Pagina 1 din 1
londoncallin
Veteran member 233 mesaje
|
nitric oxide
scris pe 7 apr 2010 01:47 de londoncallin
salut , ce credeti despre NITRIC OXIDE , din ce am citit eu iti schimba corpul in 3 4 luni.... cresti in masa dar si definesti in acelasi timp..
no risk , no fun!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: nitric oxide
scris pe 7 apr 2010 07:48 de gere
salut , ce credeti despre NITRIC OXIDE , din ce am citit eu iti schimba corpul in 3 4 luni.... cresti in masa dar si definesti in acelasi timp..
Am folosit NO-xplode doar pentru energie (cand aveam o zi grea la munca si se cerea un stimul pentru un atrenement reusit). Intr-adevar aveam energie dar cel mai probabil de la cantitatea mare de cafeina ce se regaseste in produsele cu oxid nitric. Problema era ca antrenementele le faceam dupa ora 18:00 iar seara nu mai puteam adormi decat la o ora tarzie (tot cafeina fiind cauza).
Faptul ca pui masa si slabesti in acelasi timp sunt povesti; produsul nu te ajuta la cresterea masei musculare decat la un antrenament ceva mai intens; cresterea masei musculare tine de ce mananci si cat te odihnesti dupa antrenament.
Nu in ultimul rand, pe produs nu sunt trecute informatiile nutritionale, in cantitati exacte (e trecut ceva de genu "amestec brevetat: 15g".
|
sus |
|
londoncallin
Veteran member 233 mesaje
|
Re: Re: nitric oxide
scris pe 7 apr 2010 12:38 de londoncallin
da...inteleg ... dar am auzi ca produsele bazate pe nitric oxide , sunt ceva gen steroizi... cunosc pe cineva care a folosti si in 4 luni parca era alt om... mi se pare straniu ca in 4 luni sa te schimbi complet... astept si alte pareri!
no risk , no fun!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: nitric oxide
scris pe 7 apr 2010 13:03 de gere
am auzi ca produsele bazate pe nitric oxide , sunt ceva gen steroizi...
ce ai auzit e o aberatie.
|
sus |
|
dianabol
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: nitric oxide
scris pe 7 apr 2010 14:16 de dianabol
ce ai auzit e o aberatie.
vreau sa imi iau no fury de la six star ce parere aveti?
|
sus |
|
reddevils23
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 24 feb 2011 09:00 de reddevils23
Povestea cu oxizii nitrici e oarecum sensibila. Chiar si pentru un om perfect sanatos si rezistent oxizii nitrici pot fi o binecuvantare sau un blestem ca sa zic asa. Oxidul nitric e practic un gaz eliberat ca vasomediator pentru a lichefia sangele mai bine si pentru a asigura o mai buna curgere a acestuia. Asta se intampla fiziologic in efort, si chiar si in situatii de boala cum ar fi vascozitate crescuta a sangelui. Problema e urmatoarea (nu ca as vrea sa descurajez pe cineva, si pe mine ma tentase dar m-am mai documentat si am zis sa raman doar pe ce am fara NO), in momentul cand tu administrezi de capul tau oxizi nitrici in cantitate mult mai mare decat sintetizeaza organismul in mod normal, faci o vasodilatatie intensa numai buna pentru sala. Problema e dupa sala: cine iti mai asigura tie ca diametrul vaselor va reveni la normal? De cele mai multe ori ramai cu niste vene foarte dilatate, prin care sangele va curge "ca un parau printr-un canion". Asta conduce la hipotensiune arteriala, ameteli, dureri de cap si chiar si lesin daca starea persista. Asta a fost 1 la mana.
2 la mana: oxizii nitrici, fiind mult in sange o sa ajunga implicit si la nivelul vaselor creierului. Pentru ca in creier ai o cantitate foarte mica de AntiOxidanti, oxizii nitrici nu vor putea fi prelucrati si isi vor manifesta potentialul degradativ asupra tecilor de mielina si oligodendrocitelor (celule care transmit impulsul nervos). Chestie care e cam riscanta pentru ca in cazul utilizarii prelungite, te poate duce la boli cum ar fi scleroza multipla (o forma de paralizie).
Repet, nu vreau sa sperii pe nimeni aici. Cazurile sunt rare, cam ca la fumat. Dar trebuie ca inainte de a utiliza sa stiti riscurile
Get with the fucking program!
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 25 feb 2011 13:25 de tzuschy
Povestea cu oxizii nitrici e oarecum sensibila. Chiar si pentru un om perfect sanatos si rezistent oxizii nitrici pot fi o binecuvantare sau un blestem ca sa zic asa. Oxidul nitric e practic un gaz eliberat ca vasomediator pentru a lichefia sangele mai bine si pentru a asigura o mai buna curgere a acestuia. Asta se intampla fiziologic in efort, si chiar si in situatii de boala cum ar fi vascozitate crescuta a sangelui. Problema e urmatoarea (nu ca as vrea sa descurajez pe cineva, si pe mine ma tentase dar m-am mai documentat si am zis sa raman doar pe ce am fara NO), in momentul cand tu administrezi de capul tau oxizi nitrici in cantitate mult mai mare decat sintetizeaza organismul in mod normal, faci o vasodilatatie intensa numai buna pentru sala. Problema e dupa sala: cine iti mai asigura tie ca diametrul vaselor va reveni la normal? De cele mai multe ori ramai cu niste vene foarte dilatate, prin care sangele va curge "ca un parau printr-un canion". Asta conduce la hipotensiune arteriala, ameteli, dureri de cap si chiar si lesin daca starea persista. Asta a fost 1 la mana.
