Pagina 1 din 1
cosmin54
Junior member 16 mesaje
|
Jurnal Cosmin54
scris pe 16 sep 2011 21:30 de cosmin54
Am luat un program de antrenement 3/7 de pe site.
Pareri?
Ziua I
Pectorali
* impins cu bara din orizontal: 5 serii
* impins cu bara din plan inclinat: 4 serii
* impins cu bara din plan declinat: 4 serii
* fluturari cu ganterele din plan orizontal: 3 serii
* fluturari cu ganterele din plan inclinat: 3 serii
* fluturari cu ganterele din plan declinat: 3 serii
Biceps
* flexii cu bara: 5 serii
* flexii alternative cu ganterele din stand: 5 serii
* flexii cu bara la banca Scott: 3 serii
* flexii cu gantera la banca Scott: 3 serii
Triceps
* extensii la scripete cu bara V : 4 serii
* extensia antebratului cu gantera deasupra capului: 5 serii
* extensii la scripete din fandat inainte, pe deasupra capului : 3 serii
Ziua II
Deltoid
* extensii laterale cu ganterele: 5 serii
* impins vertical la ceafa cu bara: 4 serii
* extensii in lateral din aplecat: 3 serii
Spate
* tractiuni cu spatele la bara fixa: 5 serii
* tractiuni la scripete fata: 3 serii
* tractiuni la scripete spate: 3 serii
* ramat cu fata la helcometru: 4 serii
Gambe
* ridicari pe varful unui picior: 6 serii pentru fiecare picior
* ridicari pe varfuri din aplecat la 90 de grade cu partenerul in spate: 5 serii
Ziua III
Abdomen
* crunch: 10 serii
* ridicarea bazinului la 45 de grade din pozitie orizontala: 5 serii;
* briceagul: 3 serii;
Coapse
* genuflexiuni cu bara pe umeri: 5 serii
* fandari laterale cu bara pe umeri: 3 serii
* impins la presa oblica: 4 serii
* extensii la aparat: 3 serii
* flexii la aparat: 3 serii .
Suplimentele alese de mine sunt:Nutritech Total Mass 4200;Nutritech Amino power 4000+;Si niste creatina si dextroxa monohidrat.Sunt la inceput asa ma bazez doar pe sfaturile celor mai experimentati.Nu am un buget mare in ceea ce priveste investitia in suplimente.
Mesele sunt programate la fel in fiecare zi doar alimentele difera partial.
Voi posta maine alimentatia pe ziua respectiva.
"Daca vrei sa cistigi, trebuie mai intii sa-ti definesti cu claritate obiectivele. Pe urma, sa-ti dirijezi toata energia catre scopul fixat. Sa fii convins ca vei reusi si sa ai rabdare.Asta-i tot!" Arnold Schwarzenegger.
|
sus |
|
adrianCT
Junior member 28 mesaje
|
Re: Jurnal Cosmin54
scris pe 16 sep 2011 23:06 de adrianCT
Parerea mea este ca la 13 ani nu ai nevoie de suplimente. Si daca chiar e sa iei ceva mai bine iei putin si bun/de calitate, sa nu te bucuri niciodata la preturile mici pentru ca si progresele vor fi lafel de mici.
|
sus |
|
cosmin54
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 17 sep 2011 22:28 de cosmin54
Parerea mea este ca la 13 ani nu ai nevoie de suplimente. Si daca chiar e sa iei ceva mai bine iei putin si bun/de calitate, sa nu te bucuri niciodata la preturile mici pentru ca si progresele vor fi lafel de mici.
Am 15 ani.Cat despre suplimente domnul basu a spus ca nu imi vor face rau.
Astazi am mancat:
Ora 9:00 Doua cuiburi cu nuca de cocos si 250 ml de lapte+ niste fursecuri + doua oua fierte.
Ora 12:00 Doua sanwichuri cu sunca afumata si branza(cam 50-60 de gr de sunca).+ doua nectarine
Ora 15:00 Omleta cu branza+2 banane
Ora 18:15 Doua sanwichuri cu cascaval si salam uscat.+un mar si o nectarina+niste napolitane
Ora 21:00 O pizza intreaga.
Ora 22:20 Un pahar cu lapte+niste fursecuri.
Pareri?
