Pagina 1 din 1
Evilshun
Newbie 4 mesaje
|
Perioada de definire
scris pe 26 iun 2016 19:19 de Evilshun
Salut.De ceva timp,am tot incercat sa ajung la un abdomen plat,unde pot atinge 6 pack.
La varsta de 15 ani,aveam 105kg si 1,82 inaltime.
Acum am 17 ani,80 kg si 1,90 inaltime
De obicei dimineata mananc iaurt grecesc cu fulgi de ovaz si 3 albusuri de ou/lapte cu putina grasime cu fulgi de ovaz si albusuri de oua sau branza de capra cu salata si la fel,3 albusuri de oua.Este ok ce mananc de dimineata?
La pranz mananc de obicei,gratar de pui cu legume/ton sau hering marinat cu orez brun(cam 100-150g orez).Ma gandesc la carne de vita si curcan combinata cu fasole sau ceva.
Iar,inainte de masa de seara,mancam un baton proteic deoarece mi se face putina foame si pofta de ceva dulce.Dar sa inteleg ca ar trebuie sa renunt la baton si sa mai mananc doar a 3a masa,aceea fiind si ultima ca sa reduc din calorii.De obicei consta in ce mananc la pranz sau dimineata,cea de seara.
Fac 4 antrenamente cardio a cate 20-25 min alergare si 3 zile circuit la restul aparatelor sa ma pregatesc pentru atunci cand voi reusi....si sper sa,sa ajung la patratele,dupa ma voi apuca de muscle gain,voi avea mai multe mese.Dar pana atunci,ca sa imi ating scopul,3 mese pe zi cred ca este in regula?
Este in regula aceasta dieta?Iar antrenamentele la fel?tinand cont ca sunt inalt dar mai am putina burtica,3-4kg ar fi suficient....?Si cam in cat timp?
Editat de Evilshun pe 26 iun 2016 19:21
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|