Pagina 1 din 1
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
Nu mai slabesc
scris pe 30 dec 2012 15:58 de NickAl3x
Salut.Am 175cm si 68kg si din 20 octombrie m-am hotarat sa slabesc(aveam deja 76kg si tot crestea).Si dupa o luna am ajuns la 70(deci -6kg)(slabire cu bicicleta eliptica,antrenament tip HIIT 7 minute,stiu,greu de crezut dar de vreo 4 ori pe saptamana).Toate bune,bucuros dar dupa inca o luna vad ca am slabit doar un kg.Imi zic in minte,ce naiba are ?Am ajuns la limita sau ce?Imi pare rau ca nu m-am masurat acum 2 luni sa compar cu acum dar asta e...
Intrebarea mea ar fi:de ce nu mai slabesc?Scopul meu era sa ajung pe undeva la 60kg pana la inceputul lui iulie,daca nu,pana in septembrie.A si inca ceva:de exemplu ma duc acum sa ma cantaresc si zice ca am 68.5.Dupa o ora zice ca am 70 dupa aia am 69.E chiar enervant.Pana la urma de unde sa stiu cat am?Carui fapt se datoreaza asta?Merci de rabdare.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: Nu mai slabesc
scris pe 30 dec 2012 16:05 de sZoTaK
dupa inca o luna vad ca am slabit doar un kg asa, si? la inceput normal ca pierzi mai repede, hormonii sunt la o stare excelenta pentru arderea grasimelor. dupa insa procesul pierde din viteza. masoara-te odata la o saptamana, la aceeasi ora, in aceeasi stare.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 16:15 de NickAl3x
asa, si? la inceput normal ca pierzi mai repede, hormonii sunt la o stare excelenta pentru arderea grasimelor. dupa insa procesul pierde din viteza. masoara-te odata la o saptamana, la aceeasi ora, in aceeasi stare.
Eu ma gandeam sa ma masor o data la o luna dar e bine si la o saptamana presupun.Eu ma gandeam ca am facut eu ceva prost de nu mai slabeam.E bine de stiut sa nu astept la 5kg slabite iar.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 16:16 de ssergiu
Pai tre sa te masori dimineata la trezire dupa ce mergi la baie. Fa intodeauna asa si vei afla greutatea reala.
Lasand la o parte asta, eu nu inteleg de ce vrei sa ajungi la 60kg cu 1.75 inaltime? Decatt daca esti cumva fata?
Eu la 1.78m greutatea optima mi-o vad undeva pe la 75 ...
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 16:53 de NickAl3x
Pai tre sa te masori dimineata la trezire dupa ce mergi la baie. Fa intodeauna asa si vei afla greutatea reala.
Lasand la o parte asta, eu nu inteleg de ce vrei sa ajungi la 60kg cu 1.75 inaltime? Decatt daca esti cumva fata?
Eu la 1.78m greutatea optima mi-o vad undeva pe la 75 ...
Pentru ca BMI ul mi-e de 22.2si tre sa fie sub 10% sa se vada abdomenul lucrat,muschii mai bine si toti ceilalti
Si asta e pe la 60kg.In fine,zicea cineva o data pe alt blog ca nu cantarul iti spune cum arati,ci oglinda(cea mai buna prietena a ta).Sper ca ai inteles.
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 09:23 de NickAl3x
Procentul de grasime se masoara corect doar cu instrumente speciale. Daca te raportezi doar strict la inaltime/greutate sunt sanse mari sa gresesti.
Si ai grija ...Un barbat slab, dar cu abdomen definit e la fel ca o femeie cu tzatze mari, dar ... grasa
Sper ca ai inteles
Ei bine merci de motivare.Nu prea par eu de 22.2 dupa aproape 3 luni de cardio intensiv HIIT si un stil de viata activ.