2 la mana: oxizii nitrici, fiind mult in sange o sa ajunga implicit si la nivelul vaselor creierului. Pentru ca in creier ai o cantitate foarte mica de AntiOxidanti, oxizii nitrici nu vor putea fi prelucrati si isi vor manifesta potentialul degradativ asupra tecilor de mielina si oligodendrocitelor (celule care transmit impulsul nervos). Chestie care e cam riscanta pentru ca in cazul utilizarii prelungite, te poate duce la boli cum ar fi scleroza multipla (o forma de paralizie).
Repet, nu vreau sa sperii pe nimeni aici. Cazurile sunt rare, cam ca la fumat. Dar trebuie ca inainte de a utiliza sa stiti riscurile
Daca tot ce zici u acolo este adevarat,atunci hai sa numai luam vitamina C ca intram in coma.Dar daca nu incerci,atunci stai inchis intr-o camera sigilata ca este aerul poluat si o sa mori...
|
sus |
|
reddevils23
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 25 feb 2011 18:08 de reddevils23
Crede-ma ca esti total pe langa ce-am vrut eu sa zic. Chestiile legate de oxizii nitrici sunt dovedite la nivel de studiu medical nu asa cacaturi care se aud de la sala sa sala. Si apropo vitamina C nu are legatura cu nicio coma. S-a descoperit ca nivele crescute de vitamina C (care e hidrosolubila dar se poate acumula prin deificite enzimatice) poate conduce la unele forme de cancer cum ar fi adenomatoza polipoasa a colonului si mai multe la nivelul tubului digestiv (la unii pacienti). Ar trebui sa stiu lucrurile astea ca nu degeaba le-am studiat la medicina. Pe cand oxizii nitrici desi au rezultate foarte bune, sunt ultima chestie alaturi de testosteron la care ai vrea sa ajungi. Te lasa cu hipotensiune in 95% din cazuri, hipotensiune de care nu iti dai seama pentru ca asa e construit organismul. Pana cazi intr-o zi cu capul de presa si te intrebi "ce-am patit".
Cica hai sa nu mai luam vitamina c...ce legatura are una cu alta? si daca are nu e nici pe aproape
Editat de reddevils23 pe 25 feb 2011 18:11
|
sus |
|
sorinheisu
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 27 feb 2011 15:11 de sorinheisu
Sunt informatii detaliate si despre arginina si despre oxidul nitric si despre premiul Nobel pentru medicina, pe pagina mea,
http://elinaagroup.eu/argiplus.html
Subliniez inca o data, e o mare diferenta intre produsele chimice existente de obicei in salile de fitness si acest supliment natural !!
Crede-ma ca esti total pe langa ce-am vrut eu sa zic. Chestiile legate de oxizii nitrici sunt dovedite la nivel de studiu medical nu asa cacaturi care se aud de la sala sa sala. Si apropo vitamina C nu are legatura cu nicio coma. S-a descoperit ca nivele crescute de vitamina C (care e hidrosolubila dar se poate acumula prin deificite enzimatice) poate conduce la unele forme de cancer cum ar fi adenomatoza polipoasa a colonului si mai multe la nivelul tubului digestiv (la unii pacienti). Ar trebui sa stiu lucrurile astea ca nu degeaba le-am studiat la medicina. Pe cand oxizii nitrici desi au rezultate foarte bune, sunt ultima chestie alaturi de testosteron la care ai vrea sa ajungi. Te lasa cu hipotensiune in 95% din cazuri, hipotensiune de care nu iti dai seama pentru ca asa e construit organismul. Pana cazi intr-o zi cu capul de presa si te intrebi "ce-am patit".
Cica hai sa nu mai luam vitamina c...ce legatura are una cu alta? si daca are nu e nici pe aproape
|
sus |
|
reddevils23
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 2 mar 2011 10:51 de reddevils23
arginina e naturala. si e cat se poate de buna pentru o vasodilatatie cat se poate de ok si reversibila. cu oxizii nitrici obtii un acelasi efect de vasodilatatie dar mult mai agresiv, si care uneori persista si te lasa hipotensiv (pentru ceva timp, apoi dispare). Deci iti dai seama ca folosirea repetata duce la hipotensiune
|
sus |
|
OnyXzZ
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 27 mar 2014 00:11 de OnyXzZ
arginina e naturala. si e cat se poate de buna pentru o vasodilatatie cat se poate de ok si reversibila. cu oxizii nitrici obtii un acelasi efect de vasodilatatie dar mult mai agresiv, si care uneori persista si te lasa hipotensiv (pentru ceva timp, apoi dispare). Deci iti dai seama ca folosirea repetata duce la hipotensiune
Ce parere ai despre ingredientele astea doua: Citrulina Malata si extract de sfecla rosie ? am citit pe prospectul unui supliment cum ca ar fi pentru pompare si amplificarea vascularitatii. Pot avea efecte negative ? Intreb pentru ca am auzit de curand ca vasodilatatia poate cauza si accidente vasculare.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|