Pagina 1 din 1
pyrether
Newbie 8 mesaje
|
abdomen
scris pe 27 iun 2008 12:18 de pyrether
as dori niste informatii cu privire la definirea si lucrarea abdomenului....am auzit ca 80% din abdomen il faci prin alimentatie .... si as dori niste sfaturi ca sa dau jos statu...subtire pot sa zic...de grasime de pe abdomen si sa il si sa pun si niste patratele intr-un timp cat mai scurt .....m-am gandit la ...abdomene....dar prin abdomene am inteles ca nu dai jos grasime,doar pui masa...poate prin alergare ? ...si alimentatia din ce sa fie formata ? ce e bine si ce nu e bine sa mananc ?
|
sus |
|
chivu
Newbie 1 mesaje
|
Re: abdomen
scris pe 10 sep 2008 22:15 de chivu
as dori niste informatii cu privire la definirea si lucrarea abdomenului....am auzit ca 80% din abdomen il faci prin alimentatie .... si as dori niste sfaturi ca sa dau jos statu...subtire pot sa zic...de grasime de pe abdomen si sa il si sa pun si niste patratele intr-un timp cat mai scurt .....m-am gandit la ...abdomene....dar prin abdomene am inteles ca nu dai jos grasime,doar pui masa...poate prin alergare ? ...si alimentatia din ce sa fie formata ? ce e bine si ce nu e bine sa mananc ?
1.alearga(ai grija insa ,alergatul iti va scadea din masa musculara)
2.elimina painea, dulciurile, berea
3.mananca cat mai diversificat,cate putin la fiecare masa
4.antreneaza abdomenul la sala o data pe saptamana(3 aparate ,4 serii)
5.fa programul de 8 minute(de la pilates parca)
6.ai rabdare si vointa multa
7.in 3 luni vei vedea ceva rezultate(mai repede nu se poate)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: abdomen
scris pe 11 sep 2008 00:41 de Gilu
1.alearga(ai grija insa ,alergatul iti va scadea din masa musculara)
Doar in anumite cazuri, cand nu stii ce faci si alergi prea mult si/sau nu mananci destul si ce trebuie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 11 sep 2008 23:16 de andreiC
fa abdomene acasa seara 2-3 sau 4 seri de la 20-pana la 60 de abdomene normale +crunch-uri
in general abdomenele normale iti scad in greutate si vei face patratele,la mine a functionat si mama a scapat de 5 cm in 2 saptamani
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 24 nov 2008 23:26 de garcicaa
Salut
Am si eu ceva burta ..vreau sa o dau jos mergand la sala.
Nu stiu daca e bine cum fac,cer parerea voastra,la sala fac in jur de 700-800 de abdomene/zi la diferite aparate ,fac prea multe sau e ok ? cu cat mai multe cu atat mai bine...vreau sa dau jos BURTA pana la vara ,nu sunt adeptu patratelelor iesite in relier..imi place sa fie cat mai plat si sa se vada conturu de la patratele cand incorzi..
CUM SA SCAP DE COLECEI ? )
Help me ,cum sa fac mai exact despre ce vorbeam umpic mai sus..
Va Multumesc...Bafta Multa !!!
pai tu practic faci "patratele" dar sunt mascate de grasimea de pe burta si solduri
pt. a scapa de grasime baga cardio.
alergat in parc 30-40 de min. , eventual seara.
daca nu ai timp de parc , la sala banda , steper , bicicleta
dar si alimentatia conteaza , elimina mancarurile prajite , dulciurile , sucurile carbogazoase , etc..
baga gratare , mancare fiarta .
nu e asa usor , iti trebuie multa vointa
Garcea™
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 25 nov 2008 10:35 de Macho
pai tu practic faci "patratele" dar sunt mascate de grasimea de pe burta si solduri
pt. a scapa de grasime baga cardio.
alergat in parc 30-40 de min. , eventual seara.
daca nu ai timp de parc , la sala banda , steper , bicicleta
dar si alimentatia conteaza , elimina mancarurile prajite , dulciurile , sucurile carbogazoase , etc..
baga gratare , mancare fiarta .
nu e asa usor , iti trebuie multa vointa
eu le-as pune invers ca si prioritate...pe locul 1 e alimentatia si doar apoi antrenamentul...
|
sus |
|
rootdex
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 25 nov 2008 10:50 de rootdex
Garcia,as alergat daca as putea eu la inceput am avut 130 si ceva de kg m-am apucat de slabit prin alergat ,fugeam noptile de nebun prin oras..fiind la inceput nu stiam ca nu e bine sa alergi pe beton iti trebuie si niste adidasi adecvati etc...si mi-am aranjat picioru pot fugi si acuma dar nu ata de mult pt ca ma apuca durerile la picioru stinga si e naspa,in schimb bicicleta bag si 80 kg fara probeleme,dar nu e tot una cu alergatu ... daca inlocuiesc alergatu cu mersu pe banda e ok ?intr-un final tot aceeasi chesti ii doar ca nu ai ritm rapid ca si atunci cand alergi...
Despre alimentatie ce sa mai vorbesc..pot spune ca nu stiu mai nimic ,sau mai exact ce sa mananc...o sa fac cum spui tu..mai multe gratare si fierturi.
Totusi e bine sau nu sa fac atatea abdomene?
Bafta Multa
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 25 nov 2008 11:19 de Macho
Garcia,as alergat daca as putea eu la inceput am avut 130 si ceva de kg m-am apucat de slabit prin alergat ,fugeam noptile de nebun prin oras..fiind la inceput nu stiam ca nu e bine sa alergi pe beton iti trebuie si niste adidasi adecvati etc...si mi-am aranjat picioru pot fugi si acuma dar nu ata de mult pt ca ma apuca durerile la picioru stinga si e naspa,in schimb bicicleta bag si 80 kg fara probeleme,dar nu e tot una cu alergatu ... daca inlocuiesc alergatu cu mersu pe banda e ok ?intr-un final tot aceeasi chesti ii doar ca nu ai ritm rapid ca si atunci cand alergi...
Despre alimentatie ce sa mai vorbesc..pot spune ca nu stiu mai nimic ,sau mai exact ce sa mananc...o sa fac cum spui tu..mai multe gratare si fierturi.
Totusi e bine sau nu sa fac atatea abdomene?
Bafta Multa
pune-te prima data sa citesti despre alimentatie,unul dintre cei mai renumiti culturisti spunea ca alimentatia reprezinta 70% ,restul il reprezinta antrenamentul si odihna...
|
sus |
|
rootdex
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 25 nov 2008 13:49 de rootdex
Ok,ma pun sa citesc alimentatia si daca pe ,parcurs mai intervin ceva probleme sau sunt nelamurit scriu aici...
Multa Bafta !!!
pune-te prima data sa citesti despre alimentatie,unul dintre cei mai renumiti culturisti spunea ca alimentatia reprezinta 70% ,restul il reprezinta antrenamentul si odihna...
|
sus |
|
andrey9118
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 11 iul 2009 22:49 de andrey9118
Doar in anumite cazuri, cand nu stii ce faci si alergi prea mult si/sau nu mananci destul si ce trebuie.
ms am sa incerc si io sa vad ce are sa iasa
Vreau sa ajung ceea ce mi-am propus
|
sus |
|
pstlvictoras
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 14 iul 2009 01:06 de pstlvictoras
si eu am burta si vreau sa scap de ea , dar vreau ca celelate sa ramana la fel se poate ??? thx up
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|