"Daca vrei sa cistigi, trebuie mai intii sa-ti definesti cu claritate obiectivele. Pe urma, sa-ti dirijezi toata energia catre scopul fixat. Sa fii convins ca vei reusi si sa ai rabdare.Asta-i tot!" Arnold Schwarzenegger.
|
sus |
|
cosmin54
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 17 sep 2011 22:30 de cosmin54
Astazi am mancat:
Ora 9:00 Doua cuiburi cu nuca de cocos si 250 ml de lapte+ niste fursecuri + doua oua fierte.
Ora 12:00 Doua sanwichuri cu sunca afumata si branza(cam 50-60 de gr de sunca).+ doua nectarine
Ora 18:15 Doua sanwichuri cu cascaval si salam uscat.+un mar si o nectarina+niste napolitane
Pareri?
Tin sa mentionez cam toata ziua astazi am consumat cam 600 grame de paine alba.(de la lovental)
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 20:13 de basu
Tin sa mentionez cam toata ziua astazi am consumat cam 600 grame de paine alba.(de la lovental)
1. pt tine si toti ceilalti prieteni de pe forum sunt basu sau florin
2. nu ai la ce sa maninci piine alba. este mai buna integrala. asta datorita corbohidratilor cu indice ridicat
3. daca ma gindesc la protruzia aia toracica pe care o ai vreau sa zic ca trebuie sa ai o alimentatie bogata si diversa. dar ca si culturist nu merge asa. modele de dieta prezinta toata lumea si te rog sa ma crezi ca daca mai scriu o data iarasi cam ce maninc intr-o zi chiar o sa ma simt idiot. concepe o dieta asa cum trebuie folosindu-te de inf. de pe forum .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
cosmin54
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 20:23 de cosmin54
1. pt tine si toti ceilalti prieteni de pe forum sunt basu sau florin
2. nu ai la ce sa maninci piine alba. este mai buna integrala. asta datorita corbohidratilor cu indice ridicat
3. daca ma gindesc la protruzia aia toracica pe care o ai vreau sa zic ca trebuie sa ai o alimentatie bogata si diversa. dar ca si culturist nu merge asa. modele de dieta prezinta toata lumea si te rog sa ma crezi ca daca mai scriu o data iarasi cam ce maninc intr-o zi chiar o sa ma simt idiot. concepe o dieta asa cum trebuie folosindu-te de inf. de pe forum .
Multumesc mult inca o data pentru sfaturile date.Am inteles ce inseamna alimentatie diversificata,nu trebuie sa mai postezi inca o data.O sa imi concep o dieta corespunzatoare folosinduma de informatiile de pe forum asa cum miai indicat.Insa nu v-am aflat parerea despre programul de antrenament...
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 20:29 de junior24
Am luat un program de antrenement 3/7 de pe site.
Pareri?
Ziua I
Pectorali
* impins cu bara din orizontal: 5 serii
* impins cu bara din plan inclinat: 4 serii
* impins cu bara din plan declinat: 4 serii
* fluturari cu ganterele din plan orizontal: 3 serii
* fluturari cu ganterele din plan inclinat: 3 serii
* fluturari cu ganterele din plan declinat: 3 serii
Biceps
* flexii cu bara: 5 serii
* flexii alternative cu ganterele din stand: 5 serii
* flexii cu bara la banca Scott: 3 serii
* flexii cu gantera la banca Scott: 3 serii
Triceps
* extensii la scripete cu bara V : 4 serii
* extensia antebratului cu gantera deasupra capului: 5 serii
* extensii la scripete din fandat inainte, pe deasupra capului : 3 serii
Ziua II
Deltoid
* extensii laterale cu ganterele: 5 serii
* impins vertical la ceafa cu bara: 4 serii
* extensii in lateral din aplecat: 3 serii
Spate
* tractiuni cu spatele la bara fixa: 5 serii
* tractiuni la scripete fata: 3 serii
* tractiuni la scripete spate: 3 serii
* ramat cu fata la helcometru: 4 serii
Gambe
* ridicari pe varful unui picior: 6 serii pentru fiecare picior
* ridicari pe varfuri din aplecat la 90 de grade cu partenerul in spate: 5 serii
Ziua III
Abdomen
* crunch: 10 serii
* ridicarea bazinului la 45 de grade din pozitie orizontala: 5 serii;
* briceagul: 3 serii;
Coapse
* genuflexiuni cu bara pe umeri: 5 serii
* fandari laterale cu bara pe umeri: 3 serii
* impins la presa oblica: 4 serii
* extensii la aparat: 3 serii
* flexii la aparat: 3 serii .
