Pagina 1 din 1
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Niste sfaturi
scris pe 20 aug 2008 12:31 de Teodor
Salut lume. In primu rand sper ca nu am postat gresit, m-am tot uitat, dar nu mi-am dat seama la ce capitol sa postez.
Ei bine,prietena mi-a spus ca ar vrea sa vina la sala cu mine. In mod cert nu vrea sa puna masa , ma gandesc doar la ceva de definire, de accentuare a formelor; in mod accentuat pe abdomen, posterior si picioare(insa si celelalte parti sunt binevenite).
Cateva programe de antrenament va rog? -- In combinatie bineinteles cu ceva fitness( o banda, un stepper ..nu stiu).
Merg la sala de ani buni, si stiu cam care e treaba si la femei, insa o parere, un sfat nu strica.
Va multumesc
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Niste sfaturi
scris pe 20 aug 2008 12:42 de neamarinmili
Salut lume. In primu rand sper ca nu am postat gresit, m-am tot uitat, dar nu mi-am dat seama la ce capitol sa postez.
Ei bine,prietena mi-a spus ca ar vrea sa vina la sala cu mine. In mod cert nu vrea sa puna masa , ma gandesc doar la ceva de definire, de accentuare a formelor; in mod accentuat pe abdomen, posterior si picioare(insa si celelalte parti sunt binevenite).
Cateva programe de antrenament va rog? -- In combinatie bineinteles cu ceva fitness( o banda, un stepper ..nu stiu).
Merg la sala de ani buni, si stiu cam care e treaba si la femei, insa o parere, un sfat nu strica.
Va multumesc
eu cred ca nu sti ce inseamna fitness.
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 20 aug 2008 12:54 de Teodor
eu am cerut..un sfat, un ajutor. Nu sa ma critici tu.
E cardio , esti multumit ?
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 20 aug 2008 21:49 de neamarinmili
eu am cerut..un sfat, un ajutor. Nu sa ma critici tu.
E cardio , esti multumit ?
e, vezi ca sti
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Niste sfaturi
scris pe 20 aug 2008 21:53 de neamarinmili
Va multumesc
orice femeia poate face aceleasi ex ca un barbat. daca vrea in special partea inferioara a corpului sa faca la presa mai mult, hiperextensii, daca poate ar fi f bine genu. poatte incerca apoi fluturarile la aparat pt piept, tractiunile la helcometru. bicicleta/banda ca o incalzire. nr de serii sa fie relativ mic iar ca repetari in jur de 12, in felu asta nu va utiliza greutati mari care sa o oboseasca si va preveni astfel si accidentarile. acu depinde si cum arata prietena ta, nu ai dat nicio informatie pt ea. e mai grasa, mai slaba. tonifiere vor toate...
|
sus |
|
Teodor
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 20 aug 2008 23:13 de Teodor
orice femeia poate face aceleasi ex ca un barbat. daca vrea in special partea inferioara a corpului sa faca la presa mai mult, hiperextensii, daca poate ar fi f bine genu. poatte incerca apoi fluturarile la aparat pt piept, tractiunile la helcometru. bicicleta/banda ca o incalzire. nr de serii sa fie relativ mic iar ca repetari in jur de 12, in felu asta nu va utiliza greutati mari care sa o oboseasca si va preveni astfel si accidentarile. acu depinde si cum arata prietena ta, nu ai dat nicio informatie pt ea. e mai grasa, mai slaba. tonifiere vor toate...
inteleg..deci nu aveti/cunoasteti un anumit antrenament pentru femei. Ci pur si simplu aceleasi exercitii , insa greutati mai mici, repetari mai multe.
Din moment ce am spus "definire, accentuare a formelor" in mod cert nu este grasa. :Y
Mersi oricum
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 20 aug 2008 23:13 de Terente
eu cred ca a cerut un sfat referitor la programul de antrenament al prietenei sale, nu referitor la evaluarea cunostiintelor lui in domeniu, desi nu stiu de unde ai dedus ca acestea i-ar fi limitate?
Daca tot postezi ar fi frumos sa o faci raspunzand-ui la intrebare, daca consideri ca nu stie ce e fitness-ul si tot postezi, posteaza ca sa ii explici.
e, vezi ca sti
Si daca tot esti la subiectul asta, la tine Fitness = cardio?????
Salut si tie si bine ai venit pe forum! Cred ca sectiunea "Antrenament fitness" ar fi fost cea potrivita (poate o muta adminul)
Va multumesc
Initial niste date ale prieteni tale ar fi de ajutor inaintea conceperii programului de antrenament potrivit ei - varsta, inaltime, greutate, 2-3 circumferinte si eventual procentaj al tesutului adipos, etc.
