Pagina 1 2 din 2
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
VA ROG RASPUNDETI CAT MAI MULTI!
scris pe 29 iul 2011 00:52 de cernescu16
Salut tuturor. Vreau sa iau suplimente gen creatina,glutamina,un whey si un milk egg. Am un buget de 500 lei pe luna si ma gandeam de la ce firma sa iau pentru a avea rezultate cat mai bune. Sunt ok cele de la pro nutrition sau ar trebui sa incercv altceva gen muscle tech sau ON nutrition? mersi fain
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
Re: VA ROG RASPUNDETI CAT MAI MULTI!
scris pe 29 iul 2011 01:05 de drakee
Iti recomand sa te orientezi in alta parte , pro nutrition sunt si ele bune suplimentele dar mai bine te orientezi la alte firme,cu 500 lei iti poti lua suplimente destul de bunicele , depinde ce scopuri ai ( masa musculara,slabire,definire ) specifica iar lumea o sa te ajute .
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 29 iul 2011 11:53 de cernescu16
Iti recomand sa te orientezi in alta parte , pro nutrition sunt si ele bune suplimentele dar mai bine te orientezi la alte firme,cu 500 lei iti poti lua suplimente destul de bunicele , depinde ce scopuri ai ( masa musculara,slabire,definire ) specifica iar lumea o sa te ajute . pai scopul meu este masa musculara daca vreau sa iau glutamina,creatina,un whey cu absorbtie rapida si un milk egg pentru seara. P.S am 17 ani 1.77 m si 74 kg. sunt mezomorf cu tandente spre endo
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 29 iul 2011 16:01 de Valy_305
pai scopul meu este masa musculara daca vreau sa iau glutamina,creatina,un whey cu absorbtie rapida si un milk egg pentru seara. P.S am 17 ani 1.77 m si 74 kg. sunt mezomorf cu tandente spre endo
Incearca si tu vezi cu ce iti merge tie mai bine nu la altii. Firma P.N. mi se pare destul de ok si nu sunt preturi de speriat.
Keep it up.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 31 iul 2011 03:16 de cernescu16
Incearca si tu vezi cu ce iti merge tie mai bine nu la altii. Firma P.N. mi se pare destul de ok si nu sunt preturi de speriat. da dar din cate am inteles de la Gilu la pro nutrition nu sunt asa de grozave..
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 31 iul 2011 10:05 de Valy_305
da dar din cate am inteles de la Gilu la pro nutrition nu sunt asa de grozave..
Stii fiecare cu ce i-a mers lui mai bine eu ti-am zis parerea mea iar pe forumul asta sunt sute de pareri mai bine incerci tu sa vezi cum iti merge
Ps trebuia sa fii la somn la ora aia
Keep it up.
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 12:44 de drakee
de la pro nutrition mia mers bine cu Creatina 1000 mg si GFX 8 .
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 13:37 de nuk
Salut tuturor. Vreau sa iau suplimente gen creatina,glutamina,un whey si un milk egg. Am un buget de 500 lei pe luna si ma gandeam de la ce firma sa iau pentru a avea rezultate cat mai bune. Sunt ok cele de la pro nutrition sau ar trebui sa incercv altceva gen muscle tech sau ON nutrition? mersi fain am incercat multe suplimente cele mai bune mi sau parut cele de la ON si de la Scintec
|
sus |
|
cipri93
Junior member 32 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 16:43 de cipri93
Salut tuturor. Vreau sa iau suplimente gen creatina,glutamina,un whey si un milk egg. Am un buget de 500 lei pe luna si ma gandeam de la ce firma sa iau pentru a avea rezultate cat mai bune. Sunt ok cele de la pro nutrition sau ar trebui sa incercv altceva gen muscle tech sau ON nutrition? mersi fain
Parerea mea este ca sunt ok suplimentele de la pro nutrition... Dar cu un buget de 500ron pe luna eu zic sa incerci suplimente de la muscle tech!!! eu folosesc nitro-tech hardcore pro series de la muscle tech si animal pak de la universal si am luat 5kg in 11zile...! parerea mea este sa incerci suplimente gen muscle tech! daca stai bne cu bugetu...! bafta
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 31 iul 2011 17:26 de basu
Parerea mea este ca sunt ok suplimentele de la pro nutrition... Dar cu un buget de 500ron pe luna eu zic sa incerci suplimente de la muscle tech!!! eu folosesc nitro-tech hardcore pro series de la muscle tech si animal pak de la universal si am luat 5kg in 11zile...! parerea mea este sa incerci suplimente gen muscle tech! daca stai bne cu bugetu...! bafta
ambele firme sunt cu mare greutate in domeniu. bani sa fie
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 31 iul 2011 21:02 de cernescu16
Parerea mea este ca sunt ok suplimentele de la pro nutrition... Dar cu un buget de 500ron pe luna eu zic sa incerci suplimente de la muscle tech!!! eu folosesc nitro-tech hardcore pro series de la muscle tech si animal pak de la universal si am luat 5kg in 11zile...! parerea mea este sa incerci suplimente gen muscle tech! daca stai bne cu bugetu...! bafta m-am gandit sa incerc de la muscletech ca am vazut ca sunt "LAUDATE" dar cat te tine pe tine o cutie de suplimente? ca vad ca sunt 1,8kg la 280 lei P.S si cate cupe luai pe zi?
