Pagina 1 din 1
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 9 ian 2009 21:26 de RazzU
Salut ! numele meu este Razvan am 18 ani 62 de Kg , 1.82 . Fac sala de 3 luni , am incercat tot felul de proteine pt a lua in greutate am incercat GFX, pro gayner , milk & Egg dar degeaba .. iau 1-2 kg pe care le pierd foarte repede . Mananc 3 mese consistente pe zii + cate un sandwich , o banana . Mi-am facut comanda de Mass Forte Creatin R am auzit ca are mult carbo si ar fii mai potrivit pt ceea ce imi doresc eu . Astept niste pareri ce si cum ar trebuii sa fac ! ms
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 9 ian 2009 22:22 de garcicaa
Salut ! numele meu este Razvan am 18 ani 62 de Kg , 1.82 . Fac sala de 3 luni , am incercat tot felul de proteine pt a lua in greutate am incercat GFX, pro gayner , milk & Egg dar degeaba .. iau 1-2 kg pe care le pierd foarte repede . Mananc 3 mese consistente pe zii + cate un sandwich , o banana . Mi-am facut comanda de Mass Forte Creatin R am auzit ca are mult carbo si ar fii mai potrivit pt ceea ce imi doresc eu . Astept niste pareri ce si cum ar trebuii sa fac ! ms
esti ECTOMORF .
uite aici niste detalii de ce nu iei in greutate
Tipul ectomorf.
Un ectomorf este o persoana care are mari dificultati in a castiga in greutate, si care are un metabolism foarte rapid. Ectomorful se reface rapid dupa antrenament (daca alimentatia este adecvata) permitandu-i o mai mare frecventa a antrenamentelor.
Depozitele de grasime sunt in general mici, ectomorful avand nevoie de mai multe calorii decat celelalte tipuri somatice, dar poate profita de potentialul mai rapid de refacere daca mananca destul de mult. Daca caloriile sunt prea putine, muschii se vor "autoconsuma" pentru a avea energia necesara refacerii, iar ectomorful va arata exact ca un .... ectomorf.
Oricum este greu de dat un raspuns general valabil. Depinde de o multime de factori dezvoltarea masei musculare.
Garcea™
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 9 ian 2009 22:57 de andy90
alea 3 mese pe zi in ce constau? e cam putin 3 mese
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 9 ian 2009 23:10 de RazzU
Poi dimineatza mananc in general iaurturi , cereale si in rest mananc multa carne ( piept de pui ) cartofi fierti ... ideea e ca ajung la mai mult de 3 mese pe zii dar alea 3 sunt cele mai consistente ... pt ca de exemplu daca mananc un iaurt acuma si o banana nu pot sa o consider o masa. Ce parere aveti de Mass Forte Creatin R ?
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 10 ian 2009 11:32 de Anonim
normal ca sunt putine 3 mese. degeaba zice el ca ia nu stiu ce suplimente ca daca nu mananca klumea degeaba.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 10 ian 2009 11:36 de Anonim
nu zic ca suplimentele nu sunt bune, dar decat sa dai banii pe ele mai bine iti iei ceva de mancare. daca nu iti asiguri min 2 gr de prot/kg corp si 4gr carbo pe kg/corp plus multe fructe si legume pt vitamine, degeaba...apoi te poti gandi si la suplimente. trebuie sa mananci cam la fiecare 2-3h. si suplimentele alea trebuie sa sti si cand sa le iei.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 10 ian 2009 11:53 de gere
Daca vrei sa iei in greutate trebuie sa mananci foarte mult, si ceea ce trebuie.3 mese pentru un sport ca si culturismul sunt putine, mai ales ca esti ectomorf.Poti sa tragi de fiare si 10 ani, fara sa mananci mult nu vei fi niciodata "mare".
|
sus |
|
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 10 ian 2009 12:23 de RazzU
Daca vrei sa iei in greutate trebuie sa mananci foarte mult, si ceea ce trebuie.3 mese pentru un sport ca si culturismul sunt putine, mai ales ca esti ectomorf.Poti sa tragi de fiare si 10 ani, fara sa mananci mult nu vei fi niciodata "mare".
Ok baieti am inteles .. o sa mananc mai mult , insa ce vreau sa mai intreb daca sunt ectomorf trebuie un anumit fel de antrenament adica eu fac 5 zile pe sapt si mie se pare cam mult . Mass Forte Creatin R ce parere aveti ?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 10 ian 2009 15:38 de murphy2
Ok baieti am inteles .. o sa mananc mai mult , insa ce vreau sa mai intreb daca sunt ectomorf trebuie un anumit fel de antrenament adica eu fac 5 zile pe sapt si mie se pare cam mult . Mass Forte Creatin R ce parere aveti ?
