Pagina 1 din 1
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Arginina
scris pe 3 aug 2005 17:35 de Gilu
A auzit cineva ceva despre arginina? vreau tot ce stiti!
mersi Arginina este un aminoacid care stimuleaza HGH(hormonul de crestere).Tre cansumat 2-3g/zi ca sa fie cat de cat eficient.Oricum nu face minuni.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
Re: Re: Arginina
scris pe 2 nov 2008 03:47 de daniel02
Arginina este un aminoacid care stimuleaza HGH(hormonul de crestere).Tre cansumat 2-3g/zi ca sa fie cat de cat eficient.Oricum nu face minuni.![](/_skins/cult/smiles/icon_sad.gif)
Este subiect cam vechi dar totusi m am gandit sa va intreb si pe voi. Ati folosit ? Ceva efecte vizibile?
Dupa cum stiu este indicat folosirea argininei impreuna cu ornitina , daca cineva are curajul sa incerce administrarea acestora in doze de cate 20-30 g creste secretia hormonului de crestere semnificativ.
La aceste doze apar si efecte adverse , daca cineva incearca sa ne scrie daca functioneaza.
|
sus |
|
daniel02
|
Re: Re: Re: Arginina
scris pe 10 nov 2008 16:26 de daniel02
M am hotarat sa incerc arginina insa 10 g pe zi.
Pentru asta am gasit mai multe firme pe piata. Cea mai rentabila ar fi redis . Intrebarea mea , daca aleg o firma mai renumita arginina aceea e de calitate mai buna sau nu este o diferenta atat de mare ca si la proteine?
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Arginina
scris pe 10 nov 2008 17:58 de dolphspeed99
M am hotarat sa incerc arginina insa 10 g pe zi.
Pentru asta am gasit mai multe firme pe piata. Cea mai rentabila ar fi redis . Intrebarea mea , daca aleg o firma mai renumita arginina aceea e de calitate mai buna sau nu este o diferenta atat de mare ca si la proteine?
Diferentele de calitate intre redis si orice producator american le vei gasi la absolut toate produsele, indiferent ca vorbim de proteine, aminoacizi, produse pt slabit etc. E ca si cum ai compara un mercedes cu logan si ai intreba: "In afara de motor si cutie, restul masinii mercedes este mai calitativa decat loganul?"
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
daniel02
|
Re: Re: Re: Re: Re: Arginina
scris pe 10 nov 2008 21:43 de daniel02
Diferentele de calitate intre redis si orice producator american le vei gasi la absolut toate produsele, indiferent ca vorbim de proteine, aminoacizi, produse pt slabit etc. E ca si cum ai compara un mercedes cu logan si ai intreba: "In afara de motor si cutie, restul masinii mercedes este mai calitativa decat loganul?" ![](/_skins/cult/smiles/icon_wink.gif)
am inteles , ma gandeam ca unele chestii nu sunt greu de fabricat si e egal aproximativ cum ar fi zaharul , mersi pentru raspuns
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arginina
scris pe 12 nov 2008 18:32 de dolphspeed99
am inteles , ma gandeam ca unele chestii nu sunt greu de fabricat si e egal aproximativ cum ar fi zaharul , mersi pentru raspuns
Sa stii ca zaharul, care ti se pare usor de fabricat, trece de fapt prin destul de multe procese complexe: filtrarea, rafinarea, tratarea etc. Si aici sunt diferente mari de calitate, sa stii. Insa ai prins ideea
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Blu3
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 4 nov 2010 19:03 de Blu3
mersi
este un produs care se foloseste si in cazurile de hepatita
Mi-e dor sa fiu ...nebun!
|
sus |
|
aiurEah
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 4 nov 2010 21:09 de aiurEah
mersi
Am dat si eu un copy/paste , poate ajuta cu ceva![](/_skins/cult/smiles/icon_smile.gif)
Arginina
Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea in bune conditii a glandei hipofize. Impreuna cu fenilalanina, ornitina si alte substante cu actiune neurologica, arginina este indispensabila pentru sinteza hormonului de crestere al acestei glande. Necesarul de arginina este ceva mai mare la barbati pentru ca lichidul seminal contine in cantitate de aproximativ 80% acest aminoacid iar deficitul poate duce la sterilitate.