Editat de cernescu16 pe 31 iul 2011 21:04
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 iul 2011 21:50 de basu
m-am gandit sa incerc de la muscletech ca am vazut ca sunt "LAUDATE" dar cat te tine pe tine o cutie de suplimente? ca vad ca sunt 1,8kg la 280 lei P.S si cate cupe luai pe zi?
cantitatile pe care le iei tu trebuiesc adaptate nevoilor tale. adica in primul rind greutate(masa corporala). la el este una la tine alta. trebuie sa faci calculul. dar produsele sunt bune. sunt firme mari de tot.
|
sus |
|
cipri93
Junior member 32 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 21:24 de cipri93
m-am gandit sa incerc de la muscletech ca am vazut ca sunt "LAUDATE" dar cat te tine pe tine o cutie de suplimente? ca vad ca sunt 1,8kg la 280 lei P.S si cate cupe luai pe zi?
Pai luam 2cupe cu 250ml apa imd dupa trezire! si 2cupe imd dupa antrenament!(nitro=tech hardcore pro series) .... Iar animal pak dimineata cu micul dejun si seara cu ultima masa...
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 1 aug 2011 22:14 de Valy_305
Eu am o teorie si in privinta proteinelor: nu conteaza calitatea sau fima ci cantitatea atat incat sa iti asigure necesarul de proteine/carbo de care ai nevoie pentru a creste.
Keep it up.
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 00:12 de SpaNu88
Eu am o teorie si in privinta proteinelor: nu conteaza calitatea sau fima ci cantitatea atat incat sa iti asigure necesarul de proteine/carbo de care ai nevoie pentru a creste.
Proasta teorie!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 01:07 de ricardo
...ca sa-ti raspund exact la intrebarea ta, si exact produsele care le-ai enumerat, cele mai bune sunt de la Optimum Nutrition : creatina, glutamina, whey gold, iar milk&egg-ul lor se numeste anabolic cassein...daca vrei combinatii mai extravagante dar si preturi piperate poti alege si produse muscletech, sunt foarte laudate dar atenteaza serios la siguranta portofelului...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 2 aug 2011 01:22 de cernescu16
...ca sa-ti raspund exact la intrebarea ta, si exact produsele care le-ai enumerat, cele mai bune sunt de la Optimum Nutrition : creatina, glutamina, whey gold, iar milk&egg-ul lor se numeste anabolic cassein...daca vrei combinatii mai extravagante dar si preturi piperate poti alege si produse muscletech, sunt foarte laudate dar atenteaza serios la siguranta portofelului... mersi ricardo..am sa incerc in cele din urma de la ON
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 2 aug 2011 01:49 de nuk
...ca sa-ti raspund exact la intrebarea ta, si exact produsele care le-ai enumerat, cele mai bune sunt de la Optimum Nutrition : creatina, glutamina, whey gold, iar milk&egg-ul lor se numeste anabolic cassein...daca vrei combinatii mai extravagante dar si preturi piperate poti alege si produse muscletech, sunt foarte laudate dar atenteaza serios la siguranta portofelului... de cind produsele de la muscletech sunt mai scumpe de cit cele de la optimum???????
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 2 aug 2011 01:50 de nuk
mersi ricardo..am sa incerc in cele din urma de la ON cea mai buna alegere dupa parerea mea
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 09:52 de georgik
pai hai sa ne dam toti pe proteina din soia la greu,ce zici?
mersi ricardo..am sa incerc in cele din urma de la ON
Proteinele de la ON au fost declarate de multe ori cele mai bune proteine din lume dar din nefericire nu stim daca intodeauna tot ce apucam noi sa cumparam se pupa cu produsul original. Cineva sustinea odata cu experienta in suplimente ca o parte din ele ar fi facute si in Irlanda.Ricardo stii ceva despre chestia asta?
Editat de georgik pe 2 aug 2011 09:56
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 09:54 de basu
eu nu vreau sa contrazic pe nimeni. dar nu stiu de ce a zis valy asa. proteinele nu sunt la fel.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 aug 2011 14:05 de ricardo
de cind produsele de la muscletech sunt mai scumpe de cit cele de la optimum???????
...vrei un exemplu? proteina optimum whey gold 2270g- aprox 200lei (o cupa 30g contine 25g prot), proteina muscletech nitrotech hardcore 1840g- aprox 270 lei (o cupa 33g contine 25g prot), deci?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 aug 2011 14:09 de ricardo
Proteinele de la ON au fost declarate de multe ori cele mai bune proteine din lume dar din nefericire nu stim daca intodeauna tot ce apucam noi sa cumparam se pupa cu produsul original. Cineva sustinea odata cu experienta in suplimente ca o parte din ele ar fi facute si in Irlanda.Ricardo stii ceva despre chestia asta?
