Pagina 1 din 1
vic000
Junior member 39 mesaje
|
antrenament gresit
scris pe 16 apr 2011 17:47 de vic000
salut sunt nou pe forum, acum 3 saptamani mi-am propus sa fac niste muschi la maini fiindca am mainile slabe, mam apucat sa fac biceps, triceps antebrat, umar.Am inceput sa trag zilnic la greutati , sa mamanc cat mai multe proteine, carbohidranti, chiar dupa 2 saptamani miam luat praf MASS 20 deoarece sunt dornic sa fac cat mai repede ... am si reusit sa fac ceva muschi mai ales la triceps, dar programul meu a fost gresit, adica eu am bagat in fiecare zi si am facut pauza doar duminica, pe cand ieri am citit ca se face antrenament la un muchi doar odata pe saptamana...
desi mi se pare foarte multa pauza de o saptamana, nu ar fi mai bine de ex 1 zi de antrenament 3 zile pauza?? va rog ajutati-ma sa fac corect, si mi-am luat praf MASS 20 din care am baut dupa antrenament si seara la culcare, in zilele de pauza trebuie sa beau sau nu?
|
sus |
|
ambitiosu93
Senior member 50 mesaje
|
Re: antrenament gresit
scris pe 17 apr 2011 11:59 de ambitiosu93
salut sunt nou pe forum, acum 3 saptamani mi-am propus sa fac niste muschi la maini fiindca am mainile slabe, mam apucat sa fac biceps, triceps antebrat, umar.Am inceput sa trag zilnic la greutati , sa mamanc cat mai multe proteine, carbohidranti, chiar dupa 2 saptamani miam luat praf MASS 20 deoarece sunt dornic sa fac cat mai repede ... am si reusit sa fac ceva muschi mai ales la triceps, dar programul meu a fost gresit, adica eu am bagat in fiecare zi si am facut pauza doar duminica, pe cand ieri am citit ca se face antrenament la un muchi doar odata pe saptamana...
desi mi se pare foarte multa pauza de o saptamana, nu ar fi mai bine de ex 1 zi de antrenament 3 zile pauza?? va rog ajutati-ma sa fac corect, si mi-am luat praf MASS 20 din care am baut dupa antrenament si seara la culcare, in zilele de pauza trebuie sa beau sau nu? da se ia si in zilele de pauza dimineata pe stomacu gol si intre mese.
Never back down!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 17 apr 2011 16:17 de nicu_ivan
desi mi se pare foarte multa pauza de o saptamana, nu ar fi mai bine de ex 1 zi de antrenament 3 zile pauza?? va rog ajutati-ma sa fac corect, si mi-am luat praf MASS 20 din care am baut dupa antrenament si seara la culcare, in zilele de pauza trebuie sa beau sau nu?
Da' de ce vrei sa lucrezi numai brate?
Esti fan Poppey? Glumesc
Ar fi totusi indicat sa lucrezi toti muschii... lucrand numai brate... s-a putea sa ajungi cu niste brate prea mari pt corpul tau.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 18:38 de Valy_305
Bratele se antreneaza 1 data la 5 zile ... sau cum esti incepator tu merge si 4 zile. Nu stiu ce Mass20 zici tu firma ceva proteine % ?
Keep it up.
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 11 mai 2011 02:09 de vic000
Bratele se antreneaza 1 data la 5 zile ... sau cum esti incepator tu merge si 4 zile. Nu stiu ce Mass20 zici tu firma ceva proteine % ?
Scitec nutrition mass20 , asa e numele
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 15 mai 2011 09:33 de Valy_305
Scitec nutrition mass20 , asa e numele
Ah da. Au cam putine proteine in compozitie. Eu daca as dori doar brate ca in cazu tau as incerca un raport de aprox 50/50 proteine/carbo.
P.s. parca si redis are mass20 de aia intrebam.
Keep it up.
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 mai 2011 17:31 de vic000
Ah da. Au cam putine proteine in compozitie. Eu daca as dori doar brate ca in cazu tau as incerca un raport de aprox 50/50 proteine/carbo.