Cum actioneaza arginina
Printre rolurile acestui aminoacid in organism, se pot numara: marirea cantitatii de sperma, marirea imunitatii naturale si ajutorul in vindecarea ranilor. Deasemenea, aceasta permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism si tonifica tesutul muscular. Asigura vioiciune fizica si mentala.
Surse de arginina
Acest aminoacid se poate gasi in stare naturala in nuci, ciocolata, floricele de porumb, dulciuri pe baza de gelatina, orezul brun, faina de ovaz, stafidele, seminte de susan si floarea soarelui, painea integrala si alte alimente bogate in proteine
Am 16 ani 1,73 inaltime si vreau sa iua si eu , dar mai intai vreau sa intreb medicu de familie, si stiu ca imi va spune nu lua )
Vreau sa invat sa cresc mare.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 20:06 de DrAgOn98
Va salut!
ar fi ok sa i-au arginina?
am 14 ani, 76kg, 1.73, 11 luni de sala
vreau sa stiu daca ar fi ok pt varsta mea :]
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 20:21 de basu
Va salut!
ar fi ok sa i-au arginina?
am 14 ani, 76kg, 1.73, 11 luni de sala
vreau sa stiu daca ar fi ok pt varsta mea :]
Ai citit ce scrie deasupra ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 mai 2012 20:24 de basu
Am dat si eu un copy/paste , poate ajuta cu ceva![](/_skins/cult/smiles/icon_smile.gif)
Arginina
Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea in bune conditii a glandei hipofize. Impreuna cu fenilalanina, ornitina si alte substante cu actiune neurologica, arginina este indispensabila pentru sinteza hormonului de crestere al acestei glande. Necesarul de arginina este ceva mai mare la barbati pentru ca lichidul seminal contine in cantitate de aproximativ 80% acest aminoacid iar deficitul poate duce la sterilitate.
Cum actioneaza arginina
Printre rolurile acestui aminoacid in organism, se pot numara: marirea cantitatii de sperma, marirea imunitatii naturale si ajutorul in vindecarea ranilor. Deasemenea, aceasta permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism si tonifica tesutul muscular. Asigura vioiciune fizica si mentala.
Surse de arginina
Acest aminoacid se poate gasi in stare naturala in nuci, ciocolata, floricele de porumb, dulciuri pe baza de gelatina, orezul brun, faina de ovaz, stafidele, seminte de susan si floarea soarelui, painea integrala si alte alimente bogate in proteine
Am 16 ani 1,73 inaltime si vreau sa iua si eu , dar mai intai vreau sa intreb medicu de familie, si stiu ca imi va spune nu lua )
Iar tu nu vei primii raspunsul ala de la medic. Sper ...
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 23 mai 2012 21:19 de DrAgOn98
Ai citit ce scrie deasupra ?
da, am citit ![](/_skins/cult/smiles/icon_smile.gif)
dar vreau sa stiu daca este buna pentru varsta mea..
Editat de DrAgOn98 pe 23 mai 2012 21:19
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 mai 2012 21:19 de basu
da, am citit ![](/_skins/cult/smiles/icon_smile.gif)
dar vreau sa stiu daca este buna pentru varsta mea..
Nu ai citit.
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 23 mai 2012 21:22 de DrAgOn98
Nu ai citit.
ba da :]].
dar nu imi dau seama de ce scrie mai sus daca este buna pentru mine
imi poti spune te rog?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 mai 2012 21:43 de basu
ba da :]].
dar nu imi dau seama de ce scrie mai sus daca este buna pentru mine
imi poti spune te rog?
Nici un aminoacid nu iti va face rau.
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 23 mai 2012 23:25 de DrAgOn98
Nici un aminoacid nu iti va face rau.
ok.
multumesc pentru raspuns :]
|
sus |
|
symba
Veteran member 213 mesaje
|
scris pe 5 mar 2013 21:55 de symba
in zilele in care nu am antrenament e indicat sa iau arginina seara inainte de culcare? nush de unde am auzit...iau arginina efervescenta de la pronutrition
Some call it an obsession, I call it a lifestyle!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
![](/_banners/ana-wellness-160.gif)
|