Pagina 1 din 1
aresz1590
Newbie 2 mesaje
|
Ce sa fac pt a "transforma" grasimea in muschi?
scris pe 24 aug 2008 16:50 de aresz1590
Buna ziua, am si eu o intrebare ce combinati de proteine ,aminoacizi,arzatoare de grasimi...sa folosesc, pt a da jos grasimea si a pune in loc fibra musculara..
Daca cunva stie cineva un antrenament sau o reteta de medicamente in combinatie cu culturismul..
Aaa, aceste sa aiba un efect rapid..nu pe ani....si s asi dureze dupa ce ma las de culturism...
K am ceva probleme..si trebuie sa dau jos urgent vreo 25 de kg...si sa pun ceva muschi la fel de urgent...
Mentonez k nu am nici o problema de sanatate, is sanato tun...
Va multumesc anticipat..si astept parerile voastre cu mare interes si curiozitate.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Ce sa fac pt a
scris pe 24 aug 2008 19:08 de Gilu
Buna ziua, am si eu o intrebare ce combinati de proteine ,aminoacizi,arzatoare de grasimi...sa folosesc, pt a da jos grasimea si a pune in loc fibra musculara..
Daca cunva stie cineva un antrenament sau o reteta de medicamente in combinatie cu culturismul..
Aaa, aceste sa aiba un efect rapid..nu pe ani....si s asi dureze dupa ce ma las de culturism...
K am ceva probleme..si trebuie sa dau jos urgent vreo 25 de kg...si sa pun ceva muschi la fel de urgent...
Va multumesc anticipat..si astept parerile voastre cu mare interes si curiozitate. Ati auzit?...Sa aiba un efect rapid..nu pe ani=)))
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
aresz1590
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Ce sa fac pt a
scris pe 15 sep 2008 13:32 de aresz1590
Ati auzit?...Sa aiba un efect rapid..nu pe ani=)))
intradevar..miatzi fost de un real ajutor..)
ms..suntetzi de vis
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Ce sa fac pt a
scris pe 15 sep 2008 13:57 de Macho
intradevar..miatzi fost de un real ajutor..)
ms..suntetzi de vis
Pai ce vrei sa ti se raspunda tu nu te auzi ce aberatii scrii?Sa dai jos 25 de kg si sa transformi in fibra? Si tu vrei urgent,ce crezi ca esti la surprize surprize cu andrea marin si sa vina cineva cu 2 pastile si sa devii din piedone rambo?
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ce sa fac pt a
scris pe 15 sep 2008 15:44 de Terente
Pai ce vrei sa ti se raspunda tu nu te auzi ce aberatii scrii?Sa dai jos 25 de kg si sa transformi in fibra? Si tu vrei urgent,ce crezi ca esti la surprize surprize cu andrea marin si sa vina cineva cu 2 pastile si sa devii din piedone rambo?
Cu alte cuvinte, Macho iti explica ca lucrurile adevarate se dobandesc in timp. Cu ambitie si putin efort.
Pe scurt, ca sa iti implinesti scopul, intai ai nevoie sa te antrenezi/alimentezi corespunzator pt a-ti marii masa musculara, iar apoi sa schimbi antrenamentul/dieta pt definire
|
sus |
|
aurel
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac pt a
scris pe 15 sep 2008 20:38 de aurel
nu se transforma
arzi grasimi si tot din alimnetatie ai sa pui fibra
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 27 sep 2008 12:53 de dolphspeed99
esti tare, macho
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac pt a
scris pe 27 sep 2008 13:02 de andy90
cum transformi grasimea in muschi?
cu 'abracadabra' si o 'bagheta magica'
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
mosuke
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 9 oct 2008 10:58 de mosuke
Va multumesc anticipat..si astept parerile voastre cu mare interes si curiozitate.
Eu poti sa-ti zic sa faci urmatoarele:
1.Sa ai ambitie si determinare multa in ce faci
2.Sa renunti la mersul cu masina daca conduci.
3.Sa mergi la sala si sa alergi cat poti de des
4.Sa mergi pe jos de cat poti de des.
5.Toate mancarurile care contin carne aceasta trebuie sa fie de pui ca e cea mai buna.
6.Daca te lasi de sala muschii nu ti se vor micsora dar vor pierde rapid din forta pe care acestia pot sa o dezvolte.
|
sus |
|
raul_petrice
Junior member 42 mesaje
|
Re: Re: Ce sa fac pt a
scris pe 19 oct 2008 22:37 de raul_petrice
In primul rand GRASIMILE SE ARD iar MUSCHII SE FORMEAZA PRIN MUNCA.
Ca sa arzi grasimile ai nevoie de un arzator de grasimi de genul UNIDYNE si multa fuga, iar pentru musculatura MULTA PROTEINA si putini CARBOHIDRATI iei ceva de genul ISO cu 80% proteina se face pe site reclama la ISO senzation e super pentru tine mai ales ca ai grasime. Si ca sa faci masa musculara trage de fiare cat de mult poti dar cu un program bine stabilit. Sa te mai uiti pe site la rubrica Antrenamente culturism. Si sa nu uit Vitamine si minerale sa nu lipseasca si binenteles nelipsita CREATINA
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
scris pe 20 oct 2008 01:17 de daniel02
Ca sa arzi grasimile ai nevoie de un arzator de grasimi de genul UNIDYNE si multa fuga, iar pentru musculatura MULTA PROTEINA si putini CARBOHIDRATI iei ceva de genul ISO cu 80% proteina se face pe site reclama la ISO senzation e super pentru tine mai ales ca ai grasime. Si ca sa faci masa musculara trage de fiare cat de mult poti dar cu un program bine stabilit. Sa te mai uiti pe site la rubrica Antrenamente culturism. Si sa nu uit Vitamine si minerale sa nu lipseasca si binenteles nelipsita CREATINA creatina de ce ?
|
sus |
|
raul_petrice
Junior member 42 mesaje
|
scris pe 22 oct 2008 20:36 de raul_petrice
creatina de ce ?
Pai Creatina iti da forta ca sa poti lucra mai intens la sala, iar daca lucrezi mai intens si dai corpului multa proteina ca supliment se dezvolta masa musculara iar grasimile se ard de la exercitii. daca dai corpului cat mai putini carbohidrati nu se mai pune la loc acel strat de grasime.
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 3 nov 2008 18:54 de dolphspeed99
Ca sa arzi grasimile ai nevoie de un arzator de grasimi de genul UNIDYNE si multa fuga, iar pentru musculatura MULTA PROTEINA si putini CARBOHIDRATI iei ceva de genul ISO cu 80% proteina se face pe site reclama la ISO senzation e super pentru tine mai ales ca ai grasime. Si ca sa faci masa musculara trage de fiare cat de mult poti dar cu un program bine stabilit. Sa te mai uiti pe site la rubrica Antrenamente culturism. Si sa nu uit Vitamine si minerale sa nu lipseasca si binenteles nelipsita CREATINA
ISO Sensation la care se face reclama pe site are 93% proteina, nu 80.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 22 oct 2010 17:26 de Guest
vrei sa pui muschi urgent ai?)..tre sa mananci lapte cu mere la fiecare mic dejun.cel putin 250ml de lapte si 3 mere ..credema multi au reusit asa
nu prea cred
|
sus |
|
constantin93
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 16 ian 2011 13:20 de constantin93
nu prea cred
ba da e adevarat si se poate inlocuii marul cu pepene rosu sau o stacana de vin
VaDaNa
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 19 sep 2011 20:19 de DrAgOn98
sa aibe efect rapid.. .. NIMIC!
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|