Pagina 1 din 1
Fantazio
Newbie 8 mesaje
|
Greutate
scris pe 10 apr 2008 16:31 de Fantazio
Salutare din nou. Sunt nou pe aici si mi-a facut o impresie buna site-ul + forumu-ul . Uitati ce intrebare / problema am. Merg de 5 luni la sala , si stau cam prost cu greutatea ..... 181 inaltime 81-2 kg si 15 ani . Si de 5 luni nu prea am dat jos la sala ... fac un program regulat , dar in forta musculara am crescut insa v-am zis cu greutatea ...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Greutate
scris pe 10 apr 2008 23:14 de Gilu
Salutare din nou. Sunt nou pe aici si mi-a facut o impresie buna site-ul + forumu-ul . Uitati ce intrebare / problema am. Merg de 5 luni la sala , si stau cam prost cu greutatea ..... 181 inaltime 81-2 kg si 15 ani . Si de 5 luni nu prea am dat jos la sala ... fac un program regulat , dar in forta musculara am crescut insa v-am zis cu greutatea ... De ce ai postat la perle si aberatii?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Fantazio
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Greutate
scris pe 11 apr 2008 14:25 de Fantazio
De ce ai postat la perle si aberatii?
Scuze , sunt nou si am crezut ca e ok daca postez aici.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Greutate
scris pe 19 apr 2008 21:25 de Dave
Scuze , sunt nou si am crezut ca e ok daca postez aici.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 19 apr 2008 23:31 de Spynes
Scuze , sunt nou si am crezut ca e ok daca postez aici. fa-ti un profil la sectiunea "profile personale" unde dai cat mai multe date despre tine
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
mosuke
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 9 oct 2008 11:10 de mosuke
Salutare din nou. Sunt nou pe aici si mi-a facut o impresie buna site-ul + forumu-ul . Uitati ce intrebare / problema am. Merg de 5 luni la sala , si stau cam prost cu greutatea ..... 181 inaltime 81-2 kg si 15 ani . Si de 5 luni nu prea am dat jos la sala ... fac un program regulat , dar in forta musculara am crescut insa v-am zis cu greutatea ...
Nu te ingrijora esti foarte aproape de greutatea medie nu te plange pentru cateva kilograme.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 5 apr 2009 22:52 de Gilu
gilu sa muti si tu subiectu asta.. Eu astaptam sa se dezvolte topicul....vroiam sa aflu logica dupa care baiatul a postat aici crezand ca e ok.Eu zic ca e o perla originala care merita pastrata aici.....mi-a dat multa bataie de cap....logica, ia-o de unde nu e.
Vreau si eu sa imi cumpar o masina, dar in loc sa intru in reprezentanta....ma duc peste drum la gogoserie si le spun la aia "nu mi-am mai cumparat niciodata o masina, am crezut ca gasesc aici"
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gordas
Senior member 106 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Greutate
scris pe 6 apr 2009 12:28 de Gordas
Eu astaptam sa se dezvolte topicul....vroiam sa aflu logica dupa care baiatul a postat aici crezand ca e ok.Eu zic ca e o perla originala care merita pastrata aici.....mi-a dat multa bataie de cap....logica, ia-o de unde nu e.
Vreau si eu sa imi cumpar o masina, dar in loc sa intru in reprezentanta....ma duc peste drum la gogoserie si le spun la aia "nu mi-am mai cumparat niciodata o masina, am crezut ca gasesc aici"
Gordas
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 01:27 de ricardo
frate tu iti dai seama ce spui? sa lasi corpul super deshidrat si fara nimic de procesat atata timp dupa antrenament. poate da rezultate pe termen scurt dar e nesanatos rau.
cred ca italianul ala bea vreo 3 litri de apa inainte de antrenament si dupa o serie la biceps baga o gura de salam)
...exact, hai sa scadem in greutate prin deshidratare sau prin intrarea intr-o stare de catabolism nemancand dupa antrenament, sa fim siguri ca pierdem masa musculara si sa ramanem cu grasimea, dar important este sa arate cantarul mai putin,nu?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|