Incep prin a-mi cere scuze daca am postat gresit sau ceva de genu.
Am si eu nevoie de un sfat : vreau sa imi iau un milk&egg de la universal si un gfx8 d la pronutrition.
Cu 2 milioane le cumpar si m-ar tine vreo 3 sapt daca iau 1 portie de gfx8 pe zi si 2 portii de milk&egg pe zi.intrebarea mea este in ce perioada a zilei sa iau acele 2 masuri de m&e si o masura de gfx8.
Daca iau in felul urmator este bine?
-in zilele de antrenament iau dimineata o portie de milk&egg si dupa antrenament una de gfx8 si una de milk&egg(antrenamentul il fac seara pt k sunt la liceul militar si timpul nu imi permite)
-in zilele de pauza iau una de gfx dimineata si una de milk&egg seara inainte de culcare
ok, in primu rand dak ai fi dat o cautare in forum ca sa nu mai zic pe google ai fi gasit cum sa le administrezi , dar acum ca tot ti-am zis asta sa ti si zic cum sa le iei.
gfx-8 este un produs complet , contine proteine cu absorbtie rapida, lenta, carbo, zaharuri, putina creatina si glutamina. in funtie si de bugetu tau poti sa iti 2 porti de gfx-8 pe zi una dimineata cand te trezesti si a 2-a dupa antrenament, dak nu ai buget asa mare iei doar o portie pe zi, imediat dupa antrenament.
in ceace priveste milk&egg, este o proteina cu absorbtie lenta, destina asimilari in timpul nopti pentru a avea un nivel optim de proteine in organism pana dimineatza cand se reia ciclul de hranire al organismului. iti recomand sa iti doar o portie pe zi, si anume seara, inainte de culcare, de milk&egg.
bafta!