Vad ca revii insistent cu Creatina aia
daca vrei sa ai o iluzie de cateva saptamani privind cresterea ta in greutate..ia-o
Mai importante pentru tine sunt alimentatia si recuperarea decat Creatina, asta are si ia rolul ei...dar pune-te pe picioare cu alimentatia...si dupa...altfel arunci banii degeaba si chestiunile cu adevarat esentiale...le pierzi
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 10 ian 2009 16:40 de zeberdee
Mass Forte Creatin R este de fapt un gainer, probabil si cu ceva urme de creatina prin el dar cu carbohidrati la greu. Avand in vedere ca ai vreo 60 kg eu zic ca 3 portii/zi sunt binevenite pt tine, mai ales ca nu e scump deloc. Nu te astepta sa castigi masa musculara dar o sa-ti maresti putin gabaritul de la el. Esti ectomorf extrem, nu-ti fa griji ca te vei ingrasa.
|
sus |
|
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 10 ian 2009 19:41 de RazzU
Mass Forte Creatin R este de fapt un gainer, probabil si cu ceva urme de creatina prin el dar cu carbohidrati la greu. Avand in vedere ca ai vreo 60 kg eu zic ca 3 portii/zi sunt binevenite pt tine, mai ales ca nu e scump deloc. Nu te astepta sa castigi masa musculara dar o sa-ti maresti putin gabaritul de la el. Esti ectomorf extrem, nu-ti fa griji ca te vei ingrasa.
Multumesc mult pentru sfaturi ...am sa tin cont de ele .
Insa ultima mea intrebare ar fii legata de antrenament cate zile pe saptamana este indicat pt mine daca sunt ectomorf extrem ? de obicei faceam 5/saptamana dar mi se pare putin cam obositor ...
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in greutate
scris pe 10 ian 2009 21:31 de Crainic_1
Multumesc mult pentru sfaturi ...am sa tin cont de ele .
Insa ultima mea intrebare ar fii legata de antrenament cate zile pe saptamana este indicat pt mine daca sunt ectomorf extrem ? de obicei faceam 5/saptamana dar mi se pare putin cam obositor ...
Trei antrenamente pe saptamana este suficient pentru tine
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in greut
scris pe 10 ian 2009 21:56 de RazzU
Trei antrenamente pe saptamana este suficient pentru tine
Fii putin mai concret...Adica in alea 3 zile ce grupe de muschi sa imi lucrez ...si in ce zile sa fie cele 3
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in g
scris pe 11 ian 2009 09:41 de Anonim
Fii putin mai concret...Adica in alea 3 zile ce grupe de muschi sa imi lucrez ...si in ce zile sa fie cele 3
trebuie sa lucrezi toate grupele musculare. fa numai ex de baza, multi articulare.
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau in g
scris pe 11 ian 2009 13:53 de Crainic_1
Antrenamentele ar trebui sa fie cam asa
luni -piept un exercitiu 4 seri x 8 repetari
-triceps un exercitiu 3 seri x 8 repetari
-trapez un exercitiu 2seri x 8 repetari
marti- pauza
mercuri -picioare - geno 4 seri x 8 repetari
- biceps femural 3 seri x 8 repetari
- gambe 3 seri x 15 repetari
joi -pauza
vineri -spate un exercitiu 4 seri x 8 repetari
-umeri un exercitiu 3 seri x 8 repetari
-biceps un exercitiu 3 seri x 8 repetari
Sambata -liber
Duminica -liber
La ficare exercitiu se adauga bine inteles o seria de 12-14 repetari pentru incalzire.
Inaintea inceperi fiecarui antrenamen de asemenea trebuie facuta o incalzire generala fara greutati un fel de strecing
La fiecare antrenament ar trebui scimbat exercitil ex
odata piept plan orizontal odata plan declinat ETC....
Este un program scurt tocmai pentru ca nu trebuie sa te epuizezi foarte tare tinand cont de tipul tau somatic
Deasemenea trebuie sa folosesti un produs proteic foarte bogat in carbohidrati la fel mesele tale sa fie cel putin 4/zi
Daca vei folosi acest program si alimentatia adecvata as vrea sa i-mi spui peste 9 saptamani ce progrese ai facut
SUCCES............!!!!
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau
scris pe 11 ian 2009 15:02 de RazzU
marti- pauza
joi -pauza
Sambata -liber
Duminica -liber
La ficare exercitiu se adauga bine inteles o seria de 12-14 repetari pentru incalzire.
