Pagina 1 2 3 4 din 4
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 17 oct 2008 12:52 de Dave
Esti jmecher tu, bagi 1 cutie de naposim pe zi.
Pe langa celelalte efecte secundare, iti convine sa ramai la 1.67 inaltime ?
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 17 oct 2008 14:18 de andy90
da.. sunt destul de multe insa merge :P cu ceva hepatoprotector si mancare la greu, se poate!
cu mancare la greu, si antrenament pe masura se poate. ai dat de greu cu astea?
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 17 oct 2008 14:38 de aurel
tine minte 1.67 m inaltime de acum incolo tiar comveni?
chiar daca ai impresia ca de acum incolo nu vei creste oricum, f multi cresc la 21 de ani chiar cate 5 cm.
Naposimul iti va stopa cresterea!
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 09:27 de duda
Esti jmecher tu, bagi 1 cutie de naposim pe zi.
Pe langa celelalte efecte secundare, iti convine sa ramai la 1.67 inaltime ?
nu chiar 1 cutie ca ma ia salvarea insa stiu cazuri in care s`a luat. Apropo de inaltime.. nu ma deranjeaza daca rama asa mic.. decat inalt si slab mai bine mic si lat
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 09:32 de duda
nu chiar 1 cutie ca ma ia salvarea insa stiu cazuri in care s`a luat. Apropo de inaltime.. nu ma deranjeaza daca rama asa mic.. decat inalt si slab mai bine mic si lat
ajung 14 susta, & 7 deca ? administrarea cum ar trebui sa arate ? si cat timp tre sa iau naposimu` ? 4 sapt,8 ?
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 10:15 de duda
Apreciez sugestia. daca nu mai cresc nu e problema .. asta e.. nu vreau sa fiu eu ce stii ce inalt sau basketballist oricum sunt mai inalt ca taicameo, deci eu zic ca e destul de bine.. as vrea sa ma ajutati mai bine cu ciclu` sa il fac calumea de data asta.. fara greseli .. adica cu tot ce trebuie, asa cum trebuie, de la alimentatie pana la antrenament & odihna. Cred ca sunt destul de "mare" sa pot lua niste decizii corecte pt mine.. "fiecare cu ale lui" ca sa zic asa
uite cateva dimensiuni:
inaltime: 1.66 - 1.68
torace: 93
talie: 83
coapsa: 56
gamba: 35
biceps: 33 (normal) 36 (incordat)
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 12:57 de daniel02
uite cateva dimensiuni:
faza cu inaltimea nu o pot intelege , acum poate iti ajunge , ma gandesc ca nici colegii tai nu sunt prea inalti dar mai incolo ce va fi ? Eu am 176 cm si asi da multe sa am macar 180 .Toti privim cu admiratie monstrii de 190 cm si 150 kg. Masa musculara poti acumula , depinde de genetic si de multe altele insa daca ai rabdare si te tii de treaba poti ajunge destul de mare, insa inaltimea nu o poti recupera.
Mi se pare urat sa fii cu un cap mai mic decat rastul oamenilor si chiar nu te inteleg. Vad ca esti incuiat la minte dar totusi incearca sa ti imaginezi cum ai arata. Cred ca iti doresti sa fii mai mic de statura si foarte lat cum sunt unii , dar ei au geneticul sa fie asa sau au peste 10 ani de sala ( asta dintre pe cei care ii cunosc si arata asa ) Dar tu? ce crezi ca faci un ciclu ajungi la 80 apoi cateva din nou si tu o sa fii imens , foarte lat ?? Sa presupunem ca ai avea 180 cm , nu vad nici un rost sa bagi steroizi.
Cu ce te ajuta sa iei 10 kg daca o sa pierzi 8 din ele cel putin? Nu vad ce rost are , aruncare de bani si alte probleme neprevazute.
