Pagina 1 2 din 2
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
Proteine
scris pe 11 aug 2011 16:53 de clausnow1
Salut tatal meu mi a cumparat pro mass de la pro nutrition si vreau sa stiu daca este nevoie sa il schimb cu whey protein deoarece nu a stiut exact ce sa imi ia eu iam spus sa imi ia proteine din zer. Adica pe scurt vreau sa stiu care e mai bun pentru mine la 14 ani
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Proteine
scris pe 11 aug 2011 16:53 de gino27
Salut tatal meu mi a cumparat pro mass de la pro nutrition si vreau sa stiu daca este nevoie sa il schimb cu whey protein deoarece nu a stiut exact ce sa imi ia eu iam spus sa imi ia proteine din zer. Adica pe scurt vreau sa stiu care e mai bun pentru mine la 14 ani mancarea e mai buna pt tine!
go hard or go home!!!
|
sus |
|
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 16:57 de clausnow1
mancarea e mai buna pt tine! da, o fi dar vreau sa stiu ce sa fac in cazul de fata
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 17:13 de Valy_305
Salut tatal meu mi a cumparat pro mass de la pro nutrition si vreau sa stiu daca este nevoie sa il schimb cu whey protein deoarece nu a stiut exact ce sa imi ia eu iam spus sa imi ia proteine din zer. Adica pe scurt vreau sa stiu care e mai bun pentru mine la 14 ani
Daca ne-ai oferi mai multe informatii te-am puta ajuta.
Keep it up.
|
sus |
|
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 17:36 de clausnow1
Daca ne-ai oferi mai multe informatii te-am puta ajuta. Pai doresc sa stiu care creste masa musculara mai bine dintre pro mass pro nutrition sau whey protein pro nutrition
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 17:50 de ioneldinamovistu
Pai doresc sa stiu care creste masa musculara mai bine dintre pro mass pro nutrition sau whey protein pro nutrition
mai intai spunene si noua ce inaltime ai ce greutate ai ce varsta ai, ca sati sputem spune de ce ai nevoie
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 17:52 de clausnow1
mai intai spunene si noua ce inaltime ai ce greutate ai ce varsta ai, ca sati sputem spune de ce ai nevoie 14 ani , 173 inaltime 64 kg , fac sala regulat
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 19:36 de amazonsb
deci pana urma ?? cu mine vorbeai?, mie imi explicai care e diferenta? Cred ca nu mie...mai bine nu mie...intreba baiatul care este mai calitativ, spunetii, si ce rol are fiecare... Eu zic ca oricum whey nu se compara, el stie ce trebuie sa faca, a primit informatiile necesare.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 11 aug 2011 19:43 de Valy_305
deci pana urma ??
Pro Mass contine tot zer. Si sa iti explic: pro mass este gainer = te ajuta sa pui atat masa musculara cat si grasime ceea ce cred ca ai nevoie , pe cand whey este concentrat = pui masa musculara fara adaos de grasimi.
Ps. Fara grasime nu cresti in masa musculara.
Keep it up.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 11 aug 2011 20:35 de amazonsb
14 ani , 173 inaltime 64 kg , fac sala regulat cati medici sunt aici.....ce tre sa sti atatea date pt a ii da un verdict daca baiatu intreaba care e mai bun, normal ca zerul este superior si pt masa fata de pro mass, vrea baiatu zer, stie el de ce, intrebatil si cat are in brat, poate atunci dati un raspuns....prietene eu tias sugera whey pro dar mai bine ar fi sa mananci mai mult si iti pot spune si ce in privat(mesaje) si sa suplimentezi mai putin cu supliment, ai destul potential la varsta ta sa cresti mai bine si calitativ si fara prea multe suplimente...si e o perioada si mai buna peste un an cand toate incep sa se dezvolte mult spre adolescenta devenind mai barbat....deci alegi daca vrei sa vb mai mult ma cauti in privat.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 11 aug 2011 20:42 de Valy_305
cati medici sunt aici.....ce tre sa sti atatea date pt a ii da un verdict daca baiatu intreaba care e mai bun, normal ca zerul este superior si pt masa fata de pro mass, vrea baiatu zer, stie el de ce, intrebatil si cat are in brat, poate atunci dati un raspuns....prietene eu tias sugera whey pro dar mai bine ar fi sa mananci mai mult si iti pot spune si ce in privat(mesaje) si sa suplimentezi mai putin cu supliment, ai destul potential la varsta ta sa cresti mai bine si calitativ si fara prea multe suplimente...si e o perioada si mai buna peste un an cand toate incep sa se dezvolte mult spre adolescenta devenind mai barbat....deci alegi daca vrei sa vb mai mult ma cauti in privat.
