Pagina 1 din 1
Porter
Junior member 11 mesaje
|
1.80h, 80kg -> slabire + mentinere masa musculara
scris pe 7 iul 2013 13:12 de Porter
Salut, de 2 saptamani fac sala, sunt mezomorf ( 1.80 kg, 1.80 cm inaltime, 16 ani ), si as vrea sa slabesc in timp, sa ajung la 70kg, dar sa nu pierd masa musculara.
S-a terminat a doua saptamana de sala, si as vrea de acum, dupa ce termin antrenamentul, sa fac Stepper+Alergare, impreuna sa fie cam 20-30 de minute.
Incerc sa mananc cat mai okay, am mancat foarte putina paine, iar de azi nu mai mananc deloc, de asemenea nu mai mananc prajeli.
De exemplu, dimineata aceasta am mancat cam asa :
-50g branza de vaci.
-4 felii muschi file.
-O jumatate de rosie.
-Un ou fiert.
Este cat de cat okay un astfel de mic dejun?
In zilele de pauza de sala, ma duc de obicei cu bicicleta si urc cam 3 kilometri un drum in panta, care spun eu ca foarte solicitant, aceea este doar o portiune de drum, per total ajung sa fac 1h 30 de minute mers cu bicicleta.
Am inteles ca ar trebui sa mananc si mai putini carbohidrati... imi explicati va rog cu ce influenteaza?
Multumesc mult.
Editat de Porter pe 7 iul 2013 13:16
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
Re: 1.80h, 80kg -> slabire + mentinere masa musculara
scris pe 7 iul 2013 16:53 de Bosh
Cum adica 1.80kg ?
M-am gandit ca voiai a spune 80 kg,dar astept sa confirmi.
Editat de Bosh pe 7 iul 2013 16:53
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 17:03 de basu
Cum adica 1.80kg ?
M-am gandit ca voiai a spune 80 kg,dar astept sa confirmi.
Speculati aiurea niste banale greseli de scriere.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Porter
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 20:28 de Porter
Speculati aiurea nist
e banale greseli de scriere.
Greseala mea..ma grabisem.
Bosh, am 180cm inaltime si 80 de kg.
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 20:47 de Bosh
Greseala mea..ma grabisem.
Bosh, am 180cm inaltime si 80 de kg.
Booon...
Aproximativ 1.80 am si eu,inainte sa ma pun pe striere aveam 82 kg 14%BODYFAT.
A trecut o luna 1/2 , acum am 76.5kg.
Si vreau sa stau pe definirie pana la sfarsitul lui Noiembrie.
(iti recomand acelasi lucru ).
So,cum am facut eu,si te sfatuiesc sa faci la fel.
Am inceput prin a-mi schimba alimentatia.
Renunta la carbohidrati,grasimi si zahar.
Adauga multa proteina in dieta ta.
Eu am renuntat la paine,covrigi,snacks-uri,prajeli,mai pe scurt,renunta la prostii si mananca MANCARE.
Daca nu iti poti permite o masa cu cel putin 25g proteina pe zi ,cumpara-ti un supliment cu 80+ proteina,de preferabil proteina din zer.
Cardio + Hi-iT .
Fa 2 sesiuni cardio pe saptamana,2 de hi-it.
Eu imi incep saptamana cu 30minute de alergare + 1l de apa+ lamaie.
(daca vremea nu-mi permite sa alerg,fac 45 de minute pe bicicleta Orbitrek,si daca nu dispui de o bicicleta Orbitrek folosete una simpla . )
Dupa 8-12 ore de somn,corpul tau are resursele de glicogen epuizate,automat,facand cardio,corpul tau e obligat sa "manance" din grasime.
La categoria Hi-iT (High-Intensivity-Interval-Training) este de preferat sprint-ul.
http://goo.gl/0EHDY
Editat de Bosh pe 7 iul 2013 20:47
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 20:53 de MrOlympia
Booon...
Eu am renuntat la paine,covrigi,snacks-uri,prajeli,mai pe scurt,renunta la prostii si mananca MANCARE.
Daca nu iti poti permite o masa cu cel putin 25g proteina pe zi ,cumpara-ti un supliment cu 80+ proteina,de preferabil proteina din zer.
Cardio + Hi-iT .
(daca vremea nu-mi permite sa alerg,fac 45 de minute pe bicicleta Orbitrek,si daca nu dispui de o bicicleta Orbitrek folosete una simpla . )
Dupa 8-12 ore de somn,corpul tau are resursele de glicogen epuizate,automat,facand cardio,corpul tau e obligat sa "manance" din grasime.
La categoria Hi-iT (High-Intensivity-Interval-Training) este de preferat sprint-ul.
Simplu de zis , greu de aplicat . Ai nevoie si de carbs si de grasimi depinde pe ce dieta esti. Intr-o dieta trebuie sa stii sa faci jocul sa ciclizezi carbohidratii , degeaba mananci numai proteina , nu o sa faci fata. O sa manance si grasime dar o sa manance si foarte multi muschi.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 7 iul 2013 21:58 de shift
Salut, de 2 saptamani fac sala, sunt mezomorf ( 1.80 kg, 1.80 cm inaltime, 16 ani ), si as vrea sa slabesc in timp, sa ajung la 70kg, dar sa nu pierd masa musculara.
S-a terminat a doua saptamana de sala, si as vrea de acum, dupa ce termin antrenamentul, sa fac Stepper+Alergare, impreuna sa fie cam 20-30 de minute.
Incerc sa mananc cat mai okay, am mancat foarte putina paine, iar de azi nu mai mananc deloc, de asemenea nu mai mananc prajeli.
De exemplu, dimineata aceasta am mancat cam asa :
-50g branza de vaci.
-4 felii muschi file.
-O jumatate de rosie.
-Un ou fiert.
Este cat de cat okay un astfel de mic dejun?
In zilele de pauza de sala, ma duc de obicei cu bicicleta si urc cam 3 kilometri un drum in panta, care spun eu ca foarte solicitant, aceea este doar o portiune de drum, per total ajung sa fac 1h 30 de minute mers cu bicicleta.
Am inteles ca ar trebui sa mananc si mai putini carbohidrati... imi explicati va rog cu ce influenteaza?
Multumesc mult.
Poate te ajuta.
http://www.culturism.ro/antrenament/ce-trebuie-sa-stii-cand-esti-in-perioada-de-definire-musculara.html
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
bogdan0502
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 8 iul 2013 17:51 de bogdan0502
Booon...
Cardio + Hi-iT .
Iti recomand o zi pe saptamana , de preferat sambata , sa te scapi in mancare. Sa iti refaci rezervele de carbohidrati . Din ce am citit ( nu stiu sa iti zic daca e corect sau sunt aiureli) , dupa un timp daca nu ii dai organismului carbohidrati si grasimi incepe sa tina la rezervele de grasime si sa pierzi din masa musculara.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|