P.s. parca si redis are mass20 de aia intrebam.
pai oricum mai mananc proteine pe langa el, sunt destul de bune la pret ok, mai au si cateva mg de creatina
|
sus |
|
Vl4d1k
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 17 mai 2011 18:03 de Vl4d1k
Eu fac 6 zile din 7 nu pot trai fara sala))E un stil de viata pentru mine i-a creatina da efecte vizibile
si forta si rezistenta testat de mine
|
sus |
|
RoBerT04
Junior member 32 mesaje
|
scris pe 17 mai 2011 18:35 de RoBerT04
Eu fac 6 zile din 7 nu pot trai fara sala))E un stil de viata pentru mine i-a creatina da efecte vizibile
si forta si rezistenta testat de mine
specifica .....creatina de la firma X, Y. Nu asa ia creatina .
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 22 mai 2011 20:41 de vic000
tipul care era la sala spunea ca creatina reprezinta foarte putin % din corp, proteina ii baza
|
sus |
|
Vl4d1k
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 30 mai 2011 17:20 de Vl4d1k
tipul care era la sala spunea ca creatina reprezinta foarte putin % din corp, proteina ii baza
Eu spun pe langa 6-7 mese pe zi cu proteine carbohidrati.Sa iei creatina monohidrat sau kre-alkalyn.EU acu pot face 3-4 ore de sala cu greutati "prea mari" pt 15 ani ai mei..SI nu obosesc!Pe langa asta difera de la om la om.Un priten ia de 1 an creatina si face sala de 3 ani..SI nu prea se vad rezultate dar face cu 150 la piept..Da muschi lipsesc.Depinde de genetic!Si pt persoana care intreba de la ce fabrica din germania am luat 1.4 kg la 100 euro.Decat 10 lei 200 g dasta vanduta de romani...Care o iei degeaba
|
sus |
|
tipul32
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 30 mai 2011 20:36 de tipul32
Eu spun pe langa 6-7 mese pe zi cu proteine carbohidrati.Sa iei creatina monohidrat sau kre-alkalyn.EU acu pot face 3-4 ore de sala cu greutati "prea mari" pt 15 ani ai mei..SI nu obosesc!Pe langa asta difera de la om la om.Un priten ia de 1 an creatina si face sala de 3 ani..SI nu prea se vad rezultate dar face cu 150 la piept..Da muschi lipsesc.Depinde de genetic!Si pt persoana care intreba de la ce fabrica din germania am luat 1.4 kg la 100 euro.Decat 10 lei 200 g dasta vanduta de romani...Care o iei degeaba 3 4 ore de sala zilnic? sau?saptamanal?daca faci zilnic 3 4 ore dupa 2 luni ....esti ......supraantrenast la maxim ,nu cred ca e deloc ok sa faci 3 ore pe zi
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 30 mai 2011 22:54 de Macho
Eu spun pe langa 6-7 mese pe zi cu proteine carbohidrati.Sa iei creatina monohidrat sau kre-alkalyn.EU acu pot face 3-4 ore de sala cu greutati "prea mari" pt 15 ani ai mei..SI nu obosesc!Pe langa asta difera de la om la om.Un priten ia de 1 an creatina si face sala de 3 ani..SI nu prea se vad rezultate dar face cu 150 la piept..Da muschi lipsesc.Depinde de genetic!Si pt persoana care intreba de la ce fabrica din germania am luat 1.4 kg la 100 euro.Decat 10 lei 200 g dasta vanduta de romani...Care o iei degeaba
postul asta ar fii bun pe forumul ,,copiii spun lucruri trasnite"
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 30 mai 2011 22:54 de Macho
postul asta ar fii bun pe forumul ,,copiii spun lucruri trasnite"
|
sus |
|
stronger
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 31 mai 2011 18:46 de stronger
Vl4d1k , nu faci corect . 3-4 ore ? ) , nu faci nimic asa . Nu vei creste nimic in felul asta . Eu stau la sala maxim o ora . Asa e cel mai indicat .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|