Pagina 1 din 1
Lazarus
Junior member 11 mesaje
|
Definire??
scris pe 14 nov 2016 22:44 de Lazarus
Salutare! De curand am trecut pe definire si oricat as citi aici pe site, parca tot am impresia ca undeva gresesc, ceva nu fac bine. Evident ca nu astept rezultate imediat, insa nu vreau sa muncesc degeaba. Vreau sa va intreb daca e ok cat/cum mananc . Asadar am sa va dau exemplu meselor de astazi :
Mic dejun ora 08.15 : omleta din 5 albusuri si un galbenus
Masa 2 ora 12.15 : 190g piept de pui cu 200 piure (piureul e facut din fulgi, si nu-l alegeam dar e masa mancata la cantina facultatii si altceva nu aveau )
Masa 3 ora 16.45 : 200g vrabioara de manzat cu 238g cartofi dulci fierti
Masa 4 ora 22.00 (masa dupa sala) : 200g somon cu 50g orez integral.
Masa 5 ora 24.00 : 7 albusuri de ou (fierte)
Astazi, din pacate, mananc super tarziu din cauza facultatii...
Mi-am calculat si necesarul caloric, si nutrientii necesari.
Necesarul caloric : 3400
Proteinele : 160 max (ceea ce mise pare f putin)
Carbohidratii : 500 ( mi se pare enorm)
Grasimile : aproximativ 120
Ceea ce mananc de regula ajunge la maxim 2400 Kcal ( 2100 din mese si 300 din ce mai rontai (cate un mar sau 2, o cafea/doua)
Unde calculez caloriile ingerate imi spune si nutrientii. Mesele de azi au urm valori :
Proteine 210
Carbo 155
Grasimi 56
Ce parere aveti ? Ce ar trebui sa modific? Ce sfaturi imi puteti da? Va multumesc anticipat! O seara faina!
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Definire??
scris pe 15 nov 2016 12:01 de shift
Salutare! De curand am trecut pe definire si oricat as citi aici pe site, parca tot am impresia ca undeva gresesc, ceva nu fac bine. Evident ca nu astept rezultate imediat, insa nu vreau sa muncesc degeaba. Vreau sa va intreb daca e ok cat/cum mananc . Asadar am sa va dau exemplu meselor de astazi :
Mic dejun ora 08.15 : omleta din 5 albusuri si un galbenus
Masa 2 ora 12.15 : 190g piept de pui cu 200 piure (piureul e facut din fulgi, si nu-l alegeam dar e masa mancata la cantina facultatii si altceva nu aveau )
Masa 3 ora 16.45 : 200g vrabioara de manzat cu 238g cartofi dulci fierti
Masa 4 ora 22.00 (masa dupa sala) : 200g somon cu 50g orez integral.
Masa 5 ora 24.00 : 7 albusuri de ou (fierte)
Astazi, din pacate, mananc super tarziu din cauza facultatii...
Mi-am calculat si necesarul caloric, si nutrientii necesari.
Necesarul caloric : 3400
Proteinele : 160 max (ceea ce mise pare f putin)
Carbohidratii : 500 ( mi se pare enorm)
Grasimile : aproximativ 120
Ceea ce mananc de regula ajunge la maxim 2400 Kcal ( 2100 din mese si 300 din ce mai rontai (cate un mar sau 2, o cafea/doua)
Unde calculez caloriile ingerate imi spune si nutrientii. Mesele de azi au urm valori :
Proteine 210
Carbo 155
Grasimi 56
Ce parere aveti ? Ce ar trebui sa modific? Ce sfaturi imi puteti da? Va multumesc anticipat! O seara faina!
Hmm, interesant. Ti-am calculat si eu necesarul, iar pentru slabire ai nevoie cam de 2000-2100 calorii. Crunch some numbers si vezi ca rontaielile alea sa nu te scoata din limita asta (cafeaua, serios, nu se pune). Ai grija si la alte elemente care pot aparea in ecuatia prepararii alimentelor (gen ulei pe care-l mai pui, poate la cantina baltesc produsele in grasimi, dunno...)
Vad ca initial voiai sa te definesti, aveai ce? Poate ca obiectivul e totusi prost setat, desi sa zicem ca nu asta ar conta.
Eu totusi cred ca la calorii acolo e problema.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Lazarus
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 18 nov 2016 10:15 de Lazarus
Hmm, interesant. Ti-am calculat si eu necesarul, iar pentru slabire ai nevoie cam de 2000-2100 calorii. Crunch some numbers si vezi ca rontaielile alea sa nu te scoata din limita asta (cafeaua, serios, nu se pune). Ai grija si la alte elemente care pot aparea in ecuatia prepararii alimentelor (gen ulei pe care-l mai pui, poate la cantina baltesc produsele in grasimi, dunno...)
Vad ca initial voiai sa te definesti, aveai ce? Poate ca obiectivul e totusi prost setat, desi sa zicem ca nu asta ar conta.
Eu totusi cred ca la calorii acolo e problema.
Salut! Imi cer scuze ca raspund asa tarziu, insa n-am avut cum sa raspund. Cand zici obiectivul setat prost la ce te referi? Puiul il mananc doar la gratar la cantina. Nu cred sa puna si ulei... Acasa nu ma prea ating de ulei decat foarte rar in salata sau cand imi fac omleta. Insa pun foarte putin.
|
sus |
|
AndreiG
Senior member 103 mesaje
|
scris pe 1 dec 2016 02:49 de AndreiG
Salut! Imi cer scuze ca raspund asa tarziu, insa n-am avut cum sa raspund. Cand zici obiectivul setat prost la ce te referi? Puiul il mananc doar la gratar la cantina. Nu cred sa puna si ulei... Acasa nu ma prea ating de ulei decat foarte rar in salata sau cand imi fac omleta. Insa pun foarte putin.
Obiectiv setat prost adica incerci sa te definesti cand tu nu ai ce defini defapt...as in masa musculara foarte putina.
Muschii ard calorii....cu cat mai multi muschi cu atat mai multe calorii arse fara sa faci nimic.
Daca tu nu ai o masa musculara suficienta e si normal sa iti fie greu sa slabesti.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|