In acelasi tip ai putea sa postezi programul la care te-ai gandit pt ea, iar noi il corectam daca e cazul.
PS: Dupa cum cred ca bine stii, nu tine doar de antrenament. in aceasi masura tine de alimentatia potrivita(ce? cat? cand?).
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 20 aug 2008 23:19 de neamarinmili
eu cred ca a cerut un sfat referitor la programul de antrenament al prietenei sale, nu referitor la evaluarea cunostiintelor lui in domeniu, desi nu stiu de unde ai dedus ca acestea i-ar fi limitate?
Daca tot postezi ar fi frumos sa o faci raspunzand-ui la intrebare, daca consideri ca nu stie ce e fitness-ul si tot postezi, posteaza ca sa ii explici.
Si daca tot esti la subiectul asta, la tine Fitness = cardio?????
Salut si tie si bine ai venit pe forum! Cred ca sectiunea "Antrenament fitness" ar fi fost cea potrivita (poate o muta adminul)
Initial niste date ale prieteni tale ar fi de ajutor inaintea conceperii programului de antrenament potrivit ei - varsta, inaltime, greutate, 2-3 circumferinte si eventual procentaj al tesutului adipos, etc.
In acelasi tip ai putea sa postezi la ce program te-ai gandit pt ea, iar noi il corectam daca e cazul.
terente plimba ursu, daca nu sti sa citesti el a zis fitness si in paranteza a pus bicicleta , banda. eu i-am zis ca nu stie diferenta. apoi s-a corectat. nu stiu de unde ai scos tu ca la mine fitness=cardio. tocmai dasta i-am zis ca nu stie ce inseamna fitness.
|
sus |
|
Terente
|
Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 21 aug 2008 02:16 de Terente
terente plimba ursu, daca nu sti sa citesti el a zis fitness si in paranteza a pus bicicleta , banda. eu i-am zis ca nu stie diferenta. apoi s-a corectat. nu stiu de unde ai scos tu ca la mine fitness=cardio. tocmai dasta i-am zis ca nu stie ce inseamna fitness.
In primul rand vezi cum faci cu limbajul.
In al 2-lea rand, nea marine am plimbat putin ursu cum mi-ai zis pana sa fiu sigur ca stiu sa citesc si mi-am dat seama tu nu stii ce vorbesti.
nu stii de unde le scot eu ca la tine fitness=cardio? Am scos-o din postu tau unde l-ai aprobat la ce ti-a raspuns tie, cand l-ai "certat" ca nu stie ce e fitness, el ti-a raspuns "e cardio" si tu l-ai aporbat "e, vezi ca stii!" De-asta te-am intrebat eu pe tine si ma repet: La tine fitness = cardio??
Asa ca observatie, despre faptul ca a pus dupa fitness in paranteza bicicleta , banda, foarte bine a facut!!!
Si inca odata, forumul asta are scopul sa se puna intrebari si sa se raspunda la ele. nu sa critici pe langa subiect si in nici un caz sa jignesti aici, unde tu ai facut-o de 2 ori numai in Toping-ul asta, el nu stie ce-i ala fitness, eu nu stiu sa citesc, ma trimiti sa plimb ursu... interesant...
|
sus |
|
neamarinmili
Senior member 60 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 21 aug 2008 07:48 de neamarinmili
In primul rand vezi cum faci cu limbajul.
In al 2-lea rand, nea marine am plimbat putin ursu cum mi-ai zis pana sa fiu sigur ca stiu sa citesc si mi-am dat seama tu nu stii ce vorbesti.
nu stii de unde le scot eu ca la tine fitness=cardio? Am scos-o din postu tau unde l-ai aprobat la ce ti-a raspuns tie, cand l-ai "certat" ca nu stie ce e fitness, el ti-a raspuns "e cardio" si tu l-ai aporbat "e, vezi ca stii!" De-asta te-am intrebat eu pe tine si ma repet: La tine fitness = cardio??
Asa ca observatie, despre faptul ca a pus dupa fitness in paranteza bicicleta , banda, foarte bine a facut!!!
Si inca odata, forumul asta are scopul sa se puna intrebari si sa se raspunda la ele. nu sa critici pe langa subiect si in nici un caz sa jignesti aici, unde tu ai facut-o de 2 ori numai in Toping-ul asta, el nu stie ce-i ala fitness, eu nu stiu sa citesc, ma trimiti sa plimb ursu... interesant...
nu mai are rost sa comentez, ca esti tare greu de cap! daca scrii fitness si pui langa in paranteza bicicleta se intelege ca bicicleta intra la fitness. si de fapt inseamna cardio. si el apoi asa a zis cardio. si eu l-am aprobat. care e prob ta si ce parte din mesaj nu ai inteles?
|
sus |
|
Terente
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 21 aug 2008 15:54 de Terente
daca scrii fitness si pui langa in paranteza bicicleta se intelege ca bicicleta intra la fitness. si de fapt inseamna cardio.
