da. Este posibil sa te afecteze. Creatina
poate schimba echilibrul digestiv. Nu este obligatoriu dar se poate. Multi fac diaree de la ea. Incearca de proba. Daca te deranjaza renunti. Dar cu regim pt boli digestive nu se poate face mare caca la sala.
si eu am fost diagnosticat de mic cu gastrita am luat pastile ceva timp, insa nu.mi face probleme , ultima oara anul trecut de craciun am ajuns la spital cu o indigestie , mi.ay facut analizele si am gastrita, foarte rar mai folosesc ranitidina si in rest mult enzirem , iau proteine de toate natiile la fel si creatina de la pronutrition recent storm, insa la mine problema e ca daca iau proteine cand nu fac sala mi se face rau de ce nu stiu asa ca le iau doar inainte si dupa antrenament. Deci in cz la mine merge, acum probeaza si vezi exact, oricum eu iti recomand doar atat 100%gold whey de la ON , lasa creatina pana iesi din regim
asta ce ti.am zis mai sus e proteina.pura , mai rau ca mizeriile care le.mancam din comert nu are cum sa.ti faca , ti.am recomandat asta pentru ca ma gandesc ca ai un regim.bazat mai mult pe fibre putina carne grasimi etc si fara proteine nu faci nimic