Pagina 1 2 din 2
skeciu
Newbie 3 mesaje
|
ese bun aparatul multifunctional de ceva?
scris pe 9 aug 2011 23:59 de skeciu
Buna,am 15 ani si vreau sa pun ceva muschi pe mine.Nu vreau sa ma fac, ca un tanc dar sa arat unpic mai bine.Am 1,73 inaltime si 60kg.La mine in oras nu este sala de forta si ma gandesc sa-mi iau un aparat multifunctional de casa.Vreau sa va intreb daca pot pune ceva muschi pe mine cu acest aparat.Ceva de genul aluia din poza.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
Re: ese bun aparatul multifunctional de ceva?
scris pe 10 aug 2011 00:23 de Valy_305
Buna,am 15 ani si vreau sa pun ceva muschi pe mine.Nu vreau sa ma fac, ca un tanc dar sa arat unpic mai bine.Am 1,73 inaltime si 60kg.La mine in oras nu este sala de forta si ma gandesc sa-mi iau un aparat multifunctional de casa.Vreau sa va intreb daca pot pune ceva muschi pe mine cu acest aparat.Ceva de genul aluia din poza.
Sa "pui muschi" nu tine numai de acel aparat sau de alte greutati , de a avea o sala sau de a te antrena fara toate acestea ... in acest lant sa zic asa sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.
Sa iti raspund si la intrebarea ta: unul care stie sa se antreneze nu numai cu acel aparat ci si cu greutatea propriului corp, are habar deste alimentatie si odihna poate sa "puna muschi" tu, care esti incepator greu de spus...intind mai mult spre NU fara sa te dezamagesc. Dar zic ca merge sa incerci !
Keep it up.
|
sus |
|
skeciu
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 01:24 de skeciu
Sa "pui muschi" nu tine numai de acel aparat sau de alte greutati , de a avea o sala sau de a te antrena fara toate acestea ... in acest lant sa zic asa sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.
Sa iti raspund si la intrebarea ta: unul care stie sa se antreneze nu numai cu acel aparat ci si cu greutatea propriului corp, are habar deste alimentatie si odihna poate sa "puna muschi" tu, care esti incepator greu de spus...intind mai mult spre NU fara sa te dezamagesc. Dar zic ca merge sa incerci !
Pai spunemi ce ar trebui sa stiu
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 10:33 de Ady20
Citeste tot forumul si o sa stii ce ar trebui sa stii :P Acel aparat nu e de-ajuns, mai trebuie sa ai o bara de tractiuni, ceva unde sa faci picioare si un aparat ca sa poti face impins la piept, nu strika nici o pereche de gantere. Cu astea poti face ceva.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 10 aug 2011 11:07 de Valy_305
Cum a zis si adi mai sus citeste mai multe forumuri , documenteaza-te , intreaba prieteni care practica acest sport fa-ti o idee despre tot ce inseamna " a pune muschi " .Nu e indeajuns sa "tragi" de acel aparat zilnic ... iti irosesti timpul.
Keep it up.
|
sus |
|
Ergean
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 12:24 de Ergean
Nu sunt prea bune aparatele multifunctionale..sunt mai mult pentru a te intretine..si rezultate prea mari nu o sa ai pentru ca greutatea maxima de lucru la ele variaza intre 50..65 kg maxim din cate am vazut prin magazine.. Cel mai bine iti cumperi o banca ca asta ( http://www.domyos-fitness.com/EN/images/assets/conseil-banc-musculation.png ). O haltera, 2 gantere si discuri.. o sa faci treaba mult mai buna. De preferat banca sa aiba si helcometru(ajuta la spate)..si suport scott(cel din fata..ajuta pt biceps). Si foarte important banca sa fie reglabila..sa schimbi din orizontal in declinat si inclinat( ajuta la piept).
Dupa parerea mea cu un program de antrenament pe grupe bun, cu o alimentatie potrivita si cu odhina.. o sa ai rezultate la fel cu ai avea daca ai merge la o sala de forta.