Inaintea inceperi fiecarui antrenamen de asemenea trebuie facuta o incalzire generala fara greutati un fel de strecing
Este un program scurt tocmai pentru ca nu trebuie sa te epuizezi foarte tare tinand cont de tipul tau somatic
Deasemenea trebuie sa folosesti un produs proteic foarte bogat in carbohidrati la fel mesele tale sa fie cel putin 4/zi
Daca vei folosi acest program si alimentatia adecvata as vrea sa i-mi spui peste 9 saptamani ce progrese ai facut
SUCCES............!!!!
Multumesc mult omule ...astea erau detaliile pe care le asteptam :* Ne auzim peste 9 saptamani BAFTA SI TIE
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa iau
scris pe 11 ian 2009 15:23 de Macho
marti- pauza
joi -pauza
Sambata -liber
Duminica -liber
SUCCES............!!!!
prea putin un singur exercitiu la grupele mari in special piept si spate...nu trebuie sa faca 4 serii din fiecare exercitiu ...macar 3 da sa cupleze la piept impins cu fluturari si la spate macar tractiuni cu ramat....
la piept eu i-as spune sa faca 3 serii de impins orizontal si 3 serii impins inclinat plus 2-3 serii de fluturari cu gantere sau cablu....
iar la spate 3 serii tractiuni la bara sau helcometru ,3 serii ramat cu gantera sau bara...si 2 serii poti lucra lombarii ori la aparat ori indreptari cu greutate medie....
antrenamentul eu l-as grupa in 4 zile sa nu te aglomerezi cu 3 grupe pe zi,decat sa faci 3 grupe si sa le faci superficial mai bine cuplezi cate 2 poti sa lucrezi asa:
luni -spate,biceps
marti-pauza
miercuri-piept triceps
joi-picioare
vineri-umeri trapez
sambata-pauza
duminica-pauza
ziua de pauza din timpul saptamanii ti-o poti pune unde crezi tu ca te ajuta mai mult,chiar daca esti ectomorf in interval de 1 saptamana te recuperezi pana la urmatorul antrenament al grupei respective ...nu are rost sa faci nici pauze prea multe nejustificate,acum tre sa vezi si tu care program iti merge mai bine trebuie sa incerci mai multe
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa
scris pe 11 ian 2009 16:56 de Anonim
prea putin un singur exercitiu la grupele mari in special piept si spate...nu trebuie sa faca 4 serii din fiecare exercitiu ...macar 3 da sa cupleze la piept impins cu fluturari si la spate macar tractiuni cu ramat....
la piept eu i-as spune sa faca 3 serii de impins orizontal si 3 serii impins inclinat plus 2-3 serii de fluturari cu gantere sau cablu....
iar la spate 3 serii tractiuni la bara sau helcometru ,3 serii ramat cu gantera sau bara...si 2 serii poti lucra lombarii ori la aparat ori indreptari cu greutate medie....
antrenamentul eu l-as grupa in 4 zile sa nu te aglomerezi cu 3 grupe pe zi,decat sa faci 3 grupe si sa le faci superficial mai bine cuplezi cate 2 poti sa lucrezi asa:
luni -spate,biceps
marti-pauza
miercuri-piept triceps
joi-picioare
vineri-umeri trapez
sambata-pauza
duminica-pauza
ziua de pauza din timpul saptamanii ti-o poti pune unde crezi tu ca te ajuta mai mult,chiar daca esti ectomorf in interval de 1 saptamana te recuperezi pana la urmatorul antrenament al grupei respective ...nu are rost sa faci nici pauze prea multe nejustificate,acum tre sa vezi si tu care program iti merge mai bine trebuie sa incerci mai multe
nu ii trebuiesc lui fluturarile acum. mai bine orizontal, inclinat si declinat.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc
scris pe 11 ian 2009 17:32 de andy90
nu ii trebuiesc lui fluturarile acum. mai bine orizontal, inclinat si declinat.
s mori tu?
de ce s'ar lua cineva dupa sfaturile nejustificate ale unui ANONIM??
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reu
scris pe 11 ian 2009 19:41 de Anonim
s mori tu?
ar trebui sa iei ban pt limbajul folosit
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reu
scris pe 11 ian 2009 19:43 de Anonim
s mori tu?
sfat nejustificat? este ectomorf extrem nu ii trebuiesc ex gen: fluturari. numai ex de baza: impins pt piept si umeri, genu, indreptari, ramat , tractiuni.
