Pagina 1 din 1
Laurentiu111
Senior member 64 mesaje
|
O dilema...
scris pe 22 mai 2013 21:05 de Laurentiu111
Din martie am inceput prima mea perioada de definire, nestiind prea multe, cineva ma indrumat spre herbalife.
Am fost la sediu m-a masurat, la acea perioada aveam 96 de kg cu 72,3 kg masa musculara, si mi-a fost prescrisa o dieta cu 1600 kcal si suna cam asa:
Ora 7 shake formula 1 si pudra proteica formula 3
Ora 10 un fruct la alegere
Ora 13 legume (200g) piept de pui (150g)
Ora 16 un fruct la alegere
Ora 19 shake formula 1 si pudra proteica formula 3
In 2 luni de zile timp in care din 2 in 2 saptamani ma duceam la masuratori si de fiecare data slabeam maxim 500 grame de grasime si in medie 400-1,2 kg masa musculara si am ajuns acum sa cantaresc 87,6 kg totala si 68,1 kg masa musculara...
Acum as vrea sa renunt la acest regim fiindca nu vad deloc progrese avand in vedere ca tratamentul pe o luna de zila ma costa in medie 600 de lei (pudre proteice + omega 3-6-9 si calciu) ce ma sfatuiti sa fac mai departe sau sa modific ceva in acest plan alimentar....ASTEPT ORICE PARERE SIMT CA CEDEZ PSIHIC, MULTUMESC...
Carbohidranti
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
Re: O dilema...
scris pe 22 mai 2013 21:11 de mariaan
Din martie am inceput prima mea perioada de definire, nestiind prea multe, cineva ma indrumat spre herbalife.
Am fost la sediu m-a masurat, la acea perioada aveam 96 de kg cu 72,3 kg masa musculara, si mi-a fost prescrisa o dieta cu 1600 kcal si suna cam asa:
In 2 luni de zile timp in care din 2 in 2 saptamani ma duceam la masuratori si de fiecare data slabeam maxim 500 grame de grasime si in medie 400-1,2 kg masa musculara si am ajuns acum sa cantaresc 87,6 kg totala si 68,1 kg masa musculara...
Acum as vrea sa renunt la acest regim fiindca nu vad deloc progrese avand in vedere ca tratamentul pe o luna de zila ma costa in medie 600 de lei (pudre proteice + omega 3-6-9 si calciu) ce ma sfatuiti sa fac mai departe sau sa modific ceva in acest plan alimentar....ASTEPT ORICE PARERE SIMT CA CEDEZ PSIHIC, MULTUMESC... am mers si eu la herbal life si m-au masurat aia, la 1.77m si 94 kg mi-a reiesit din testul lor ca sunt obez, asta in conditiile in care practic culturismul si nu am un procent prea mare de grasime.Langa mine era un domn care se vedea ca nu a pus vreodata mana pe vreo gantera, caruia testele ii aratau ca e numai bine am vazut ca sunt total neprofesionisti si am plecat. sa nu mai aud de herbal life
Editat de mariaan pe 22 mai 2013 21:11
|
sus |
|
Laurentiu111
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 21:30 de Laurentiu111
am mers si eu la herbal life si m-au masurat aia, la 1.77m si 94 kg mi-a reiesit din testul lor ca sunt obez, asta in conditiile in care practic culturismul si nu am un procent prea mare de grasime.Langa mine era un domn care se vedea ca nu a pus vreodata mana pe vreo gantera, caruia testele ii aratau ca e numai bine am vazut ca sunt total neprofesionisti si am plecat. sa nu mai aud de herbal life
uite de exemplu azi am fost la masuratori si mi-a zis ca am dat jos 300 g de grasime si 2.1 kg de muschi da asa pe corp nu mi se pare deloc ca as fi dat atata masa musculara jos...
Carbohidranti
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 21:33 de basu
uite de exemplu azi am fost la masuratori si mi-a zis ca am dat jos 300 g de grasime si 2.1 kg de muschi da asa pe corp nu mi se pare deloc ca as fi dat atata masa musculara jos...
