Pagina 1 2 din 2
ambitiosu93
Senior member 50 mesaje
|
jack3d vs super pump250
scris pe 17 apr 2011 11:50 de ambitiosu93
super pump sau jack3d?care supliment vi se pare mai complet?ati utilizat vreunul?
Never back down!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: jack3d vs super pump250
scris pe 17 apr 2011 17:33 de ricardo
super pump sau jack3d?care supliment vi se pare mai complet?ati utilizat vreunul?
...amandoua sunt foarte bune, depinde si care ti se potriveste tie mai bine...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 17 apr 2011 22:55 de gino27
...amandoua sunt foarte bune, depinde si care ti se potriveste tie mai bine... "chestia" este urmatoarea:din punctul meu de vedere,cel mai mult conteaza cum iti pregatesti psihicul in vedrea ridicarii greutatilor,stimulatoarele nu conteaza ff mult,nu ele ridica in locul tau..asta e la mine,la voi poate e...altfel!
Editat de gino27 pe 17 apr 2011 22:55
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 apr 2011 21:20 de Gilu
super pump sau jack3d?care supliment vi se pare mai complet?ati utilizat vreunul? E mai bun Jack3d.Le-am incercat pe amandoua.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
apelontiq
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 21 apr 2011 17:12 de apelontiq
Acum iau x-plode de la pro nutrition.Nu mi se pare cine stie ce.Si eu vreau sa incerc jack3d cum termin cu asta
|
sus |
|
mvp_mircea
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 22 apr 2011 13:04 de mvp_mircea
jack3d ce culoare are pe ambalaj rosu sau albastru pt ca am vazut acest produs in ambele culorii...asa este de la firma producatoare sau
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 22 apr 2011 18:41 de Gilu
jack3d ce culoare are pe ambalaj rosu sau albastru pt ca am vazut acest produs in ambele culorii...asa este de la firma producatoare sau Este de diferite arome....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 23 apr 2011 10:14 de gere
Jack 3D.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 25 apr 2012 22:51 de raduroberti
super pump sau jack3d?care supliment vi se pare
mai complet?ati utilizat vreunul?
Pt mine Jack3d merge mai bine fata de pump250 si fata de assult
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 15:23 de Liviu89
Si Jack3D vs no-xplode de la bsn?
Success comes after hard work.
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 22:36 de SpaNu88
Si Jack3D vs no-xplode de la bsn?
NO-Xplode este cu mult peste jack3d .. depinde si cum raspunde organismul tau la fiecare produs. cel putin la mine 1 cupa xplode = 3 cupe jack
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 26 mai 2012 23:15 de raduroberti
NO-Xplode este cu mult peste jack3d .. depinde si cum raspunde organismul tau la fiecare produs. cel putin la mine 1 cupa xplode = 3 cupe jack
daca nu iti merge cu jack3d nu iti merge cu nimic inseamna ca esti intolerant la oxid nitric,cafeina si alte stimulente
ca pre-workout jack3d e nr 1 celelalte vor decat sa il doboare de cati va ani buni si nu au reusit
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 27 mai 2012 00:28 de sZoTaK
daca nu iti merge cu jack3d nu iti merge cu nimic inseamna ca esti intolerant la oxid nitric,cafeina si alte stimulente
ca pre-workout jack3d e nr 1 celelalte vor decat sa il doboare de cati va ani buni si nu au reusit assault cum e? :S eu l-as lua, sa nu mai dau bani separat pe bcaa...as rezolva problema pre-workoutului si a aminoacizilor. asta in septembrie
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 27 mai 2012 07:58 de raduroberti
assault cum e? :S eu l-as lua, sa nu mai dau bani separat pe bcaa...as rezolva problema pre-workoutului si a aminoacizilor. asta in septembrie
are si 5 grame de creatina
eu nu am simtit mare lucru dar incercarea moarte n are
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 27 mai 2012 13:48 de sZoTaK
si mai bine
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 27 mai 2012 18:25 de sZoTaK
n-am putut da edit.. n-am luat in viata mea pre-workout, nu consum produse cu cafeina, deci cred ca eu o sa simt diferenta. poate ca tu, dupa ce ai luat jack3d si n.o. si nu mai stiu ce, nu raspunzi la ea. dar nu vreau sa iau din alea mici, concentrate gen' jack3d, hemo rage sau 1.m.r
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 27 mai 2012 19:47 de raduroberti
n-am putut da edit.. n-am luat in viata mea pre-workout, nu consum produse cu cafeina, deci cred ca eu o sa simt diferenta. poate ca tu, dupa ce ai luat jack3d si n.o. si nu mai stiu ce, nu raspunzi la ea. dar nu vreau sa iau din alea mici, concentrate gen' jack3d, hemo rage sau 1.m.r
nu te gandi ca am luat oxid nitric cu galetile
primul la mine a fost super pump 250 mi sa parut ok ca este la plicuri deci mai uzor de utilizat
