Pagina 1 din 1
cattalinf
Newbie 1 mesaje
|
un sfat profesionist? grasime sau masa musculara?
scris pe 18 feb 2010 19:38 de cattalinf
salut... am 19 ani, 1,78 si 82 kg. merg la sala de aproximativ 6 luni, rezultatele neintarziind sa apara.
Dintotdeauna am avut probleme cu kilogramele in plus, mai ales in zona burtii. Ma cantaresc in fiecare dimineata pe stomacul gol, pentru a ma asigura ca ma mentin (este necesar, caci am slabit sanatos 12 kg).
Problema pe care mi-am ridicat-o recent este urmatoarea; daca in fiecare dimineata la fiecare cantarire am aceeasi greutate, nu inseamna k masa mea musculara nu creste? teoretic ar trebui sa iau si in greutate nu? Dar ma gandesc ca daca iau in greutate poate fi simpla grasime.
Deci cum sa procedez, pentru a-mi face o evaluare corecta? Stim doar ca ochiul inseala
Sper ca am reusit sa ma fac inteles.
Multumesc!
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
Re: un sfat profesionist? grasime sau masa muscula
scris pe 18 feb 2010 22:00 de Tarzanel
salut... am 19 ani, 1,78 si 82 kg. merg la sala de aproximativ 6 luni, rezultatele neintarziind sa apara.
Dintotdeauna am avut probleme cu kilogramele in plus, mai ales in zona burtii. Ma cantaresc in fiecare dimineata pe stomacul gol, pentru a ma asigura ca ma mentin (este necesar, caci am slabit sanatos 12 kg).
Problema pe care mi-am ridicat-o recent este urmatoarea; daca in fiecare dimineata la fiecare cantarire am aceeasi greutate, nu inseamna k masa mea musculara nu creste? teoretic ar trebui sa iau si in greutate nu? Dar ma gandesc ca daca iau in greutate poate fi simpla grasime.
Deci cum sa procedez, pentru a-mi face o evaluare corecta? Stim doar ca ochiul inseala
Multumesc!
Nu neaparat. Desi este greu de realizat asa ceva, poti printr-un antr inteligent si o alimentatie si mai inteligenta si mai ales la inceput sa cresti in masa (nu spectaculos) si in acelasi timp sa dai un pic de tot si din grasime jos. Dar cred ca la tn este vb despre o stagnare.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: un sfat profesionist? grasime sau masa mus
scris pe 18 feb 2010 23:19 de Macho
Nu neaparat. Desi este greu de realizat asa ceva, poti printr-un antr inteligent si o alimentatie si mai inteligenta si mai ales la inceput sa cresti in masa (nu spectaculos) si in acelasi timp sa dai un pic de tot si din grasime jos. Dar cred ca la tn este vb despre o stagnare.
practic nu cresti in masa musculara dar prin eliminarea de grasime ai alte forme si pari mai mare...cei care reusesc sa creasca in masa musculara concomitent cu pierderea de grasime sunt cei care umbla la ,,cutiuta cu surprize"(hgh+insulina+testo+t3)
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: un sfat profesionist? grasime sau masa
scris pe 19 feb 2010 12:46 de Spynes
practic nu cresti in masa musculara dar prin eliminarea de grasime ai alte forme si pari mai mare...cei care reusesc sa creasca in masa musculara concomitent cu pierderea de grasime sunt cei care umbla la ,,cutiuta cu surprize"(hgh+insulina+testo+t3) acum sa fim seriosi..nu trebuie chiar toata reteta aia.Chiar si doar cu tst poti sa dai jos din grasime si sa pui muschi insa nu se va vedea asta decat la sf ciclului pt ca esti plin de apa
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: un sfat profesionist? grasime sau
scris pe 19 feb 2010 13:48 de Macho
acum sa fim seriosi..nu trebuie chiar toata reteta aia.Chiar si doar cu tst poti sa dai jos din grasime si sa pui muschi insa nu se va vedea asta decat la sf ciclului pt ca esti plin de apa
cati muschi poti pune in 8 saptamani de ciclu cat fac ei?iar dupa ciclu nu doar ca se duce apa jos dar daca nu stii ce ai de facut pana-ti revii cu nivelul de testo cat de cat la normal pierzi foarte mult din ce-ai acumulat,poate te duci sub greutatea initiala.Singurele cresteri semnificative in masa musculara concomitent cu reducerea grasimii le ai cu GH.Se poate si cum ai zis tu cu testo sa zic propionat,cu clenbuterol si cu un trenbolon...dar nu poti sa ai cresteri semnificate calitative in 8-10 saptamani ca si cu gh unde tre sa faci minim 3-4 luni
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: un sfat profesionist? grasime
scris pe 20 feb 2010 01:42 de Spynes
cati muschi poti pune in 8 saptamani de ciclu cat fac ei?iar dupa ciclu nu doar ca se duce apa jos dar daca nu stii ce ai de facut pana-ti revii cu nivelul de testo cat de cat la normal pierzi foarte mult din ce-ai acumulat,poate te duci sub greutatea initiala.Singurele cresteri semnificative in masa musculara concomitent cu reducerea grasimii le ai cu GH.Se poate si cum ai zis tu cu testo sa zic propionat,cu clenbuterol si cu un trenbolon...dar nu poti sa ai cresteri semnificate calitative in 8-10 saptamani ca si cu gh unde tre sa faci minim 3-4 luni Sunt perfect de acord ca reteta ideala pt calitate musculara este GH-ul & restul ..ce am spus si ce vreau sa spun este ca si cu un ciclu normal de 12 saptamani poti sa pui ceteva kg de muschi si sa dai jos cateva de grasime.Dar ca sa reusesti asta trebuie sa tii o dieta la fel de stricta ca atunci cand te definesti sa faci o recuperare pe masura si sa stii sa faci un raport bun intre cat mananci si ce efort dispui.Evident ca daca faci un ciclu cu tst si deca nu vei obtine acelasi lucru la cap definire precum ai face-o cu GH si ceva stero..insa la ce cap ar putea fi batut vreodata hormonul de crestere doar cu steroizi?Niciunul.Ideea este ca daca esti o persoana destul de ambitioasa si stii sa iti impui un regim spercial de viata poti sa reusesti sa ai rezultate frumoase si fara GH(parerea mea)