Data viitoare duceti-va la oameni care stiu ce vorbesc. Mie nu mi se pare ca astia stiu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 21:52 de mariaan
Data viitoare duceti-va la oameni care stiu ce vorbesc. Mie nu mi se pare ca astia stiu. eu m-am dus pt ca era un mod gratuit pt a-mi masura body fatul si pt ca am fost invitat...dar m-am lamurit cu ei...auzi cu cata precizie iti spun ei cata grasime si cat muschi ai dat jos )
Editat de mariaan pe 22 mai 2013 21:54
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 mai 2013 21:54 de basu
eu m-am dus pt ca era un mod gratuit pt a-mi masura body fatul si pt ca am fost invitat...dar m-am lamurit ei...auzi cu cata precizie iti spun ei cata grasime si cat muschi ai dat jos )
Stai linistit ca am fost si eu pe acolo. Din pura curiozitate. Dar dupa ce i-am intrebat cateva lucruri s-au blocat si m-au intrebat ce meserie am. Eu le-am spus ca sunt sudor si am plecat. Nu o sa ma mai duc.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 23:00 de raduroberti
Acum as vrea sa renunt la acest regim fiindca nu vad deloc progrese avand in vedere ca tratamentul pe o luna de zila ma costa in medie 600 de lei (pudre proteice + omega 3-6-9 si calciu) ce ma sfatuiti sa fac mai departe sau sa modific ceva in acest plan alimentar....ASTEPT ORICE PARERE SIMT CA CEDEZ PSIHIC, MULTUMESC...
Cand intri la definire fructele nu isi au locul in alimentatie,eventual fructe cu IG mic nici decum ori ce fruct
Ce alimentatie ai urmat tu nu ma mira ca nu ai avut rezultate
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 mai 2013 23:34 de Gilu
Acum as vrea sa renunt la acest regim fiindca nu vad deloc progrese avand in vedere ca tratamentul pe o luna de zila ma costa in medie 600 de lei (pudre proteice + omega 3-6-9 si calciu) ce ma sfatuiti sa fac mai departe sau sa modific ceva in acest plan alimentar....ASTEPT ORICE PARERE SIMT CA CEDEZ PSIHIC, MULTUMESC... Planul de alimentatie mi se pare o gluma proasta si nici nu are rost sa intram in detalii din motive evidente.
Fa-ti singur un plan de alimentatie, nu costa nimic decat putina informare pe forum.
Suntem aici o mana de oameni care te putem ajuta daca ai intrebari concrete si documentate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 01:09 de adi123
dieta aia mi se pare si mie foarte slaba, poti pirde multa masa musculara daca o sa continui asa . a manca putin nu inseamna neaparat ca e si bine.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Laurentiu111
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 24 mai 2013 23:35 de Laurentiu111
Mi-am facut singur un plan alimentar si ar veni cam asa:
07:00 omleta 2 albusuri 1 ou intreg + 50 g de fulgi de ovaz
10:00 shake proteic 30 g ( o cupa )
13:00 150 g orez brun + 150 g piept de pui
17:00 200 g legume ( brocoli fasole verde ciuperci dovlecel ) + 200 g peste/pui/vita la alegere
21:00 shake proteic 30 g
Pare ok pentru o perioada de definire?
Desigur odata la 4 sapt o sa umblu la calorii si o sa scad treptat cate 400 cal si voi intensifica antrenamentul cardio cat si durata acestuia....
Carbohidranti
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 00:40 de KLaR
Mi-am facut singur un plan alimentar si ar veni cam asa:
07:00 omleta 2 albusuri 1 ou intreg + 50 g de fulgi de ovaz
10:00 shake proteic 30 g ( o cupa )
13:00 150 g orez brun + 150 g piept de pui
17:00 200 g legume ( brocoli fasole verde ciuperci dovlecel ) + 200 g peste/pui/vita la alegere
21:00 shake proteic 30 g
Pare ok pentru o perioada de definire?
