Pagina 1 din 1
xdbx
Newbie 3 mesaje
|
Re: Burtica
scris pe 15 mar 2011 22:10 de xdbx
cel mai bine este sa intrebi instructorul, depinde de ce aparate ai si in sala. incearca sa lucrezi cat mai mult pentru abdoment si sa pui sub "burtica" masa musculara, asa nu o sa se mai vada. Poti sa bagi bicicleta, exercitii cadion in general si incearca sa nu consumni grasimi...nu e bine sa te ingrasi mancand glucide pentru ca pui grasime.
|
sus |
|
Aky
Senior member 84 mesaje
|
scris pe 15 mar 2011 23:07 de Aky
Am si eu o intrebare daca se poate
Am 21 ani 1,82 ; 70 kg
Cand m-am apucat de sala aveam circa 60 de kg
Fac sala timp de aproximativ 8 luni ..insa in astea 8 luni nu am facut exercitii pentru abdomen deloc si acuma am facut oleaca de burta !! Imi puteti spune ce exercitii ar trebuii sa fac sa scap de ea si ce regim sa tin tinand cont ca am doar 70 de kg si m-am chinuit oleaca sa le pun
Multumesc anticipat Facand exercitii pt abdomen nu vei scapa de burta doar iti vei forma muschii abdominali care vor ramane acoperiti cu acel strat adipos(burta) ... indicat ar fi in primul rand sa renunti la mancarurile tip fast food , sa renunti la sucuri (mai ales cola si de astea acidulate) , si mai rarutz cu dulciuriurile :P ,sa scoti painea alba din alimentatie si sa ai grija cum combini mancarea (daca iei forumul la puricat vei gasi tot ce ai nevoie)... in al 2-lea rand dupa ce termini de tras de fiare poti face 30 min cardio de 2-3 ori pe saptamana (eventual poti lua niste L-carnitine inainde de antrenament cu 30 min si imediat dupa ce ai terminat pentru accelerarea arderii grasimilor) sau sa faci cardio dimineata la trezire ... cum iti convine mai bine ... sa mananci 5-6 mese pe zi cat mai bogate in proteine si mai putin bogate in carbohidrati ... indicate ar fi : carnea de peste,pui,vita(carne care nu este grasa) , lactate(cu cat mai putine grasimi) si de asemeni cat mai multe mancaruri din legume(orez,mazare,fasole nu imi mai vin in minte) , oua ,bineinteles fructe si eventual un concentrat proteic :P ...
PS:Trebuie sa ai o rabdare de fier si o foarte mare ambitie !!!SUCCES !!!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 15 mar 2011 23:21 de stefanp
Facand exercitii pt abdomen nu vei scapa de burta doar iti vei forma muschii abdominali care vor ramane acoperiti cu acel strat adipos(burta) ... indicat ar fi in primul rand sa renunti la mancarurile tip fast food , sa renunti la sucuri (mai ales cola si de astea acidulate) , si mai rarutz cu dulciuriurile :P ,sa scoti painea alba din alimentatie si sa ai grija cum combini mancarea (daca iei forumul la puricat vei gasi tot ce ai nevoie)... in al 2-lea rand dupa ce termini de tras de fiare poti face 30 min cardio de 2-3 ori pe saptamana (eventual poti lua niste L-carnitine inainde de antrenament cu 30 min si imediat dupa ce ai terminat pentru accelerarea arderii grasimilor) sau sa faci cardio dimineata la trezire ... cum iti convine mai bine ... sa mananci 5-6 mese pe zi cat mai bogate in proteine si mai putin bogate in carbohidrati ... indicate ar fi : carnea de peste,pui,vita(carne care nu este grasa) , lactate(cu cat mai putine grasimi) si de asemeni cat mai multe mancaruri din legume(orez,mazare,fasole nu imi mai vin in minte) , oua ,bineinteles fructe si eventual un concentrat proteic :P ...
PS:Trebuie sa ai o rabdare de fier si o foarte mare ambitie !!!SUCCES !!! incepi sa invetibravo,felicitari
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 16 mar 2011 01:33 de ricardo
Facand exercitii pt abdomen nu vei scapa de burta doar iti vei forma muschii abdominali care vor ramane acoperiti cu acel strat adipos(burta) ... indicat ar fi in primul rand sa renunti la mancarurile tip fast food , sa renunti la sucuri (mai ales cola si de astea acidulate) , si mai rarutz cu dulciuriurile :P ,sa scoti painea alba din alimentatie si sa ai grija cum combini mancarea (daca iei forumul la puricat vei gasi tot ce ai nevoie)... in al 2-lea rand dupa ce termini de tras de fiare poti face 30 min cardio de 2-3 ori pe saptamana (eventual poti lua niste L-carnitine inainde de antrenament cu 30 min si imediat dupa ce ai terminat pentru accelerarea arderii grasimilor) sau sa faci cardio dimineata la trezire ... cum iti convine mai bine ... sa mananci 5-6 mese pe zi cat mai bogate in proteine si mai putin bogate in carbohidrati ... indicate ar fi : carnea de peste,pui,vita(carne care nu este grasa) , lactate(cu cat mai putine grasimi) si de asemeni cat mai multe mancaruri din legume(orez,mazare,fasole nu imi mai vin in minte) , oua ,bineinteles fructe si eventual un concentrat proteic :P ...
PS:Trebuie sa ai o rabdare de fier si o foarte mare ambitie !!!SUCCES !!!
...si cateva completari ... nu manca fructe dupa mese, nu manca pana te simti plin, bea apa doar inainte cu 15 min de masa si la fel la 15 min dupa masa...grasimile se depun datorita excesului caloric, a combinatiilor alimentare gresite (carbohidrati+lipide) iar burta apare cand consumi cantitati mari de mancare in cadrul unei mese, de aceea se mananca 5-6 mese(mai moderate)/zi...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sm3ntu
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 16 mar 2011 09:37 de sm3ntu
PS:Trebuie sa ai o rabdare de fier si o foarte mare
ambitie !!!SUCCES !!!
Multumesc mult pentru sfaturi tuturor !!
Eu mancam 3 mese pe zi pana eram full :| O sa incep sa mananc 5-6 mese pe zi si cardio de 2-3 ori pe sapt !!
Multumesc inca o data pestru sfaturi
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|