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 12:32 de slabutul
ia-ti o banca 2 gantere si o haltera si ai sa te descurci. si ceva greutati. in rest iti trebuie vointa. nu iti recomand aparatul multifunctional fiindca l-am probat si nu merita banii e mult mai bine cu greutatile libere.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 18:42 de xExtasy
Buna,am 15 ani si vreau sa pun ceva muschi pe mine.Nu vreau sa ma fac, ca un tanc dar sa arat unpic mai bine.Am 1,73 inaltime si 60kg.La mine in oras nu este sala de forta si ma gandesc sa-mi iau un aparat multifunctional de casa.Vreau sa va intreb daca pot pune ceva muschi pe mine cu acest aparat.Ceva de genul aluia din poza. 2 gantere , o banca de impins si o haltera te ajuta mai mult.Nu stiu dc multi dintre voi spuneti ca doar la sala pui ceva.Eu fac cum am spus mai cu 2 gantere,haltera si banca de 2 ani si sunt foarte multumit de rezultate.Doar nu suntem femei sa ne folosim numai de aparate sofisticate.Suntem barbati sa putem tine o bara cu haltere in maini.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
dany92moto
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 19:26 de dany92moto
lasa-l in masa de aparat. si asta este valabil pt toti cei ce vor masa musculara.
eu evit pe cat posibil aparatele. cel mai bine se lucreaza cu greutati libere.
deci cumpara-ti cateva gantere, o bara dreapta si cateva discuri si apucat-te de tras.
BAFTA!
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 13 aug 2011 10:25 de roshkitza
lasa-l in masa de aparat. si asta este valabil pt toti cei ce vor masa musculara.
eu evit pe cat posibil aparatele. cel mai bine se lucreaza cu greutati libere.
deci cumpara-ti cateva gantere, o bara dreapta si cateva discuri si apucat-te de tras.
BAFTA! are dreptate ... decat sa dai bani pe ala ... mai bn ia-ti gantere reglabile si banca de piept cu uncghiu reglabil, o sa faci treaba buna
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 16:20 de ioneldinamovistu
are dreptate ... decat sa dai bani pe ala ... mai bn ia-ti gantere reglabile si banca de piept cu uncghiu reglabil, o sa faci treaba buna
si iesi si mai ieftin
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 22:26 de branch
si iesi si mai ieftin
da . este bun aparatul . pt fete.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 22:47 de basu
da . este bun aparatul . pt fete.
tu esti baiat sau fata. nu ne pui si noua o poza ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 09:03 de branch
sunt fata.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 15 aug 2011 10:33 de Valy_305
Ce iti bati capu cu el ?
Editat de Valy_305 pe 15 aug 2011 10:34
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 13:22 de basu
Ce iti bati capu cu el ?
mai mult el cu mine. nu stiu ce dracu i-am facut. o fi vreo amanta deceptionata. ma tot gindesc care dintre ele stia ceva despre culturism. ca ceva stie ....
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 13:32 de branch
mai mult el cu mine. nu stiu ce dracu i-am facut. o fi vreo amanta deceptionata. ma tot gindesc care dintre ele stia ceva despre culturism. ca ceva stie ....
ei vezi ? ti-am zis io ca intr-o zi o sa ma apreciezi .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 14:20 de basu
ei vezi ? ti-am zis io ca intr-o zi o sa ma apreciezi .