Desigur odata la 4 sapt o sa umblu la calorii si o sa scad treptat cate 400 cal si voi intensifica antrenamentul cardio cat si durata acestuia....
ai putine mese solide,incearca sa ajungi la 5-6 mese solide si 2-3 lichide(shake-uri)
|
sus |
|
voitechracer
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 16:45 de voitechracer
Este bine daca ai afisa si programul de antrenament ! Oricum , manci putin iar mesele cu un fruct la alegre nu ,,suna,, bine.
|
sus |
|
Laurentiu111
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 20:50 de Laurentiu111
Este bine daca ai afisa si programul de antrenament ! Oricum , manci putin iar mesele cu un fruct la alegre nu ,,suna,, bine.
pai alimentatia am schimbato, iar antrenamentul e cam asa:
dimineata la ora 9 , alerg 45 min intensitate mare iar seara pe la 5 dupa antrenamentul cu greutati inca 30 de min intensitate medie
vis-a-vis de antrenamentul cu greutati toate grupele 4 aparate a cate 3 serii cu 20 de repetari ( greutati mici-medii )
Carbohidranti
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 21:11 de KLaR
dimineata la ora 9 , alerg 45 min intensitate mare iar seara pe la 5 dupa antrenamentul cu greutati inca 30 de min intensitate medie
vis-a-vis de antrenamentul cu greutati toate grupele 4 aparate a cate 3 serii cu 20 de repetari ( greutati mici-medii )
http://www.culturism.ro/forum/slabire-si-definire/exercitii-cu-greutati-mici-.html#last
si cardio fa hiit 15-20 min
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 mai 2013 21:14 de basu
Un lucru te rog ; nu transforma acest topic in jurnalul tau .
|
sus |
|
voitechracer
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 27 mai 2013 04:02 de voitechracer
La antrenamet greutati mici??
DE ce?
Incearca mari si medii pentru rezultate favorabile.
greutati care duc pana la 10 repetari.
La cat alergi ar trebui sa fi sub 10 % grasime. Ma rog ..au trecut numai 3 luni...ai rabdare pana in sept -oct.
Eu as modifica treaba cu fructele daca vrei definire.
Manca primele 3 mese mai bine iar ultimele 2 mai slab.
Intradevar culturismul este costisitor mai ales pentru Romania.
Daca nu ai multi bani ia pentru definire ceai verde sau CLA sunt cele mai accesibile.
|
sus |
|
Laurentiu111
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 27 mai 2013 13:02 de Laurentiu111
La antrenamet greutati mici??
DE ce?
Incearca mari si medii pentru rezultate favorabile.
greutati care duc pana la 10 repetari.
La cat alergi ar trebui sa fi sub 10 % grasime. Ma rog ..au trecut numai 3 luni...ai rabdare pana in sept -oct.
Eu as modifica treaba cu fructele daca vrei definire.
Manca primele 3 mese mai bine iar ultimele 2 mai slab.
Intradevar culturismul este costisitor mai ales pentru Romania.
Daca nu ai multi bani ia pentru definire ceai verde sau CLA sunt cele mai accesibile.
pun foarte usor pe mine si dau foarte greu jos...in 2 ani de cand m-am apucat de sala am ajuns de la 122 de kg la 87 kg sper sa scap vara asta si de ultimile kg in plus.
Editat de Laurentiu111 pe 27 mai 2013 13:03
Carbohidranti
|
sus |
|
voitechracer
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 27 mai 2013 14:27 de voitechracer
pun foarte usor pe mine si dau foarte greu jos...in 2 ani de cand m-am apucat de sala am ajuns de la 122 de kg la 87 kg sper sa scap vara asta si de ultimile kg in plus.
Wooow , pai ai performante daca ai ajuns de la 122 la 87 !!
Eu zic ca esti pe drumul cel bun nu inteleg de ce te descurajezi?
|
sus |
|
Laurentiu111
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 27 mai 2013 18:27 de Laurentiu111
Wooow , pai ai performante daca ai ajuns de la 122 la 87 !!
Eu zic ca esti pe drumul cel bun nu inteleg de ce te descurajezi?
Am pus si o poza de cand aveam 122 de kg...iar de descurajat m-am descurajat de la partea cu herbalife simteam ca cedez psihic credeam ca e vina mea, de la o sapt la alta slabeam cate 0.5-1 kg de muschi si 300 grame de grasime, simteam ca innebunesc dar m-am mai linistit cand mi-au zis baietii ca sunt vai de capu lor cu tot cu aparatul lor "TANITA" acum sper sa reusesc sa imi ating obiectivu
Editat de Laurentiu111 pe 27 mai 2013 18:32
Carbohidranti
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|