Bai cap de gasca unu e gainer altu e concentrat.Fa si tu diferenta daca stii ce e aia.
Editat de Valy_305 pe 11 aug 2011 20:43
Keep it up.
|
sus |
|
clausnow1
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 21:00 de clausnow1
Bai cap de gasca unu e gainer altu e concentrat.Fa si tu diferenta daca stii ce e aia. deci pana urma ??
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 11 aug 2011 22:11 de Ady20
deci pana urma ??
Pana la urma nu iti recomand sa folosesti suplimente la 14 ani. Esti in crestere profita de ocazia asta, nu ai nevoie deloc de suplimente. Crede-ma. Esti la o varsta prea frageda sa te apuci de luat suplimente.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 12 aug 2011 22:28 de amazonsb
Pana la urma nu iti recomand sa folosesti suplimente la 14 ani. Esti in crestere profita de ocazia asta, nu ai nevoie deloc de suplimente. Crede-ma. Esti la o varsta prea frageda sa te apuci de luat suplimente. nu stiu ce sa ma fac, am luat un gain fast si il administrez singur pentru putina masa, vreau sa am o perioada de crestere dar parca slabesc, ma simt obosit... E de necrezut cat de pros a putut ajunge acel supliment cand acum ceva timp era in top....inainte luam un banal masiv mass de la natural plus si aveam o conditie fizica superioara fata de cea care mi,o ofera gain fast, ete inacceptabil asa ceva...pana la urma tot natural plus este mai decent...in romania se face totul de mantuiala dar in ceia ce friveste sportul stam bine zic eu, cand romania producea naposim alta tara, nici america nu avea un steroid atat de eficient, cred ca pana la urma dupa sondaje multe naposimul a fost un steroid bun, spun bun pt ca nu aveai reactii adverse de la el, puteai lua in cicluri foarte lungi, pacat ca valoarea se pierde, se iroseste fara justificare. Nu stiu daca mai exista un supliment pulbere care sa fie bun, eficient...
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 13 aug 2011 09:42 de DrAgOn98
Salut!. as avea si eu o intrebare.. este bun Creatin Forte-R de la REDIS k sa iau? adik sa nu aibe reactii adverse (sa ma ingras sau alte chestii neplacute..)
P.S.: am 13 ani, 1.70 si 75kg.. fac sala de 9 luni
Editat de DrAgOn98 pe 13 aug 2011 09:48
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 13 aug 2011 11:00 de Valy_305
Salut!. as avea si eu o intrebare.. este bun Creatin Forte-R de la REDIS k sa iau? adik sa nu aibe reactii adverse (sa ma ingras sau alte chestii neplacute..)
P.S.: am 13 ani, 1.70 si 75kg.. fac sala de 9 luni \
Reactii adverse nu sunt.
Keep it up.
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 13 aug 2011 15:14 de DrAgOn98
imi puteti spune un magazin de suplimente nutritive prin militari, sect.6, bucuresti va rog ?
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 13 aug 2011 17:01 de amazonsb
imi puteti spune un magazin de suplimente nutritive prin militari, sect.6, bucuresti va rog ?
la 13 ani 9 luni de sala? Mai bine iei rapid mass, e mai bun. Reactii....acnee daca depasesti doza...
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 13 aug 2011 17:49 de DrAgOn98
la 13 ani 9 luni de sala? Mai bine iei rapid mass, e mai bun. Reactii....acnee daca depasesti doza...
si pe unde pot gasi acest supliment?. adik la ce se gaseste (plafar etc.)