sa lasam glumele personale pt privat. nu am nimic impotriva sa scrieti pe forum atita timp cit sunteti seriosi. daca nu va luati adio.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 14:38 de sZoTaK
sa revin ON: prietenul la care fac cate ceva in vacanta si-a luat un multifunctional cu 900 lei. Sambata am fost prin Polus Center, Cluj, si am vazut in InterSport un aparat cu banca de impins, reglabila, doua brate, sa zic asa, pentru fluturari, banca Scott atasata + posibiliatea de a lucra picioare..greutate maxima 120 kg...tie o sa-ti ajunga ani buni..pana ajungi la 120 kg piept trebuie ceva timp..tot aparatul costa 1100 lei...in InterSport unde totul e scump..pe la 1000 zic eu gasesti in magazin specializat deci eu zic sa te indrepti spre posibilitate asta...mai iei ceva gantere, bara, greutati si te-ai rezolvat
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 aug 2011 14:43 de sZoTaK
sa revin ON: prietenul la care fac cate ceva in vacanta si-a luat un multifunctional cu 900 lei. Sambata am fost prin Polus Center, Cluj, si am vazut in InterSport un aparat cu banca de impins, reglabila, doua brate, sa zic asa, pentru fluturari, banca Scott atasata + posibiliatea de a lucra picioare..greutate maxima 120 kg...tie o sa-ti ajunga ani buni..pana ajungi la 120 kg piept trebuie ceva timp..tot aparatul costa 1100 lei...in InterSport unde totul e scump..pe la 1000 zic eu gasesti in magazin specializat deci eu zic sa te indrepti spre posibilitate asta...mai iei ceva gantere, bara, greutati si te-ai rezolvat
http://arch10.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/02/24/f/4/645 372923613603348913470-5839196-700_700.jpg
ceva de genu era + o banca Scott atasata
Editat de sZoTaK pe 15 aug 2011 14:45
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 aug 2011 14:48 de sZoTaK
1000 de lei este o suma. io zic ca de banii astia isi face o banca populara foarte buna facuta pe teava rectangulara asa cum am vazut multe la care poate face si geno si o si doteaza cu tot ce trebuie. un strungar ai prelucreaza niste bare si doua axuri de gantere . un sudor ai taie niste discuri. poate le cumpara si second de undeva. aparatul ala mie nu mi-ar place.
in comparatie cu o multifunctionala.. e mai buna
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 15:27 de branch
in comparatie cu o multifunctionala.. e mai buna
aparatul ala se duce naibi in citeva luni. zici ca sunt de jucarie. e clar ca sunt facute de apartament. asa pt o usoara intretinere.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 15:43 de DrAgOn98
Salut!. spuneti-mi si mie va rog dak ar fi buna creatina pt mn. as vrea sa iau.. (sunt endomorf).
P.S.: am 13 ani, 1.70, 78kg, fac sala de 9 luni.
produsul care as vrea sa il iau ar fi acesta:
http://www.redis.ro/ro/creatina/39-creatina-forte-r-tablete-masticabile.html
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 15:45 de branch
Salut!. spuneti-mi si mie va rog dak ar fi buna creatina pt mn. as vrea sa iau.. (sunt endomorf).
P.S.: am 13 ani, 1.70, 78kg, fac sala de 9 luni.
produsul care as vrea sa il iau ar fi acesta:
http://www.redis.ro/ro/creatina/39-creatina-forte-r-tablete-masticabile.html
eu zic sa nu iei . de ce ai face-o ?
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 15 aug 2011 16:59 de DrAgOn98
eu zic sa nu iei . de ce ai face-o ?
pt masa musculara as lua..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 17:14 de basu
pt masa musculara as lua..
el ti-a pus intrebarea asta pt ca nu foloseste. daca vrei tu poti lua. daca tot vrei sa cumperi cumpara un produs strain. sau ambalat in strainatate. evita produsele care vin vrac si se ambaleaza aici .
parerea mea.
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 15 aug 2011 17:22 de DrAgOn98
el ti-a pus intrebarea asta pt ca nu foloseste. daca vrei tu poti lua. daca tot vrei sa cumperi cumpara un produs strain. sau ambalat in strainatate. evita produsele care vin vrac si se ambaleaza aici .
parerea mea.
as lua.. dar pe unde stau eu sunt numai suplimente redis..
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 aug 2011 17:24 de sZoTaK
aparatul ala se duce naibi in citeva luni. zici ca sunt de jucarie. e clar ca sunt facute de apartament. asa pt o usoara intretinere.
aaa..deci ai fost in InterSport sambata cu mine, stii exact despre ce aparat vorbesc, ai verificat tu cat poate si esti sigur ca se va duce praf..oke
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 aug 2011 17:25 de sZoTaK
as lua.. dar pe unde stau eu sunt numai suplimente redis..
acolo e megaproteine.ro...comanda online
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|