Tu nu esti capabil din nici un punct de vedere sa faci un ciclu si sa beneficiezi de vre un efect , tu ce pui ai sa pierzi , ce o sa faci ca pe langa faptul ca ramai pitic este ca ramai si slab
|
sus |
|
daniel02
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 13:01 de daniel02
uite cateva dimensiuni:
faza cu inaltimea nu o pot intelege , acum poate iti ajunge , ma gandesc ca nici colegii tai nu sunt prea inalti dar mai incolo ce va fi ? Eu am 176 cm si asi da multe sa am macar 180 .Toti privim cu admiratie monstrii de 190 cm si 150 kg. Masa musculara poti acumula , depinde de genetic si de multe altele insa daca ai rabdare si te tii de treaba poti ajunge destul de mare, insa inaltimea nu o poti recupera.
Mi se pare urat sa fii cu un cap mai mic decat rastul oamenilor si chiar nu te inteleg. Vad ca esti incuiat la minte dar totusi incearca sa ti imaginezi cum ai arata. Cred ca iti doresti sa fii mai mic de statura si foarte lat cum sunt unii , dar ei au geneticul sa fie asa sau au peste 10 ani de sala ( asta dintre pe cei care ii cunosc si arata asa ) Dar tu? ce crezi ca faci un ciclu ajungi la 80 apoi cateva din nou si tu o sa fii imens , foarte lat ?? Sa presupunem ca ai avea 180 cm , nu vad nici un rost sa bagi steroizi.
Cu ce te ajuta sa iei 10 kg daca o sa pierzi 8 din ele cel putin? Nu vad ce rost are , aruncare de bani si alte probleme neprevazute.
Tu nu esti capabil din nici un punct de vedere sa faci un ciclu si sa beneficiezi de vre un efect , tu ce pui ai sa pierzi , ce o sa faci ca pe langa faptul ca ramai pitic este ca ramai si slab
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 13:10 de andy90
Cu ce te ajuta sa iei 10 kg daca o sa pierzi 8 din ele cel putin?
explicane si noua de ce se intampla asa daca faci un ciclu corect
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
daniel02
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTR
scris pe 19 oct 2008 15:26 de daniel02
explicane si noua de ce se intampla asa daca faci un ciclu corect
Dupa un ciclu oricum pierzi si el nu este capabil sa faca un ciclu corect , chiar daca ar avea bunavointa sa se informeze si sa isi faca un program ma indoiesc ca isi permite alimentatia si suplimentele .
Cu banii stransi de el isi cumpara niste susta insa habar nu are cat il costa sa manance ce trebe si cat trebe . Cea ce va face el (presupun pt ca majoritatea asa sunt) esta sa manance ce are pe acasa si sa isi cumpere niste suplimente in cel mai bun caz , rezultatul va fi apa retinuta in cel mai bun caz dupa care se va pierde cel putin jumate in cazul lui. Sa ne gandim , daca ar pune 10 kg ce este aproape imposibil , ramane cu 5 si cat timp a trecut 10 sapt ciclu + recuperare si inca ceva timp pana pierzi ce ai pus pe tine asat vine in total cam 3-4 luni . In timpul asta ar putea sa se informeze si cu efortul si cu banii pe care l ar depune pt ciclu mai bine cumpara alimente si proteine si in 3 luni va pune aprox 5 kg.
Dupa un ciclu in conditii bune ( aici nu se poate vb de conditii bune , asta nu inclde doar prezentul ci si trecutul ) poti pastra 80-90% din castig
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTREM
scris pe 19 oct 2008 17:38 de rider_thetig
sunt de acord cu tine ,cum sa ramai ma duda la 168 ?degeba esti facut sau lat sau cum vrei tu ca vine unu de 180 iti da un genunchi in gura si ....
imagineaza-ti cum o sa arati la 23 de ani la faculta in anu 3,mic si gras...........trebuie sa te dezvolti in functie de statura!!!!
nu dau eu sfaturi dar cam asa vad eu lucrurile ,,,decat mic si facut ,mai bine slab si incerci sa pui muschi pe tine
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU EXTR
scris pe 19 oct 2008 18:16 de Macho
sunt de acord cu tine ,cum sa ramai ma duda la 168 ?degeba esti facut sau lat sau cum vrei tu ca vine unu de 180 iti da un genunchi in gura si ....
imagineaza-ti cum o sa arati la 23 de ani la faculta in anu 3,mic si gras...........trebuie sa te dezvolti in functie de statura!!!!