|
sus |
|
Spynes
|
Re: un sfat profesionist? grasime sau masa muscula
scris pe 20 feb 2010 01:44 de Spynes
Multumesc! Eu zic ca mai intai ar fi bine sa slabesti..de preferabil pana dai aproape toata grasimea jos...apoi iti poti face timp si pt castigarea masei musculare.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat profesionist? gras
scris pe 20 feb 2010 11:30 de Macho
Sunt perfect de acord ca reteta ideala pt calitate musculara este GH-ul & restul ..ce am spus si ce vreau sa spun este ca si cu un ciclu normal de 12 saptamani poti sa pui ceteva kg de muschi si sa dai jos cateva de grasime.Dar ca sa reusesti asta trebuie sa tii o dieta la fel de stricta ca atunci cand te definesti sa faci o recuperare pe masura si sa stii sa faci un raport bun intre cat mananci si ce efort dispui.Evident ca daca faci un ciclu cu tst si deca nu vei obtine acelasi lucru la cap definire precum ai face-o cu GH si ceva stero..insa la ce cap ar putea fi batut vreodata hormonul de crestere doar cu steroizi?Niciunul.Ideea este ca daca esti o persoana destul de ambitioasa si stii sa iti impui un regim spercial de viata poti sa reusesti sa ai rezultate frumoase si fara GH(parerea mea)
|
sus |
|
Rykos
Newbie 7 mesaje
|
Crestere in greutate si masa musculara. Sfaturi
scris pe 25 feb 2010 16:29 de Rykos
Salut. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am 21 de ani, 1,71 si 57 kg. M-am apucat de sala de aproape o luna ( 5 ori/sapt), iar de o saptmana si ceva am inceput sa iau Creatine Monohydrate. Ce sfaturi imi recomandati ( alimentatie, suplimente, program antrenament), pentru crestere in greutate dar si in masa musculara. Am inteles ca ar fi bun un weight gainer. Ce imi recomandati? Cu ce as mai putea sa i-l combin (creatina, proteine, vitamine etc). Este buna de ceva creatina care o iau? Ms
|
sus |
|
Rykos
Newbie 7 mesaje
|
Crestere in greutate si masa musculara. Sfaturi
scris pe 25 feb 2010 16:30 de Rykos
Salut. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am 21 de ani, 1,71 si 57 kg. M-am apucat de sala de aproape o luna ( 5 ori/sapt), iar de o saptmana si ceva am inceput sa iau Creatine Monohydrate. Ce sfaturi imi recomandati ( alimentatie, suplimente, program antrenament), pentru crestere in greutate dar si in masa musculara. Am inteles ca ar fi bun un weight gainer. Ce imi recomandati? Cu ce as mai putea sa i-l combin (creatina, proteine, vitamine etc). Este buna de ceva creatina care o iau? Ms
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Crestere in greutate si masa musculara. Sfatur
scris pe 25 feb 2010 17:20 de florin_scorp
Salut. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am 21 de ani, 1,71 si 57 kg. M-am apucat de sala de aproape o luna ( 5 ori/sapt), iar de o saptmana si ceva am inceput sa iau Creatine Monohydrate. Ce sfaturi imi recomandati ( alimentatie, suplimente, program antrenament), pentru crestere in greutate dar si in masa musculara. Am inteles ca ar fi bun un weight gainer. Ce imi recomandati? Cu ce as mai putea sa i-l combin (creatina, proteine, vitamine etc). Este buna de ceva creatina care o iau? Ms hei rykos incearca gain fast mie mi sa parut cel mai bun ptr acumulare de masa ,,si redu antrenamentele la 4 saptamanal ..in ..rest ..daca poti din 3 in 3 ore cate o masa mica cu proteine si carbohidrati.sau gain fast daca poti lua si 5-6 mese mici si intre ele sa iei si gain fastul e perfect cel putin la mine a mers ..ca exercitii doar cele grele cu haltera si clasicile tractiuni cel putin ptr o perioada pina te acomodezi si pui ceva masa pe tine apoi poti introduce si ceva ex de izolare.ptr inceput ...daca nu ai nici o problema medicala cu coloana spatele etc mai stiu eu ce urmatoarele exercitii nu ar trebui sa ti lipseasca din antrenamentele tale: impins cu bara ptr piept, genuflexiuni,indreptari cu bara,, presa ptr picioare .tractiuni la bara,flexii cu bara ,impins de la ceafa cu bara ptr umeri ..flotari la paralele ,..asta ar fi o regula generala care merge la marea majoritate cum de altfel mi-a mers si mie dar ...nu ai de unde sa stii daca va functiona si ptr tine 100% poti sa incerci ....mult succes!
|
sus |
|
Rykos
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Crestere in greutate si masa musculara. Sf
scris pe 25 feb 2010 19:46 de Rykos
ms pt raspuns
|
sus |
|