Pagina 1 din 1
mraddict
Newbie 2 mesaje
|
Recomandare Program + Suplimente
scris pe 27 aug 2011 10:35 de mraddict
Salutare tuturor.
Sunt incepator si am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu-mi permit un antrenor personal.
Dupa caracteristicile mentionate pe profilul meu, as dori sa-mi recomandati un program de depunere masa musculara.
De asemenea, ma puteti ajuta recomandandu-mi niste suplimente? Ce parere aveti despre suplimentele de la GNC? Ce ati folosit? Merita banii sau sa aleg altceva? Voi ce folositi si da rezultate?
Ce feluri de mancare ar trebui sa mananc si cand?
Programul meu curent este:
Duminica:
Biceps
Piept
Marti:
Spate
Triceps
Joi:
Umeri
Picioare
Abdomen
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Recomandare Program + Suplimente
scris pe 27 aug 2011 10:47 de basu
Salutare tuturor.
Sunt incepator si am nevoie de ajutorul vostru deoarece nu-mi permit un antrenor personal.
Dupa caracteristicile mentionate pe profilul meu, as dori sa-mi recomandati un program de depunere masa musculara.
De asemenea, ma puteti ajuta recomandandu-mi niste suplimente? Ce parere aveti despre suplimentele de la GNC? Ce ati folosit? Merita banii sau sa aleg altceva? Voi ce folositi si da rezultate?
Duminica:
Biceps
Piept
Marti:
Spate
Triceps
Joi:
Umeri
Picioare
Abdomen
1. la nivelul tau nu ai nevoie de suplimente. inca nu.
2. ar trebui sa treci la 4 zile pe saptamina si sa nu mai faci umeri si picioare. nimeni nu face asta. sunt diamentral opuse ca pozitionare. spatele este o grupa mare si foarte greu de antrenat. merita sa incerci sa o faci singura. umerii ar fi poate mai bine sa-i faci cu tricepsul. picioarele singure.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 27 aug 2011 10:47 de Valy_305
Salutare tuturor.
Duminica:
Biceps
Piept
Marti:
Spate
Triceps
Joi:
Umeri
Picioare
Abdomen
Cam aglomerat joi programul. Pune gambele si abdomenele duminica sau marti.
Mancare ... nu iti poate da nimeni un program. Important e sa ai multe mese ( minim 3-4 pentru inceput) , ca suplimente as opta pentru un gainer luat dupa antrenament sau de cate ori ai nevoie de 1 masa in plus.
Keep it up.
|
sus |
|
mraddict
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 17:01 de mraddict
Multumesc frumos. Ce parere aveti despre GNC?
Cam aglomerat joi programul. Pune gambele si abdomenele duminica sau marti.
Mancare ... nu iti poate da nimeni un program. Important e sa ai multe mese ( minim 3-4 pentru inceput) , ca suplimente as opta pentru un gainer luat dupa antrenament sau de cate ori ai nevoie de 1 masa in plus.
|
sus |
|
bumbmw
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 31 ian 2012 23:15 de bumbmw
pot posta si eu aici ceva?
iau pak + storm + as dorii un gainer bun daca se poate...
tin sa precizez ca am 1,90 si 88 kg si nu am nici o forma definita..as dorii sa mai iau ceva greutate si sa cres in masa chiar daca o sa pun si ceva grasime....dar sa am si eu brate , umeri si spate ca nu am deloc...
ce imi puteti recomanda...sper sa nu imi fie sters mesajul...am citit pana acum forumul si l-am rasfoit si chiar ns unde sa postez acest mesaj sa nu fie cumva sters..multumes
|
sus |
|
str8signs
Newbie 3 mesaje
|
Recomandare Program + Suplimente
scris pe 3 feb 2012 18:50 de str8signs
salut baieti!
Mam alaturat acestui forum si eu,sami explic problemele,sa mai schimbam ceva sfaturi.Dea lungul anilor,am devenit si eu un "fan" de culturism,nu practic acest sport la nivel mare,insa face parte din viata mea zilnica.fac "sala" de aprox 5-6 ani cu pauze mari 3-6luni...insa,anul trecut am renuntat pe la primavara cand am inceput sa lucrez,cat eram la scoala orarul nu era o problema insa acum este.
Eu am inaltimea de 1.82,greutatea de 68-70kg,sunt tipul ectomorf,de aceea spun o greutate aproximativa,pentru ca,aparent,greutatea mea varieaza de pe o saptamana la alta,de stres,cat lucrez,cat imi place sa mananc s.a.m.d.Anul trecut cand am renuntat am avut 75kg,am folosit suplimentele:Total mass 4200,galeata de 4.5kg lunar+creatina monohidrat,eram foarte multumit,eram,si sunt limitat de buget.nu fiecare isi permite sala,sau, suplimentele de 200lei+ lunar...
Vreau sa ma apuc iar de antrenament,insa as vrea sa fie cat de cat ok si cu buget in limita bunului simt.
Programul meu de lucru este aprox de 8-10 ore pe zi,iar vara 12-14,in sezonul cald am cel mai mult de lucru.Vreau sa continui cu suplimentele Total mass 4200 4.5kg+creatina monohidrat 120pastile(fara faza de incarcare) / luna.aproximativ in pretul asta mas incadra lunar.Despre antrenament,nu am timp necesar ca sa ma duc la sala,stau la casa,imi permit un coltisor,unde am adunat ceva "fiare"...pot face aproximativ tot cei necesar pentru un antrenament adecvat.
Alimentatia actuala(fara suplimente) este cat de cat consistenta,si aproximativ 4 mese zilnice.(cam asa mam gandit sa fie de acum incolo cu sala)
Dimineata,la 7-8(sendvichuri sau oua,fructe+ suplimentele respective),la pranz ceva sandvichuri,sau cornuri,la ora 2-3 masa,supa+felul 2+/-prajitura+suplimentele respective(masa principala este mereu consistenta pentru ca detin abonament la un restaurant,si mie unul numi plac salatele...),dupamasa,ce ajung acasa la 7-8,o supita,felul2,dupa care iau suplimentele inainte de a incepe antrenamentul,antrenamentul imi va dura aprox 45min-1:30,varieaza programul,dupa antrenament suplimentele+o mancare buna>>>>SOMN.cam asta imi este planul.as dori ceva sfaturi,sa adaug,sa scot,sau stiti voi alte suplimente mai bune la pretul corect?multumesc frumos!
Editat de str8signs pe 3 feb 2012 18:56
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|