nu dau eu sfaturi dar cam asa vad eu lucrurile ,,,decat mic si facut ,mai bine slab si incerci sa pui muschi pe tine
stai linistit ca poti sa ai si 1,90 si sa o furi de la unu de 1,68
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 19 oct 2008 21:59 de Gilu
cu cat esti mai mre cu atat esti mai lent. Eu sunt convins ca un om care nu a practicat nici un sport in viata lui daca isi pune mintea poate sa bata un culturist care e atat de mare si umflat ca abia merge . Oricum pentru impresionat si a impune frica sunt alesi cei care fac culturism , mai ales la cluburi si peste tot (ma refer la body guard) Vorbesti prea la modul general.Nu e o regula ca oamenii mari sunt lenti........am vazut tot felu pana acum si nu e adevarat ca, cu cat esti mai mare cu atat esti mai lent.....poate fata de cineva care practica sport de contact sau mai stiu eu ce sport....dar fata de un om de rand nici vorba.
Am can facut off-topic.
Cred ca duda va fi nou JonyBordura a forumului....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CICLU
scris pe 19 oct 2008 23:02 de duda
Dupa un ciclu oricum pierzi si el nu este capabil sa faca un ciclu corect , chiar daca ar avea bunavointa sa se informeze si sa isi faca un program ma indoiesc ca isi permite alimentatia si suplimentele .
Cu banii stransi de el isi cumpara niste susta insa habar nu are cat il costa sa manance ce trebe si cat trebe . Cea ce va face el (presupun pt ca majoritatea asa sunt) esta sa manance ce are pe acasa si sa isi cumpere niste suplimente in cel mai bun caz , rezultatul va fi apa retinuta in cel mai bun caz dupa care se va pierde cel putin jumate in cazul lui. Sa ne gandim , daca ar pune 10 kg ce este aproape imposibil , ramane cu 5 si cat timp a trecut 10 sapt ciclu + recuperare si inca ceva timp pana pierzi ce ai pus pe tine asat vine in total cam 3-4 luni . In timpul asta ar putea sa se informeze si cu efortul si cu banii pe care l ar depune pt ciclu mai bine cumpara alimente si proteine si in 3 luni va pune aprox 5 kg.
Dupa un ciclu in conditii bune ( aici nu se poate vb de conditii bune , asta nu inclde doar prezentul ci si trecutul ) poti pastra 80-90% din castig
frate u ai luat vreodata steroizi ? u vorbesti din filme nu din propria experienta.. e diferenta mare... credema ca stiu ce mananc cum sa mananc... in fine nu o sa stau sa iti explic tie ce si cum pentru ca nu am nevoie sa dau explicatii nimanui si stai linistit ca deobicei 80% din ceea ce pui (daca pui cu cap) se pastreaza apa se elimina si ramai cu ce ai pus daca nu 80% cu 70% tot raman prietene si e bine. Ma rog, nu inteleg dc te chinui sa`mi dai niste explicatii care nu isi au rostu.. ii rog pe cei care stiu si care vor sa ma ajute in privinta ciclului sa raspunda.. restu sa taca si atat. MS! si vis-a-vis de bani, zici ca nu o sa am bani destui, da tu de unde stii frate ? cum poti fii asa sigur.. vorbesti de parca ne cunoastem de o viata.. si`mi zici mie ca ma bate unu de 1.80 nush ce frate poti sa ai 14 metri tot te sparge unu care e tare cu adevarat... sau poti sa fii tu inalt cat vrei.. aici intervin alte chestii nu are rost sa ma iau in gura cu tine ca numa' o dam in altele si nu vreau nu are rost .. asa ca vorbeste cum trebuie si nu mai fii tu cu nasu` pe sus pe aici atotstiutor si etc, ca nu ai nimic de castigat. Si prietene, inca o chestie, ce`mi zici mie de colegi ? esti atat de sigur ca "am colegi" frate u ori ai fumat iarba ceva ori nush zau ce vorbesti .. tot nimic.