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu
scris pe 11 ian 2009 20:10 de cuando
sfat nejustificat? este ectomorf extrem nu ii trebuiesc ex gen: fluturari. numai ex de baza: impins pt piept si umeri, genu, indreptari, ramat , tractiuni.
andy, omu are dreptate, nu se vb asa , cat pt tine anonim, fluturarile pt piept la care te-ai referit tu nu prea are importnta ca este sau nu ecto, si eu sunt si mie imi merge f bine cu ele, le fac ca ultim ex pt " adancirea" santului, le poate face si la inceput ca o preobosire a pectorarilor.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 11 ian 2009 20:25 de Anonim
andy, omu are dreptate, nu se vb asa , cat pt tine anonim, fluturarile pt piept la care te-ai referit tu nu prea are importnta ca este sau nu ecto, si eu sunt si mie imi merge f bine cu ele, le fac ca ultim ex pt " adancirea" santului, le poate face si la inceput ca o preobosire a pectorarilor.
cuando de cand te antr tu? si de cand se antr el? iti zic eu de 3 luni. il iei cu fineturi de genul preobosirii musculare. fluturarile nu sunt ex de dezv musc la fel ca impinsurile. pomparea pe care o simti nu are legatura cu cresterea in masa. aia este o altfel de pompare. si golul acela se umple treptate. acolo nu exista muschi. el se va umple cand iti vei dezv pectorali klumea, prin ex de impins! si daca tinei neaparat pt santul respectiv intra la fel de bine si la impinsul pt triceps cu priza ingusta.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 11 ian 2009 20:29 de Anonim
ah si am uitat. nu are importanta in mod direct. dar are! daca e ecto se stie ca tre sa consume mai multe calorii decat celelalte tipuri somatice. dc sa isi iroseasca energia cu fluturarile cand mai exista si impinsu declinat. lucra in acest fel toate segmentele pectoralului. chiar daca partea de jos a pect intra si la impinsu pe orizontala,,,,totusi nu este acelasi lucru!
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu reusesc sa
scris pe 11 ian 2009 20:58 de Crainic_1
luni -spate,biceps
marti-pauza
miercuri-piept triceps
joi-picioare
vineri-umeri trapez
sambata-pauza
duminica-pauza
I-am propus un antrenament mai usor pentru este ectomorf extrem nu stiu ce contact a mai avut el cu sportul iar prea multe exerciti sau seri poate sal duca la supra antrenare si atunci nu a facut ninic. Bine inteles ca pentru alti este fffoarte putin dar acum depinde de el ce program isi alege sper sa il aleaga pe cel mai potrivit lui
|
sus |
|
RazzU
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 11 ian 2009 21:05 de RazzU
Ok oameni buni ... in cele din urma mi-am facut cad de cat un plan despre alimentati , suplimente , si antrenament. Acum nu ramane decat sa ma consult si cu instructorul si sa aflu care program de antrenament mi se potriveste cel mai bine . Eu nu pot decat sa va multumesc pt. ca mi-ati dat niste sfaturi foarte folositoare pentru mine!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 11 ian 2009 21:57 de Macho
I-am propus un antrenament mai usor pentru este ectomorf extrem nu stiu ce contact a mai avut el cu sportul iar prea multe exerciti sau seri poate sal duca la supra antrenare si atunci nu a facut ninic. Bine inteles ca pentru alti este fffoarte putin dar acum depinde de el ce program isi alege sper sa il aleaga pe cel mai potrivit lui
nu il oboseste asa tare inca un exercitiu de inclinat(3 serii) si fluturari in asa masura in care sa nu isi revina peste o saptamana plus inca 4 zile de pauza in saptamana respectiva,oricat ar fii de ectomorf tot trebuie sa lucreze toate segementele pieptului sau spatelui chiar daca face serii putine,e prea putin sa faca intr-o saptamana piept orizontal,in alta declinat,alta inclinat etc,ajunge sa lucreze toate grupele dupa o luna, e foarte importanta pauza si sa nu faci supraantrenament dar cum am mai spus si mai demult nu trebuie cazut in cealalta extrema si sa-i inducem ideea unui incepator ca e mai importanta pauza decat antrenamentul in sine ....parerea mea ca antrenarea a 3 grupe intr-o zi il deruteaza si mai mult si il oboseste decat un antrenament cu 2 grupe....cum i l-am grupat piept cu triceps si spate cu biceps nu e nevoit sa faca la biceps si triceps multe serii deoarece deja sunt incalzite amandoua ...oricum indiferent de sfaturile noastre fiecare trebuie sa incerce diferite programe...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|