnuit Ti-as trimite un site de unde sa citesti mai multe doar ca se va stege si mesajul acesta incearca totusi antrenorul meu personal
Asta nu a mai fost sters,
Vreau sa vorbim mai mult despre asta,iti trimit un mesaj cu id meu de messenger,
|
sus |
|
byllo
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 24 feb 2012 16:57 de byllo
Asta nu a mai fost sters,
Vreau sa vorbim mai mult despre asta,iti trimit un mesaj cu id meu de messenger,
20-inseamna secunde timpul in care executi un exercitiu la 80% capacitate cel putin-ex sprint la deal
50-insemna secundele care te odihnesti-coborare lejera
daca faci 5-6 circuite de astea la doua trei zile sau dupa antrenament nu ai cum sa nu scapi de grasime
restul mai citesti pe site-ul antrenorulmeupersonal
spor
|
sus |
|
codrin13
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 27 feb 2012 20:22 de codrin13
20-inseamna secunde timpul in care executi un exercitiu la 80% capacitate cel putin-ex sprint la deal
50-insemna secundele care te odihnesti-coborare lejera
daca faci 5-6 circuite de astea la doua trei zile sau dupa antrenament nu ai cum sa nu scapi de grasime
restul mai citesti pe site-ul antrenorulmeupersonal
spor
Se poate antrena abdomenul si de 2 ori pe saptamana.sa zicem luni si vineri ca exemplu ?
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 29 feb 2012 03:25 de greuu
Se poate antrena abdomenul si de 2 ori pe saptamana.sa zicem luni si vineri ca exemplu ?
Teoretic abdomenul se antreneaza de 2 sau 3 ori pe saptamana.
Dar multi prefera de 2 ori , eu personal fac de doua ori luni si joi 6 exerciti luni, 6 joi .
|
sus |
|
byllo
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 29 feb 2012 12:54 de byllo
Teoretic abdomenul se antreneaza de 2 sau 3 ori pe saptamana.
Dar multi prefera de 2 ori , eu personal fac de doua ori luni si joi 6 exerciti luni, 6 joi .
Abdomenul si mijlocul in eneral se antreneaza odata cu un antrenament eficient (incearca sa faci impins pentru umeri din picioare fara sa ai un abdomen incordat) si nu mai ai nevoie de exercitii specifice de abdomen. ceea ce in schimb ai nevoie pentru a arde grasimea de pe abdomen, si sa iti vezi muschi, e sa introduci circuitele metabolice si hiit in programul tau de antrenament.spor la antrenament
|
sus |
|
Antihero
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 29 feb 2012 23:23 de Antihero
Abdomenul si mijlocul in eneral se antreneaza odata cu un antrenament eficient (incearca sa faci impins pentru umeri din picioare fara sa ai un abdomen incordat) si nu mai ai nevoie de exercitii specifice de abdomen. ceea ce in schimb ai nevoie pentru a arde grasimea de pe abdomen, si sa iti vezi muschi, e sa introduci circuitele metabolice si hiit in programul tau de antrenament.spor la antrenament
Eu merg de 4-5 ori pe saptamana la sala sii fac abdomen la fiecare antrenament daar la unul dintre ele cele 4-5 fac 5 exercitii pentru abdomene si intercostali
P.S. fac in jur de 500 de abs pe antrenament dintre care jumate cu greutate(sub tensiune lucrezi mai bine)
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 1 mar 2012 13:06 de greuu
cea ce ai spus tu cu antrenamentu indirect pentru abdomen , e o chestie la fel ca antrenamentu indirect la antebrat sau gambe. Dar care niciodata nu vor fi bine dezvoltate la capacitatea lor adevarata.
Cat despre zi de zi abdomen , hmmmm. Iti distrugi lombari in primu rand. Banuesc ca tu vrei sa faci rezistenta daca faci zilnic si 500. Gandesc ca asta vrei rezistenta nu volum si nici decum un abdomen voluminos. Plus ca lombari tai vor scartai in curand .
|
sus |
|
Ripped
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 1 mar 2012 21:05 de Ripped
eu fac abdomen martea (abdomen inferior,oblici,intercostali) si vinerea fac abdomen superior si inferior +antebrate dar vinerea fac numai astea 2 abdomen si antebrat martea abdomenul este la final de antrenament!
This whole game is about being a champion of mind!(Kai Greene)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|