Am vazut instrumentul pe net..E un cleste cu care se apuca grasimea de pe burta.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 11:37 de ssergiu
Da. De clestele ala e vorba. Si nu se masoara numai de pe burta. Se masoara pe maini, picioare, solduri etc
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
maryia
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 31 ian 2013 17:54 de maryia
Eu am inceput sa folosesc ca indulcitor Xylitolul si inafara de faptul ca are un gust deosebit de bun (nu se deosebeste de zahar) are 240 cal/100 g. Se poate utiliza la gatit ca nu -si schimba nici gustul (spre deosebire de alti indulcitori), este total natural, nu are contraindicatii. Fiind si antibacterian face parte din compozitia multor produse de igiena dentara (eu folosesc si pasta de dinti, apa de gura). Se poate cumpara de la magazinele cu produse naturale sau de la farmacii. Nu tine loc de regim alimentar si miscare dar e un ajutor in curele de slabire sau pentru persoanele care au probleme de glicemie
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 31 ian 2013 18:12 de CosminPerjo
Eu am inceput sa folosesc ca indulcitor Xylitolul si inafara de faptul ca are un gust deosebit de bun (nu se deosebeste de zahar) are 240 cal/100 g. Se poate utiliza la gatit ca nu -si schimba nici gustul (spre deosebire de alti indulcitori), este total natural, nu are contraindicatii. Fiind si antibacterian face parte din compozitia multor produse de igiena dentara (eu folosesc si pasta de dinti, apa de gura). Se poate cumpara de la magazinele cu produse naturale sau de la farmacii. Nu tine loc de regim alimentar si miscare dar e un ajutor in curele de slabire sau pentru persoanele care au probleme de glicemie
Am citit si eu despre acest produs,sincer tin sa te contrazic,efecte adverse ar fi crampe stomacale,dureri,deshidratare,acesta fiind un produs laxativ.
Cel mai bun produs este vointa,renunta la zahar,trebuie sa faci si niste sacrificii,nu?
|
sus |
|
Daddu
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 26 mar 2013 20:43 de Daddu
Pentru ca BMI ul mi-e de 22.2si tre sa fie sub 10% sa se vada abdomenul lucrat,muschii mai bine si toti ceilalti
Si asta e pe la 60kg.In fine,zicea cineva o data pe alt blog ca nu cantarul iti spune cum arati,ci oglinda(cea mai buna prietena a ta).Sper ca ai inteles. PRIETENE BMI sub 10 %? ai inebunit? e numai bine cum il ai acum,la prima vedere am zis...bai poate am uitat eu ce inseamna BMI si un simplu search pe google mia confirmat ce stiam. "Body mass index se poate calcula in urmatorul mod:
inmulteste inaltime cu ea insasi (ex: 1,68 x 1,68 = 2,8224). Apoi imparte greutatea cu rezultatul obtinut (ex 65: 2,8224 = 23,03).
Daca rezultatul final este mai mic decat 18,5 inseamna ca esti subnutrit.
Daca rezultatul final este cuprins intre 18,5 si 24,9 inseamna ca greutatea este corecta.
Daca rezultatul final este cuprins intre 25,0 si 29,9 inseamna ca esti gras.
Daca rezultatul final depaseste 29,9 inseamna ca esti obez." Conteaza procentul de grasime nu te lua dupa raportul inaltime/greutate. Cantarestete dimineata dupa ce mergi la baie si pe stomacul gol si in aceleasi haine sau ma rog haine usoare sau numai in boxeri.
Nu aduga ani vietii ci' viata anilor.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 26 mar 2013 20:56 de raduroberti
PRIETENE BMI sub 10 %? ai inebunit? e numai bine cum il ai acum,la prima vedere am zis...bai poate am uitat eu ce inseamna BMI si un simplu search pe google mia confirmat ce stiam. "Body mass index se poate calcula in urmatorul mod:
inmulteste inaltime cu ea insasi (ex: 1,68 x 1,68 = 2,8224). Apoi imparte greutatea cu rezultatul obtinut (ex 65: 2,8224 = 23,03).
Daca rezultatul final este mai mic decat 18,5 inseamna ca esti subnutrit.
Daca rezultatul final este cuprins intre 18,5 si 24,9 inseamna ca greutatea este corecta.
Daca rezultatul final este cuprins intre 25,0 si 29,9 inseamna ca esti gras.
Daca rezultatul final depaseste 29,9 inseamna ca esti obez." Conteaza procentul de grasime nu te lua dupa raportul inaltime/greutate. Cantarestete dimineata dupa ce mergi la baie si pe stomacul gol si in aceleasi haine sau ma rog haine usoare sau numai in boxeri.
sunt niste jucari pt masurat procentajul grasimi Body Fat Caliper care costa vro 10$ sau cantar cu rezonanta magnetica
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|