...in Romania te poti astepta la orice, dar un magazin serios ar trebui sa importe doar marfa originala, deci trebuie sa fim atenti de unde cumparam....eu sunt in portugalia de 3 ani si aici produsele sunt toate originale made in USA...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 aug 2011 14:24 de ricardo
...daca toata lumea s-a luat de tine nu ma pot abtine nici eu ...cand cumperi o proteina prima data trebuie sa te gandesti sa alegi o firma de incredere, sa fi linistit ca sub capac se afla ce scrie pe eticheta si nu cu totul altceva iar calitatea unei pudre proteice este data de: procedeul de obtinere: ultrafiltrare, micronizare, schimb de ioni, hidrolizare; tipul proteinei(nu poti compara un whey isolate cu un concentrat proteic,nu?); profilul de amioacizi (in special glutamina si bcaa), continutul unor enzime digestive si multe alte aspecte...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 2 aug 2011 14:36 de Valy_305
...daca toata lumea s-a luat de tine nu ma pot abtine nici eu ...cand cumperi o proteina prima data trebuie sa te gandesti sa alegi o firma de incredere, sa fi linistit ca sub capac se afla ce scrie pe eticheta si nu cu totul altceva iar calitatea unei pudre proteice este data de: procedeul de obtinere: ultrafiltrare, micronizare, schimb de ioni, hidrolizare; tipul proteinei(nu poti compara un whey isolate cu un concentrat proteic,nu?); profilul de amioacizi (in special glutamina si bcaa), continutul unor enzime digestive si multe alte aspecte...
Sunt de acord in parte dar uite exemplu: sa aleg PN sau Universal? Mi se pare aiurea sunt 2 firme cunoscute, cu traditie deci serioase ce rost are sa fac comparatie ?
P.S. Majoritatea care comenteaza n-au habar de acest sport.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 14:45 de basu
Sunt de acord in parte dar uite exemplu: sa aleg PN sau Universal? Mi se pare aiurea sunt 2 firme cunoscute, cu traditie deci serioase ce rost are sa fac comparatie ?
eu cind am zis ca nu toate proteinele sunt la fel ma gindeam de fapt la altceva. sa sti ca eu nu sunt printre cei care s-au luat de tine. deci rikardo ; nu toata lumea s-a luat de el. exista unul care nu s-a luat.
cit despre fatul ca a-s putea fi printre cei care habar nu au despre sport cu asta sunt de acord.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 14:49 de georgik
pai tu compari 2 firme cu 2 produse probabil apropiate de pret si de calitate.E ca si cum as compara un Astra cu un Golf desi Golful este putin superior.Dar nu poti compara un Astra cu Seria 1.Nu? Bineinteles un exemplu mult mai complex din orice punct de vedere decat despre ceea ce vorbim noi dar ca sa fim mai pe inteles cu totii si sa terminam cu asta. Proteina are si ea o valoare biologica plus ca asa cum zicea si Ricardo multe produse de calitate contin si aminoacizi si enzime care pot face diferenta mai mult decat calitatea proteinei in sine.
Editat de georgik pe 2 aug 2011 14:53
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 14:51 de basu
pai si revin la intrebarea mea ,de ce nu ne dam toti pe soia?parca PN facea pudra din soia nu?
P.S:sfatul meu prietenesc este sa terminam cu chestia asta
si la meu.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 aug 2011 14:55 de ricardo
...fiecare firma are o gama de top, unele lucruri sunt mai bune de la o firma, altele de la alta si tot asa, eu de exemplu, daca ma gamdesc la o proteina buna , ma gandesc la 100whey gold- ON, daca ma gandesc la un gainer cu adevarat bun ar fi: After max- ON sau True Mass- Bsn, daca ma gandesc la un complex de vit si minerale : Animal Pak- Universal, Optimen- ON sau Adam-Now Foods, daca ma gandesc la glutamina ON sau NowFoods, creatina: ON, oxid nitric sau produse pre si post antrenament pe baza de creatina: Superpump+size on- gaspari nutrition, storm+torrent- universal, no explode+cellmass - Bsn deci, de la fiecare firma ce are mai bun, iar apropo, poate ca nu exceleaza universal la capitolul proteine dar nu cred ca se paote compara universal cu pronutrition, firmele romanesti inca nu sunt nici de incredere si nici la nivelul celor americane...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 2 aug 2011 20:56 de nuk
...vrei un exemplu? proteina optimum whey gold 2270g- aprox 200lei (o cupa 30g contine 25g prot), proteina muscletech nitrotech hardcore 1840g- aprox 270 lei (o cupa 33g contine 25g prot), deci?... http://www.culturism-suplimente.ro/produse/427-Optimum-Platinum-Hydrowhey.html -http://www.culturism-suplimente.ro/produse/410-MuscleTech-Nitro-Tech-Hardcore-Pro-Series.html-
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|