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 19 oct 2008 23:15 de Macho
Pai nu neaparat trebuie sa fii ghinionist sau sa prost , daca cineva stie sa se bata ai luat bataie
si gata. Culturisti sunt mai puternici fizic decat oameni care nu practica culturism insa in aceeasi timp sunt si foarte lenti , cu cat esti mai mre cu atat esti mai lent. Eu sunt convins ca un om care nu a practicat nici un sport in viata lui daca isi pune mintea poate sa bata un culturist care e atat de mare si umflat ca abia merge . Oricum pentru impresionat si a impune frica sunt alesi cei care fac culturism , mai ales la cluburi si peste tot (ma refer la body guard)
cum poti sa zici ca unu care nu a facut nici un sport in viata lui poate sa bata un culturist care zici tu ca abia merge...esti asa sigur? Tine cont ca cei care fac culturism sunt toata ziua cu mana pe fier cu greutati care altii nici nu pot sa le clinteasca din loc,suntem off topic dar nici nu se poate compara...ceea ce vb tu,si stai linistit ca majoritatea bodygarzilor au mai facut un sport de contact chiar la nivel de amator dar conteaza f mult sa stii...
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CI
scris pe 19 oct 2008 23:15 de duda
da dar cam rar doar daca esti f foarte prost sau ghinionist
cum frate ca o poti lua de nu te vezi jneb0on ? asa ceva chiar n`am mai auzit .. ce legatura are inaltimea cu bataia? (altu care vorbeste din filme) sunteti buni frate habar n`aveti ce vorbiti.
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 19 oct 2008 23:20 de duda
Culturisti sunt mai puternici fizic decat oameni care nu practica culturism insa in aceeasi timp sunt si foarte lenti , cu cat esti mai mre cu atat esti mai lent. Eu sunt convins ca un om care nu a practicat nici un sport in viata lui daca isi pune mintea poate sa bata un culturist care e atat de mare si umflat ca abia merge .
daca isi pune mintea ? da ce se lupta cu mintea? frate voi nu sunteti normali sa mor, pai iti aduc un omuletz nu e inalt e cat mine, sau umpic mai inalt care bate 6 oameni normali si 4 sportivi credema pe cuvant. care nu a facut in viata lui sport de contact sau altceva inafara de culturism.
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 19 oct 2008 23:24 de duda
Vorbesti prea la modul general.Nu e o regula ca oamenii mari sunt lenti........am vazut tot felu pana acum si nu e adevarat ca, cu cat esti mai mare cu atat esti mai lent.....poate fata de cineva care practica sport de contact sau mai stiu eu ce sport....dar fata de un om de rand nici vorba.
Am can facut off-topic.
Cred ca duda va fi nou JonyBordura a forumului....
Apropo cine e JonyBordura ? ) i`am vazut nick`ul prin cateva posturi
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 19 oct 2008 23:33 de andy90
Apropo cine e JonyBordura ? ) i`am vazut nick`ul prin cateva posturi
un guru )
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 oct 2008 00:05 de Gilu
Ma gandeam eu ca trebuie sa mai apara un atotstiutor, un formator de opinii......era vremea.
Duda dupa cum vezi ti-am mutat postul la jurnale personale.De acum incolo poti sa discuti despre orice vrei aici, orice intrebare ai o poti pune aici fara sa cauti pe forum, pt ca stiu ca oricum nu cauti inainte sa intrebi ceva.
As fi curios sa iti vad programul de antrenament.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
duda
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 20 oct 2008 00:25 de duda
Ma gandeam eu ca trebuie sa mai apara un atotstiutor, un formator de opinii......era vremea.
Duda dupa cum vezi ti-am mutat postul la jurnale personale.De acum incolo poti sa discuti despre orice vrei aici, orice intrebare ai o poti pune aici fara sa cauti pe forum, pt ca stiu ca oricum nu cauti inainte sa intrebi ceva.
As fi curios sa iti vad programul de antrenament.
Programul de antrenament arata cam asa:
Luni - Spate, Biceps
Marti - Umeri, trapez
Miercuri - Pauza
Joi - Piept, triceps
Vineri - Picioare, Abdomen
cam asta e momentan .. o sa il schimb cand va fii cazu'
Mohammad Yassin.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4