Pagina 1 din 1
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
Abdomen perfect!
scris pe 16 mar 2011 00:09 de tvstefan
Am 1,77 si 75kg - sunt multumit de felul cum arat , mai putin abdomenul - de curand m-am bagat la sala si iau L-Carnitine&Chrinium cate 4 pastile inainte cu 30 min de antrenament ! Ce tip de exerciti sunt eficiente , si este bine sa lucrez in fiecare zii abdomenu ? daca se poate sa ma ajutati si cu un program .... mz anticipat !
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Abdomen perfect!
scris pe 16 mar 2011 01:35 de ricardo
Am 1,77 si 75kg - sunt multumit de felul cum arat , mai putin abdomenul - de curand m-am bagat la sala si iau L-Carnitine&Chrinium cate 4 pastile inainte cu 30 min de antrenament ! Ce tip de exerciti sunt eficiente , si este bine sa lucrez in fiecare zii abdomenu ? daca se poate sa ma ajutati si cu un program .... mz anticipat !
...muschii abdominali se lucreaza 1data maxim de 2 ori/sapt...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 16 mar 2011 23:37 de tvstefan
...muschii abdominali se lucreaza 1data maxim de 2 ori/sapt...
Dar pt rezultate rapide ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 17 mar 2011 01:22 de ricardo
Dar pt rezultate rapide ?
...in acest sport nu exista rezultate rapide, vorba cuiva de pe forum, rapid vin doar accidetarile...oricum muschii abdominali cresc daca sunt lucrati corespunzator 1data sau de 2 ori pe sapt, daca vrei sa iti etalezi six-pack-ul, trebuie sa elimini stratul de grasime ce il acopera, adica dieta+cardio dupa atrenament...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 18 mar 2011 01:38 de tvstefan
...in acest sport nu exista rezultate rapide, vorba cuiva de pe forum, rapid vin doar accidetarile...oricum muschii abdominali cresc daca sunt lucrati corespunzator 1data sau de 2 ori pe sapt, daca vrei sa iti etalezi six-pack-ul, trebuie sa elimini stratul de grasime ce il acopera, adica dieta+cardio dupa atrenament...
mz frm o sa tin cont de parerea ta si cardio inainte sau dupa ? Am auzit ca este bine dimineata .... dar daca iau pastile pe stomacu gol patesc ceva ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 18 mar 2011 02:00 de ricardo
mz frm o sa tin cont de parerea ta si cardio inainte sau dupa ? Am auzit ca este bine dimineata .... dar daca iau pastile pe stomacu gol patesc ceva ?
...cardio dimineata sau la sfarsitul antrenamentului...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 20 mar 2011 00:48 de tvstefan
...cardio dimineata sau la sfarsitul antrenamentului... dar dieta asta e buna ?
9:30 Lapte si cereale
12:00 2 oua fierte + salata rosi
14:00 1 bana / 1 piersica / 1 mar / 1 necatarina ( la alegere
18:00 in general carne de pui,dar si peste/porc/vita alaturi de cartofi piure/natur/orez,orez cu ciuperci
2 l apa / zi cel ptn
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 mar 2011 17:19 de ricardo
dar dieta asta e buna ?
9:30 Lapte si cereale
12:00 2 oua fierte + salata rosi
14:00 1 bana / 1 piersica / 1 mar / 1 necatarina ( la alegere
18:00 in general carne de pui,dar si peste/porc/vita alaturi de cartofi piure/natur/orez,orez cu ciuperci
2 l apa / zi cel ptn
...este prea putin, putine proteine, cereale cu lapte nu este un mic dejun indicat intr-o dieta de slabire, cartofi sau orez se consuma in cantitati moderate la mesele dinainte si de dupa antrenament, in rest carnea se consuma cu legume...etc...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 20 mar 2011 22:30 de tvstefan
...este prea putin, putine proteine, cereale cu lapte nu este un mic dejun indicat intr-o dieta de slabire, cartofi sau orez se consuma in cantitati moderate la mesele dinainte si de dupa antrenament, in rest carnea se consuma cu legume...etc... dar ce dieta mi-ai recomanda ? sti vreuna ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 mar 2011 23:15 de ricardo
dar ce dieta mi-ai recomanda ? sti vreuna ?
