Pagina 1 din 1
freaka
Junior member 32 mesaje
|
tensiunea si alcoolul
scris pe 21 feb 2009 12:35 de freaka
buna.acum vreo 3 saptamani am fost la medicul cardiolog pentru un control si mia zis ca am hipertensiune.mia dat medicamente si urmeaza sa merg la un nou control.fara alcool,fara prajeli,fara sare in mancare.bere fara alcool pot sa beau?o sa intreb si medicul cand ma duc la control,dar as vrea si niste pareri.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: bere fara alcool
scris pe 21 feb 2009 14:37 de Gilu
buna.acum vreo 3 saptamani am fost la medicul cardiolog pentru un control si mia zis ca am hipertensiune.mia dat medicamente si urmeaza sa merg la un nou control.fara alcool,fara prajeli,fara sare in mancare.bere fara alcool pot sa beau?o sa intreb si medicul cand ma duc la control,dar as vrea si niste pareri. Ai avertisment.1.Nu ai postat la rubrica corecta.2.Nici macar nu ai avut bunul simt sa te uiti daca s-a mai discutat, intamplator mai este un topic cateva randuri mai jos cu exact acelasi nume.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
freaka
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: bere fara alcool
scris pe 21 feb 2009 17:55 de freaka
Ai avertisment.1.Nu ai postat la rubrica corecta.2.Nici macar nu ai avut bunul simt sa te uiti daca s-a mai discutat, intamplator mai este un topic cateva randuri mai jos cu exact acelasi nume.
ai dreptate intradevar.imi cer scuze.de cautat am cautat dar nu unde trebuie,am dat un search pe site,in stanga,unde scrie'cautare in culturism.ro'
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: bere fara alcool
scris pe 21 feb 2009 20:09 de Gilu
ai dreptate intradevar.imi cer scuze.de cautat am cautat dar nu unde trebuie,am dat un search pe site,in stanga,unde scrie'cautare in culturism.ro' Iti mut postul la probleme medicale.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Sofistricatu
Newbie 8 mesaje
|
Re: tensiunea si alcoolul
scris pe 21 feb 2009 23:24 de Sofistricatu
Berea fara alcool are de fapt un continut mic, in jur de 0.06, daca tin bine minte, de alcool etilic, asta din cauza ca alcoolul este scos din berea normala printr-un fel de evaporare fractionata, deci urme raman.
In consecinta, depinde cata bere fara alcool bei
Acuma, vorbind serios, poti bea cate un pic de bere fara alcool, berea in sine, chiar si cea dez-alcoolizata, avand un continut mare de vitamine B, fosfor, fier, dar, atentie si SODIU, care in cazul tau e contraindicat.
Sa te uiti pe sticla data viitoare cand bei, la cantitatea de Na in mg, si poti sa echivalezi cu cantitatea de sare de bucatarie/2 (aproximativ).
[EDIT]
.......si ia-ti medicamentele!
Apotheker
www.wr200.com
|
sus |
|
freaka
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: tensiunea si alcoolul
scris pe 22 feb 2009 18:35 de freaka
Berea fara alcool are de fapt un continut mic, in jur de 0.06, daca tin bine minte, de alcool etilic, asta din cauza ca alcoolul este scos din berea normala printr-un fel de evaporare fractionata, deci urme raman.
In consecinta, depinde cata bere fara alcool bei
Acuma, vorbind serios, poti bea cate un pic de bere fara alcool, berea in sine, chiar si cea dez-alcoolizata, avand un continut mare de vitamine B, fosfor, fier, dar, atentie si SODIU, care in cazul tau e contraindicat.
Sa te uiti pe sticla data viitoare cand bei, la cantitatea de Na in mg, si poti sa echivalezi cu cantitatea de sare de bucatarie/2 (aproximativ).
mai mult de 2 beri fara alcool nu beau,de obicei una.mersi mult de raspuns.
[EDIT]
.......si ia-ti medicamentele!
|
sus |
|
THE_MIGHTY_H
Junior member 21 mesaje
|
Re: Re: Re: tensiunea si alcoolul
scris pe 26 feb 2009 11:18 de THE_MIGHTY_H
La 22 ani, cate kile ai de ai fost diagnosticat cu HTA? Ce dracu' mananci totusi de ai ajuns sa ai HTA? Ce valori tensionale ai? Cafea si tigari bagi? Ca de obicei la noi romanii cu HTA baga tigari si cafea la greu, "ca doar daca medicul fumeaza, io de ce nu?"
Big muscles require hard work...and a few shots!
|
sus |
|
freaka
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: tensiunea si alcoolul
scris pe 26 feb 2009 13:41 de freaka
La 22 ani, cate kile ai de ai fost diagnosticat cu HTA? Ce dracu' mananci totusi de ai ajuns sa ai HTA? Ce valori tensionale ai? Cafea si tigari bagi? Ca de obicei la noi romanii cu HTA baga tigari si cafea la greu, "ca doar daca medicul fumeaza, io de ce nu?"
de fapt implinesc 20 de ani in august,am gresit cand am scris 1987 la date personale.la aproximativ 1,83 m am cam 100-105 kg.putina grasime pe abdomen.dupa ce am fost diagnosticat cu hipertensiune am renuntat la prajeli,mancare sarata si la alcool,cu toate ca nu consumam tare mult,in weekend cateva beri.cafea si tigari nu bag deloc,si nici nu am bagat.mia dat si ceva medicamente pentru nervi,cica sunt agitat.nu stiu cata tensiune am,nu am retinut
|
sus |
|
THE_MIGHTY_H
Junior member 21 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: tensiunea si alcoolul
scris pe 26 feb 2009 14:24 de THE_MIGHTY_H
de fapt implinesc 20 de ani in august,am gresit cand am scris 1987 la date personale.la aproximativ 1,83 m am cam 100-105 kg.putina grasime pe abdomen.dupa ce am fost diagnosticat cu hipertensiune am renuntat la prajeli,mancare sarata si la alcool,cu toate ca nu consumam tare mult,in weekend cateva beri.cafea si tigari nu bag deloc,si nici nu am bagat.mia dat si ceva medicamente pentru nervi,cica sunt agitat.nu stiu cata tensiune am,nu am retinut
Fii atent aci: du-te frumos si fa-ti analizele de sange, nivelul de colesterol si trigliceride, ia-ti o tensiune si pune acilea pe forum rezultatele.
Si scrie aici si ce medicamente ti-a dat doctoru', ca-s tare curios.
Daca esti mai nervos de felul tau, niste sedinte la PSIHOLOG, nu psihiatru, sa stii ca n-ar strica.
Big muscles require hard work...and a few shots!
|
sus |
|
freaka
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: tensiunea si alcoolul
scris pe 26 feb 2009 17:17 de freaka
Fii atent aci: du-te frumos si fa-ti analizele de sange, nivelul de colesterol si trigliceride, ia-ti o tensiune si pune acilea pe forum rezultatele.
Si scrie aici si ce medicamente ti-a dat doctoru', ca-s tare curios.
Daca esti mai nervos de felul tau, niste sedinte la PSIHOLOG, nu psihiatru, sa stii ca n-ar strica.
metoprolol,aspacardin,aspenter,extraveral,si inca un mediament pe care nul pot descifra de pe reteta ceva cu t,ambalaju lam aruncat dupa ce s-a terminat medicamentul.astea mi lea dat si urmeaza inca un control saptamana viitoare sper.dupa care o sa urmez sfaturile cardiologului.nu-s nervos de felu meu,ma enervez acasa cateodata,in rest sunt un baiat chill.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|