nu am facut pauza si am luat assault daia cred eu ca nu prea a mers ,pre-workout trebuiesc luate in cicluri
am facut pauza si am trecut la jack3d care mi sa parut cel mai bun
assault u are putina cofeina si stimulente el este mai mult un matrix
ori cum dupa ce tremin jack u fac pauza si imi iau assault din nou
ps.no-explode am incercat o portie de la un prieten si e cel mai jalnic
Editat de raduroberti pe 27 mai 2012 19:48
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 27 mai 2012 19:56 de raduroberti
am mai luat si 5 plicuri de cellucor N0 extreme e fara cafeina dar e scump rau
si cel ma tare e cellucor M5 extreme (30 de porti 225 ron) dar cica isi merita toti bani oare? ramane de incercat si asta
|
sus |
|
cezar90
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 12:20 de cezar90
Salutare stiti cumva cand pot gasi in romania noul Jack3d?Pe bodybuilding zice ca n are beta-alanina si creatina..bine ca au pastrat 1,3 ul dimethil)
cezar petrea
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 14:08 de BodoNomad
Salut eu am luat N.O. Explode de la BSN foarte bun imi datea destula energie sa trag la sala cat si pompare dar nu imi datea forta nu am reusit sa cresc niciodata in greutati, ce mai e rau la acest produs este faptul ca are beta alanine in el ceea ce iti da o senzatie ca te arde piele dar alceva nu face sau ca te inteapa pielea, Jack3d am inteles ca este mai bun si nici nu are beta alanine in el. Eu totusi as vrea ceva care sa imi dea si forta ma gandeam la un Animal Pump credeti ca asta o sa imi da si forta de care am nevoie si daca nu ce alceva as putea sa iau ? Am luat si animal Pack si asta chiar din prima am crescut in greutati dar nu imi datea explozia pe care mi-o datea N.O. Explode.
Editat de shift pe 17 nov 2012 17:56
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 19:40 de basu
Pe acest forum exista niste reguli de postare. Una dintre ele spune ca nu puteti posta aici link-uri ale unor site-uri concurente. Asta este politica iar voi trebuie sa o respectati. Am sters comentariul care continea un astfel de link.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 15:56 de BodoNomad
Pt mine Jack3d merge mai bine fata de pump250 si fata de assult
Da nu vrea nimeni sa i-mi raspunda si mie ?
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 15:57 de BodoNomad
Pe acest forum exista niste reguli de postare. Una dintre ele spune ca nu puteti posta aici link-uri ale unor site-uri concurente. Asta este politica iar voi trebuie sa o respectati. Am sters comentariul care continea un astfel de link.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 17:29 de basu
Reformuleaza intrebarea si poate ca cineva o sa iti raspunda si tie. Eu nu am inteles nimic din ea.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 19 nov 2012 17:36 de raduroberti
fiecare supliment reactioneaza diferit de la om la om,incearca si vezi daca e ai nevoie de animal pump...bafta
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 19:04 de BodoNomad
fiecare supliment reactioneaza diferit de la om la om,incearca si vezi daca e ai nevoie de animal pump...bafta
Pai si crezi ca Pumpul o sa i-mi de-a si forta ? pot sa mai icerc si alceva vreo recomandare ?
|
sus |
|
Vlasceanu
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 21:41 de Vlasceanu
Pai si crezi ca Pumpul o sa i-mi de-a si forta ? pot sa mai icerc si alceva vreo recomandare ?
Eu am folosit cellucor c4 despre care am citit numai de bine eu personal nu l-am simtit cine stie ce, putina forta in plus...dar putina, cateva frunicaturi la nivelul pielii si parca venele putin mai proeminente.Super pump am luat doar de vreo 3 ori la fel aproape nici un efect.Tind sa cred ca efectul placebo a fost mai mare decat cel al preworkoutuli.Personal n-as mai da banii pe asa ceva, fiecare organism reactioneaza in felul lui...la mine n-a mers
|
sus |
|
BodoNomad
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 21 nov 2012 09:43 de BodoNomad
Eu am folosit cellucor c4 despre care am citit numai de bine eu personal nu l-am simtit cine stie ce, putina forta in plus...dar putina, cateva frunicaturi la nivelul pielii si parca venele putin mai proeminente.Super pump am luat doar de vreo 3 ori la fel aproape nici un efect.Tind sa cred ca efectul placebo a fost mai mare decat cel al preworkoutuli.Personal n-as mai da banii pe asa ceva, fiecare organism reactioneaza in felul lui...la mine n-a mers
Pai si poti sa i-mi recomanzi alceva ? Care ai incercat tu si a dat rexultate din punct de vedere al fortei Tribulus e bun ?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 nov 2012 11:49 de Gilu
Subiectul este jack3d vs Superpump, nu tribulus.
PS: Bodonomad, fa un efort supraomenesc si invata sa scrii corect Romaneste....ok?
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|