Pagina 1 din 1
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
L-carnitine
scris pe 11 aug 2011 11:28 de clausnow1
Salut am 14 ani 64 kg 172 cm si as dori sa stiu daca este bine sa iau l-carnitine la varsta asta pentru stratul de grasime ...astept mai multe pareri
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: L-carnitine
scris pe 11 aug 2011 12:25 de basu
Salut am 14 ani 64 kg 172 cm si as dori sa stiu daca este bine sa iau l-carnitine la varsta asta pentru stratul de grasime ...astept mai multe pareri
L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi
Deci poti lua asa ceva dar grasimea este arsa doar in cazul in care faci miscare (daca depui efort fizic). Dar mergind pe ideea ca asta faci deja este bine sa iei carnitina. Nu are neaparat legatura cu virsta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 12:29 de clausnow1
L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi
Deci poti lua asa ceva dar grasimea este arsa doar in cazul in care faci miscare (daca depui efort fizic). Dar mergind pe ideea ca asta faci deja este bine sa iei carnitina. Nu are neaparat legatura cu virsta. miscare de facut fac aproape in fiecare zi( inafara de weekend) adica fac lupte si mma de luni pana vineri si sala de 3 ori pe sapt
Editat de clausnow1 pe 11 aug 2011 12:30
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 aug 2011 14:53 de basu
miscare de facut fac aproape in fiecare zi( inafara de weekend) adica fac lupte si mma de luni pana vineri si sala de 3 ori pe sapt
atunci o sa arzi. daca tot te chinui atita cu luptele astea la ce mai iei carnitina? alea or sa faca praf toata sunca si singure.
|
sus |
|
triznei
Newbie 1 mesaje
|
Buna
scris pe 24 feb 2012 16:19 de triznei
am 182 de cm si 103 kg, fac antrenament la sala de 3 ori pe sapt, iar 2 de ori pe sapt la bazin. O intrebare as avea: Pot sa combin L-Carnitina cu Taurina-R si cu Devil Amino Powder? Dimineata iau 2 tablete de taurina, dupamasa inainte de antrenament, cu 30 de min, iau o tableta de taurina, 2 tablete de L-carnitina si o portie de Devil Amino Powder, apoi dupa antrenament o portie de Devil Amino Powder cu inca o tableta de taurina. In legatura cu alimentatia, nu mananc grasimi, dulciuri, carne(in afara de putin peste si pui), nu beau alcool, sucuri sau bauturi carbogazoase. Suplimentele si modul in care sa le folosesc mi-au fost recomandate de cineva de la sala. Oare este ok combinatia dintre cele 3 ? Cu stima, Ovi
|
sus |
|
basu
|
Re: Buna
scris pe 24 feb 2012 18:32 de basu
am 182 de cm si 103 kg, fac antrenament la sala de 3 ori pe sapt, iar 2 de ori pe sapt la bazin. O intrebare as avea: Pot sa combin L-Carnitina cu Taurina-R si cu Devil Amino Powder? Dimineata iau 2 tablete de taurina, dupamasa inainte de antrenament, cu 30 de min, iau o tableta de taurina, 2 tablete de L-carnitina si o portie de Devil Amino Powder, apoi dupa antrenament o portie de Devil Amino Powder cu inca o tableta de taurina. In legatura cu alimentatia, nu mananc grasimi, dulciuri, carne(in afara de putin peste si pui), nu beau alcool, sucuri sau bauturi carbogazoase. Suplimentele si modul in care sa le folosesc mi-au fost recomandate de cineva de la sala. Oare este ok combinatia dintre cele 3 ? Cu stima, Ovi
Combinatia este ok. Cu ceva cardio o sa aiba efecte si mai bune.
Dar de ce nu mananci carne ? Ma gandesc ca esti culturist ca altfel nu ai scrie aici. Exista culturisti care nu mananca carne . Dar sa stii ca nu este usor sa faci asta.
Editat de basu pe 25 feb 2012 14:49
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
Re: Buna
scris pe 26 feb 2012 04:05 de greuu
Eu o sa iti raspund din propria experienta , am avut 150 kg si stiu ce inseamna sa devi din obez muribund ce nu se putea apleca sa isi lege sireturile sa devi in scurt timp sa ridici o greutate destul de mare. Si am pierdut o groaza de kg iar altele sau transformat.
Personal am incercat si l-carnitina si taurina etc .dar sincer devi imun la ele in scurt timp , iar cand te opresti esti ca un fumator ce are pofta de o tigara.
Am realizat ca nu ma ajutau asa cum credeam ba din contra cand leam intrerupt mam ingrasat chear daca inca tineam regim. Plus ca la examenele facute in sala de catre tentativa de medic nutritionist ce e acolo pierdusem multa apa din corp.
Am slabit o perioada prin cardio si regim dar a fost greu dupa am zis hai sa fac o alimentatie doar proteica + sala cu mai multa activitate . rezultatele au aparut mai repede cu regimul proteic plus exerciti de crestere musculara ca atunci cu aceste ajutoare.
inotul foarte bun, eu personal fac 6 zile activitate.