...fa-ti tu o dieta care sa ti se potriveasca, dar nu uita ca trebuie sa consumi 2,5-3g de prot/kg corp pe zi,sa-ti ciclizezi carbohidratii si sa-i consumi cu moderatie, mai citeste si tu la diete...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 20 mar 2011 23:34 de tvstefan
...fa-ti tu o dieta care sa ti se potriveasca, dar nu uita ca trebuie sa consumi 2,5-3g de prot/kg corp pe zi,sa-ti ciclizezi carbohidratii si sa-i consumi cu moderatie, mai citeste si tu la diete... mz frm uite cam ce am ales pt proteina
100 g ton la gratar contin 20 g proteine
100 g macrou – 22 g proteine
100 g pui la gratar – 25 g proteine
100 g curcan la gratar – 24,5 g proteine
100 g carne de vaca slaba – 20,4 g proteine
100 g telemea de vaca – 19,4 g proteine
o cana lapte semidegresat (250 ml) – 9 g proteine
150 ml iaurt – 7 g proteine
un ou fiert tare (60 g) – 8 g proteine
100 g fasole boabe – 23 g proteine
100 g alune – 25 g proteine
100 g nuci – 21 g proteine
100 g ciuperci – 5 g proteine
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 21 mar 2011 16:56 de tvstefan
...bun, 4-5 mese/zi (din care 2 gustari) si ti-ar prinde bine si un supliment proteic...
da mi-a recomandat si instructoru azi la sala de un supliment milk&egg gen dar fara carbohidrati dar nu e mai bn sa imi fac in fiecare dimineata un shake de lapte,oua,nuci,miere ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 21 mar 2011 20:37 de ricardo
da mi-a recomandat si instructoru azi la sala de un supliment milk&egg gen dar fara carbohidrati dar nu e mai bn sa imi fac in fiecare dimineata un shake de lapte,oua,nuci,miere ?
...nu, in nici un caz shake cu oua crude iar mierea nu se consuma intr-o dieta , cat despre supliment fara carbohidrati nu este chiar indicat, trebuie sa contina o cantitate mica, cam 20-30g de carbo/ shake dimineata si dupa antrenament, in rest cum ti-am mai zis, carbo putini si cosumati doar la mesele dinainte si respectiv dupa antreament, cam in jur de 100g carbo zilele cu antrenament si cam 40-50g carbo (20g shake-ul de dim, restul din legume) zilele fara atrenament...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 21 mar 2011 20:45 de tvstefan
...nu, in nici un caz shake cu oua crude iar mierea nu se consuma intr-o dieta , cat despre supliment fara carbohidrati nu este chiar indicat, trebuie sa contina o cantitate mica, cam 20-30g de carbo/ shake dimineata si dupa antrenament, in rest cum ti-am mai zis, carbo putini si cosumati doar la mesele dinainte si respectiv dupa antreament, cam in jur de 100g carbo zilele cu antrenament si cam 40-50g carbo (20g shake-ul de dim, restul din legume) zilele fara atrenament... deci sa intaleg ca milk&egg e bun ? sau imi recomanzi u alcv mz frm incaodata
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 21 mar 2011 20:57 de ricardo
deci sa intaleg ca milk&egg e bun ? sau imi recomanzi u alcv mz frm incaodata
...milk&egg este o proteina cu absorbtie lenta, care cotine si o cantitate mica de carbohidrati si care se ia seara inainte de culcare, dimineata si dupa antrenament este de preferat un whey+dextroza, acum eu nu stiu ce buget ai, spune-mi cam cat poti cheltui/luna pentru suplimente si vedem ce si cum...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 21 mar 2011 21:07 de tvstefan
...milk&egg este o proteina cu absorbtie lenta, care cotine si o cantitate mica de carbohidrati si care se ia seara inainte de culcare, dimineata si dupa antrenament este de preferat un whey+dextroza, acum eu nu stiu ce buget ai, spune-mi cam cat poti cheltui/luna pentru suplimente si vedem ce si cum... 200 ron dar am vaz k sunt ieftine la PN 110 ron 6 kg Whey Line Pro Mass e bun ?
Editat de tvstefan pe 21 mar 2011 21:11
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 21 mar 2011 23:00 de ricardo
200 ron dar am vaz k sunt ieftine la PN 110 ron 6 kg Whey Line Pro Mass e bun ?
...asta e un gainer...ia-ti un whey si dextroza, dextroza poate fi de la pronutrition, 1kg costa 10 lei si cred ca iti ajunge 1 luna, si un whey care poate fi: 100whey protein- optimum nutrition, elite whey protein- dymatize sau un alt whey de calitate care sa se incadreze in bugetul tau..shake-ul de dimineata(pe stomacul gol) 15-20g dextroza+ 1cupa jumate de whey iar cel de dupa atrenament 20-30g dextroza + 1cupa jumate whey, in zilele fara antrenament iei doar dimineata...si nu uita de alimentatie co.respuzatoare..
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
tvstefan
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 21 mar 2011 23:32 de tvstefan
...asta e un gainer...ia-ti un whey si dextroza, dextroza poate fi de la pronutrition, 1kg costa 10 lei si cred ca iti ajunge 1 luna, si un whey care poate fi: 100whey protein- optimum nutrition, elite whey protein- dymatize sau un alt whey de calitate care sa se incadreze in bugetul tau..shake-ul de dimineata(pe stomacul gol) 15-20g dextroza+ 1cupa jumate de whey iar cel de dupa atrenament 20-30g dextroza + 1cupa jumate whey, in zilele fara antrenament iei doar dimineata...si nu uita de alimentatie co.respuzatoare..
mz frm in 2 zile le cumpar dar poti sa imi explici la ce ma ajuta whey . Dextroza stiu k pt energie ...