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 00:03 de sZoTaK
la 17 ani ma gandesc ca e voie sa iau un whey protein
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 14 aug 2011 11:12 de amazonsb
la 17 ani ma gandesc ca e voie sa iau un whey protein da
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 12:16 de sZoTaK
da
cred ca un ON 100 % Whey o sa fie solutia
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
MegaHealth
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 17:48 de MegaHealth
si pe unde pot gasi acest supliment?. adik la ce se gaseste (plafar etc.)
Cauta pe net magazinul lor,sau cateodata mai gasesti si in magazine mari sau daca tie lene..poti comanda direct de pe net.
|
sus |
|
andrei80
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 3 apr 2012 21:35 de andrei80
Salut! am 14 ani-1,65m 47kg...mam apucat de sala cam acum 1luna si as vrea sa iau proteine pt cresterea masei musculare,dar sa pot pune si grasime...va rog spunetimi ce sa fac
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 3 apr 2012 22:22 de dolphspeed99
14 ani , 173 inaltime 64 kg , fac sala regulat
Un sfat off-topic: lasa naibii sala la varsta ta si ia mai bine si mergi cu bicicleta, fa jogging sau, daca vrei muschi, lucreaza doar cu greutatea corpului (flotari, tractiuni la bara etc). Acum te superi cand iti spune lumea ca nu ai ce cauta intr-o sala de forta la varsta asta, dar peste cativa ani (nu multi), cand vei incepe sa ai probleme cu incheieturile, spatele si altele, vei regreta amarnic ca nu te-ai gandit mai bine.
Ce-ti recomand eu intre Whey si pro Mass? Pai pt proteine iti recomand carnea de pui, vita sau peste, ouale (multe albusuri, putine galbenusuri), lapte. Insa excesul de proteine duce la demineralizarea articulatiilor si a oaselor (la varsta precare), deci ar trebui sa ai o alimentatie completa.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 3 apr 2012 22:23 de dolphspeed99
Salut! am 14 ani-1,65m 47kg...mam apucat de sala cam acum 1luna si as vrea sa iau proteine pt cresterea masei musculare,dar sa pot pune si grasime...va rog spunetimi ce sa fac
Mesajul de mai sus este valabil si pentru tine.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 apr 2012 08:37 de basu
Un sfat off-topic: lasa naibii sala la varsta ta si ia mai bine si mergi cu bicicleta, fa jogging sau, daca vrei muschi, lucreaza doar cu greutatea corpului (flotari, tractiuni la bara etc). Acum te superi cand iti spune lumea ca nu ai ce cauta intr-o sala de forta la varsta asta, dar peste cativa ani (nu multi), cand vei incepe sa ai probleme cu incheieturile, spatele si altele, vei regreta amarnic ca nu te-ai gandit mai bine.
Ce-ti recomand eu intre Whey si pro Mass? Pai pt proteine iti recomand carnea de pui, vita sau peste, ouale (multe albusuri, putine galbenusuri), lapte. Insa excesul de proteine duce la demineralizarea articulatiilor si a oaselor (la varsta precare), deci ar trebui sa ai o alimentatie completa.
Ei .... le strici tu planurile lor de barbati ....
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 5 apr 2012 00:00 de dolphspeed99
Ei .... le strici tu planurile lor de barbati ....
Stiu ca nu am nici o sansa sa ma asculte dar ... incercarea moarte n-are! Stii ce ma frapeaza totusi? Cum de-i lasa parintii sa se duca la sala de forta? Cred ca ori nu stiu unde se duc odraslele, ori sunt inconstienti.
PS: Sper ca nu m-am mosnegit eu ))
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 apr 2012 10:53 de basu
Stiu ca nu am nici o sansa sa ma asculte dar ... incercarea moarte n-are! Stii ce ma frapeaza totusi? Cum de-i lasa parintii sa se duca la sala de forta? Cred ca ori nu stiu unde se duc odraslele, ori sunt inconstienti.
PS: Sper ca nu m-am mosnegit eu ))
Esti depasit ))
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 5 apr 2012 15:37 de ricardo
Esti depasit ))
...clar ca e depasit , cred ca nu l-a vazut pe campionul de 5 ani Giuliano Stroe...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|