Cea ce conteaza aici iti spun sincer dedicatie , dorinta si timp . Nu te gandi ca maine vei fi slab e nevoie de timp, Am pus daca nu ma insel o poza cum aveam abdomenu si cum il aveam acum 6 luni incat colegul nostru Basu a zis e bun de dat in revista la cum sa retras pana si pielea.
|
sus |
|
Bubila
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 29 apr 2012 14:15 de Bubila
Avand o varsta destul de mica..14 ani, iti recomand sa nu incepi de acuma cu ele! Asteapta varsta legitima de 18 ani in care organismul reactioneaza perfect.. acuma tu esti in crestere si vei fi pana la 22-25 de ani.. dar cu timpul si un regim sanatos de mancare combinat cu miscare. Incepe un sport care sa te faaca sa dai jos, sa fii in forma si sa dai bine si la gagicute..nu?! .. apuca-te de un sport si combina si cu gantere si haltere, greutati optime, in corelare cu varsta ta .
golden-age-legends-part-3-joe-gold-social-scene-golds-gym_i.jpg (132.27 KB)
Tu comanzi muschiului cu ajutorul creierului. Nu invers!!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 apr 2012 14:59 de basu
Avand o varsta destul de mica..14 ani, iti recomand sa nu incepi de acuma cu ele! Asteapta varsta legitima de 18 ani in care organismul reactioneaza perfect.. acuma tu esti in crestere si vei fi pana la 22-25 de ani.. dar cu timpul si un regim sanatos de mancare combinat cu miscare. Incepe un sport care sa te faaca sa dai jos, sa fii in forma si sa dai bine si la gagicute..nu?! .. apuca-te de un sport si combina si cu gantere si haltere, greutati optime, in corelare cu varsta ta .
Foarte frumoasa poza !
Sunt de acord cu ceea ce ai scris.
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 00:12 de Digisport
Salut ! In timp ce iei L-carnitina poti lua si suplimente ?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 01:56 de ricardo
Salut ! In timp ce iei L-carnitina poti lua si suplimente ?
...linistit...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 20:05 de Digisport
Inca ceva. Vreau sa imi cumpar ON L Carnitine ( http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/ON-L-Carnitine/ ) si as vrea sa stiu cate pastile sa iau pe zi. 1 sau 2 ? Precizez ca am 17 ani si este prima data cand iau.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 20:14 de raduroberti
Inca ceva. Vreau sa imi cumpar ON L Carnitine ( http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/ON-L-Carnitine/ ) si as vrea sa stiu cate pastile sa iau pe zi. 1 sau 2 ? Precizez ca am 17 ani si este prima data cand iau.
mai asteapta un an cand o sa faci 18
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 15 iun 2012 06:17 de raduroberti
Mi-ar putea dauna ?
daca cel care o vinde scrie ca e bine sa ai cel putin 18 ani,tu ce crezi ?este scris de pomana acolo sa nu vanda sau exista posibilitatea sa iti dauneze
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 16 iun 2012 11:57 de Digisport
Va rog frumos,imi poate spune cineva cat timp se administreaza L-Carnitina ? Cate zile,cat se face pauza ?
Editat de Digisport pe 16 iun 2012 11:57
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 iun 2012 13:57 de basu
Va rog frumos,imi poate spune cineva cat timp se administreaza L-Carnitina ? Cate zile,cat se face pauza ?
Se adminstreaza atata timp cat doresti sa descarci.
|
sus |
|
rojohnny
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 20 iun 2012 14:47 de rojohnny
As vrea sa iau si eu l-carnitita dar fara sa tin diete...nu sunt gras am 62 kg la 1,67 cm + ca nu mananc gras sau multa paine. Ar avea vreun efect daca nu as tine dieta?
De la ce firma as putea sa cumpar? am inteles ca de la pro nutriotion ar fi buna.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 20 iun 2012 15:31 de raduroberti
As vrea sa iau si eu l-carnitita dar fara sa tin diete...nu sunt gras am 62 kg la 1,67 cm + ca nu mananc gras sau multa paine. Ar avea vreun efect daca nu as tine dieta?
De la ce firma as putea sa cumpar? am inteles ca de la pro nutriotion ar fi buna.
daca mananci peste 2000 de calorii sa nu te gandesti ca are vreun efect
cea mai buna l-carnitina este cea elvetiana CARNIPURE
multe firme ambalaza l-carnitina de la iei cum ar fi
now,nutrend,bricker labs,
de unde ai inteles tu ca cea de la pro este buna?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 20 iun 2012 16:20 de MrOlympia
daca mananci peste 2000 de calorii sa nu te gandesti ca are vreun efect
cea mai buna l-carnitina este cea elvetiana CARNIPURE
multe firme ambalaza l-carnitina de la iei cum ar fi
now,nutrend,bricker labs,
de unde ai inteles tu ca cea de la pro este buna?
nu este buna?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 20 iun 2012 18:05 de raduroberti
nu este buna?
?la ce te referi la cea de la pronutrition?
eu nu am folosit nici o data deci nu stiu ce efecte are
cine a folosit asa ceva sa dea detali,asteptam raspunsuri
|
sus |
|
Digisport
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 25 iun 2012 16:01 de Digisport
?la ce te referi la cea de la pronutrition?
eu nu am folosit nici o data deci nu stiu ce efecte are
cine a folosit asa ceva sa dea detali,asteptam raspunsuri
Dar de cea de la ON ai dee ? Ce parere ai in general despre firma?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|