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 23 mar 2011 01:24 de ricardo
mz frm in 2 zile le cumpar dar poti sa imi explici la ce ma ajuta whey . Dextroza stiu k pt energie ...
...whey-ul este o proteina din zer de lapte care este absorbita foarte repede de organism, de aceea se consuma dimineata la trezire si imediat dupa antrenament, atunci cand corpul are nevoie rapida de nutrienti...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 15 feb 2012 16:07 de raduroberti
mz frm uite cam ce am ales pt proteina
100 g ton la gratar contin 20 g proteine
100 g macrou – 22 g proteine
100 g pui la gratar – 25 g proteine
100 g curcan la gratar – 24,5 g proteine
100 g carne de vaca slaba – 20,4 g proteine
100 g telemea de vaca – 19,4 g proteine
o cana lapte semidegresat (250 ml) – 9 g proteine
150 ml iaurt – 7 g proteine
un ou fiert tare (60 g) – 8 g proteine
100 g fasole boabe – 23 g proteine
100 g alune – 25 g proteine
100 g nuci – 21 g proteine
100 g ciuperci – 5 g proteine
2800 calori,150 lipide,peste 100 carbo si fara supliment inclus,nu prea e bine ,nu cu o asa alimentatie se face un abdomen de invidiat
Editat de raduroberti pe 15 feb 2012 16:08
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 15 feb 2012 20:15 de basu
2800 calori,150 lipide,peste 100 carbo si fara supliment inclus,nu prea e bine ,nu cu o asa alimentatie se face un abdomen de invidiat
Daca tot te-ai apucat poti sa ne explici si noua cum se face un abdomen de invidiat ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 16 feb 2012 00:18 de ricardo
Daca tot te-ai apucat poti sa ne explici si noua cum se face un abdomen de invidiat ?
...eu zic sa ne luam Ab Tronic =)) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 17 feb 2012 16:44 de raduroberti
depinde de persoana,cum asimilezi alimentatia,eu am vrut sa ma refer ca sunt prea multe lipide si calori ,eu daca asi manca asa cred ca in 3 luni asi face un colac de salvare pt titanic
ps,eu acum urmez un regim dat de nutritionis 1200 calori,80 carbo,50 lipide
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 feb 2012 17:56 de basu
depinde de persoana,cum asimilezi alimentatia,eu am vrut sa ma refer ca sunt prea multe lipide si calori ,eu daca asi manca asa cred ca in 3 luni asi face un colac de salvare pt titanic
ps,eu acum urmez un regim dat de nutritionis 1200 calori,80 carbo,50 lipide
Pai eu sunt o persoana asa cam pe 113 kg.
Buna aceasta dieta pt un culturist. 80 de grame de carbo ...
Eu inteleg ca tu ai dorit sa slabesti dar te rog sa ne intelegi ca noi suntem culturisti.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 17 feb 2012 18:25 de raduroberti
Pai eu sunt o persoana asa cam pe 113 kg.
Buna aceasta dieta pt un culturist. 80 de grame de carbo ...
Eu inteleg ca tu ai dorit sa slabesti dar te rog sa ne intelegi ca noi suntem culturisti.
subiectul se numeste abdomen perfect scris de tvstefan care are 1,77 si 75 kg ,dupa cum am inteles el vrea sa dea jos din stratul adipos de pe abdomen nu sa puna si care cel mai bun exercitiu este cardio mai exact banda + abdomene si o alimentatie cu putine grasimi,la mine asa merge
ps.ai dreptate eu nu sunt culturist ca de altfel nici tvstefan
Editat de raduroberti pe 17 feb 2012 18:28
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 feb 2012 18:35 de basu
subiectul se numeste abdomen perfect scris de tvstefan care are 1,77 si 75 kg ,dupa cum am inteles el vrea sa dea jos din stratul adipos de pe abdomen nu sa puna si care cel mai bun exercitiu este cardio mai exact banda + abdomene si o alimentatie cu putine grasimi,la mine asa merge
ps.ai dreptate eu nu sunt culturist ca de altfel nici tvstefan
Topicul poate fi potrivit si pt ceea ce spui tu dar daca combini exercitii pt abdomen cu o dieta potrivita pt pierderea stratului adipos si evidentierea muschilor abdominali. Altfel ......
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 17 feb 2012 18:38 de raduroberti
Topicul poate fi potrivit si pt ceea ce spui tu dar daca combini exercitii pt abdomen cu o dieta potrivita pt pierderea stratului adipos si evidentierea muschilor abdominali. Altfel ......
asa e... si bine inteles cu multa ambitie
|
sus |
|
byllo
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 21 feb 2012 14:24 de byllo
asa e... si bine inteles cu multa ambitie
Tocmai ce am citit de noul plan pentru a obtine abdomen perfect pana la vara. e foarte tare.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|