Suplimentele alese de mine sunt:Nutritech Total Mass 4200;Nutritech Amino power 4000+;Si niste creatina si dextroxa monohidrat.Sunt la inceput asa ma bazez doar pe sfaturile celor mai experimentati.Nu am un buget mare in ceea ce priveste investitia in suplimente.
Mesele sunt programate la fel in fiecare zi doar alimentele difera partial.
Voi posta maine alimentatia pe ziua respectiva.
Din programu` tau reiese ca vrei un piept "beton" sa zic asa , 6 exercitii destul de multe , dar atata timp cat poti , continua tot asa .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
cosmin54
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 22:28 de cosmin54
Din programu` tau reiese ca vrei un piept "beton" sa zic asa , 6 exercitii destul de multe , dar atata timp cat poti , continua tot asa .
Pai pieptul da...tin sa acumulez masa in special in acea zona pentru a acoperi o defectiune congenitala.E alt topic deschis pe tema asta.
|
sus |
|
cosmin54
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 22:28 de cosmin54
Pai pieptul da...tin sa acumulez masa in special in acea zona pentru a acoperi o defectiune congenitala.E alt topic deschis pe tema asta.
Este bun deci un program de trei zile la inceput?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 18 sep 2011 22:38 de sZoTaK
Este bun deci un program de trei zile la inceput?
program pe 3 zile o fi bun..eu ti-as sugera un program pe 4 zile..dar cam multe serii..la biceps 16 serii???
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 sep 2011 22:44 de basu
Multumesc mult inca o data pentru sfaturile date.Am inteles ce inseamna alimentatie diversificata,nu trebuie sa mai postezi inca o data.O sa imi concep o dieta corespunzatoare folosindu-ma de informatiile de pe forum asa cum miai indicat.Insa nu v-am aflat parerea despre programul de antrenament...
pai nu mai scriu dar arata ca stii atunci. Nu mai scrie chestii din astea. Aia nu arata a dieta.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 22 sep 2011 21:17 de branch
Astazi am mancat:
Pareri?
salut!
deci cred ca adrian atunci cind s-a referit la suplimente voia altceva sa zica. voia sa zica ca pt nivelul tau de pregatire si pt capacitatea de efort nu sunt MOMENTAN necesare suplimente.
referitor la dieta... cred ca dieta ta mai are nevoie de multe modificari. mesele tale arata ca si cum ar fi luate pe fuga ....
ai nevoie de cantitati mari de proteina si carbo pt energie. evident adaptate masei tale corporale. introdu de trei ori pe zi surse importante de proteine din hrana gen carne rosie, alba , si oua. laptele mai mult seara. fursecurile nu au ce cauta .... nuca de cocos iara cred ca nu ar trebuie sa fie acolo ... baga niste fulgi de ovaz si niste paste fainoase din faina integrala. altceva nu stiu ce sa-ti mai zic.
daca doresti sa folosesti suplimente poti sa o faci si in acest fel dieta va fi mai usor de conceput.
am inteles ca ai si o problema de sanatate . ai grija cu aia . avem si noi un coleg la sala care e la fel si care are mare grija ce face.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 sep 2011 22:02 de basu
salut!
deci cred ca adrian atunci cind s-a referit la suplimente voia altceva sa zica. voia sa zica ca pt nivelul tau de pregatire si pt capacitatea de efort nu sunt MOMENTAN necesare suplimente.
referitor la dieta... cred ca dieta ta mai are nevoie de multe modificari. mesele tale arata ca si cum ar fi luate pe fuga ....
ai nevoie de cantitati mari de proteina si carbo pt energie. evident adaptate masei tale corporale. introdu de trei ori pe zi surse importante de proteine din hrana gen carne rosie, alba , si oua. laptele mai mult seara. fursecurile nu au ce cauta .... nuca de cocos iara cred ca nu ar trebuie sa fie acolo ... baga niste fulgi de ovaz si niste paste fainoase din faina integrala. altceva nu stiu ce sa-ti mai zic.
daca doresti sa folosesti suplimente poti sa o faci si in acest fel dieta va fi mai usor de conceput.
am inteles ca ai si o problema de sanatate . ai grija cu aia . avem si noi un coleg la sala care e la fel si care are mare grija ce face.
colegul ala are altceva.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|