Aha, am inteles acum, deci bicicleta (care e cardio) nu intra la fitness
Spune-mi te rog, ce intra la fitness? Ce e fitness-ul?
PS: vad ca limbajul tau lasa de dorit in continuare
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 21 aug 2008 16:52 de zeberdee
neamarinmiliardar, lasa-te tata. Ca esti varza, e problema ta, dar ii mai indrumi si pe altii pe cai gresite. Iar la faza cu bicicleta, cel mai tare ai fost...cu cata superioritate explici tu cum bicicleta inseamna de fapt cardio si nu fitness Pai din moment ce nu stii ce e ala fitness cum ai tras concluzia asta?
|
sus |
|
Terente
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 21 aug 2008 17:40 de Terente
neamarinmiliardar, lasa-te tata. Ca esti varza, e problema ta, dar ii mai indrumi si pe altii pe cai gresite. Iar la faza cu bicicleta, cel mai tare ai fost...cu cata superioritate explici tu cum bicicleta inseamna de fapt cardio si nu fitness Pai din moment ce nu stii ce e ala fitness cum ai tras concluzia asta?
Vroiam sa il mai las putin sa ne spuna ce e fitness-ul pt el
Nu este o problema sa nu stii, dar "zeberdee" are dreptate: problema apare insa cand in necunostiinta de cauza, in loc sa intrebi, inveti pe altii dupa prostia ta... prostie pe care o mai si sustii in mod repetat
Nu va ganditi la fitness doar la antrenamentul din sala de fitness, la aparate!
Incercand sa dau o definitie Fitness-ului, fara a fi confundat cu Fitness-ul competitiv:[red]"Fitness" este un concept, este calea spre dobandirea conditiei fizice, a unui corp frumos modelat, armonios, sanatos, avand ca mijloace diferite exercitii de natura sportiva: sala fitness - exercitii anaerobe cu greutati, exercitii aerobe - bicicleta, alergari, inot, aerobic, streching, gimnastica si multe altele pot fi imprumutate din alte sporturi, sau improvizate, fiind folosite ca elemente de fitness. Practicantul se poate folosi de 1, 2, mai multe, sau toate aceste elemente pt dobandirea scopului propus.[/red]
asa ca.. dupa cum bine vezi Nea Marine...bicicleta, banda, fac parte din fitness(intra in fitness cum te exprimi tu), faptul ca acestea sunt "cardio" denota CLASA de exercitii din care fac parte bine a facut el ca a pus bicicleta si banda in paranteza alaturi de Fitness, a atras atentia asupra exercitiilor aerobe la care prietena sa are acces pe langa aparatele din sala!
In schimb, cu "intelepciunea, bagajul tau de cunostiinte" si limbajul ce lasa de dorit, probabil ai reusit sa faci omul sa plece de pe forum dezamagit ca aici nu gaseste raspuns intrebarilor sale:
inteleg..deci nu aveti/cunoasteti un anumit antrenament pentru femei.......................
Mersi oricum
Revenind OnTopic:
Ba da, cunoastem anumite programe de antrenament, defapt un program de antrenament se concepe INDIVIDUALIZAT, dupa datele practicantului. Din cauza asta inainte de a-ti prezenta un program potrivit pt prietena ta, asteptam intai datele care ti le-am cerut intr-un post anterior:
In acelasi tip ai putea sa postezi programul la care te-ai gandit pt ea, iar noi il corectam daca e cazul.
PS: Dupa cum cred ca bine stii, nu tine doar de antrenament. in aceasi masura tine de alimentatia potrivita(ce? cat? cand?).
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi
scris pe 21 aug 2008 18:46 de Gilu
Va rog eu cand mai observati cate un gica contra din asta sa imi atrageti atentia.Nu are rost sa ne pierdem timpul raspunzand la provocari....nu avem de demonstrat nimanui nimic.
nEA mARIN cu "n" si "m" mic e acelasi user cu care aveam probleme cu 1-2 sapt in urma, e persoana care imi spune in ultimul sau post sub userul nEA mARIN...ca, l-am mai dat afara de vre-o 15 ori de pe forum....si continua sa se re-inregistreze, incercand sa se integreze oarecum....zic asta pt ca nu cauta scandal ci incearca sa demonstreze ca "el stie" , dar fara succes din cauza atitudinii si caracterului de 2 lei de care da dovada.
Asa ca va rog sa imi atrageti atentia daca observati inaintea mea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Vio90
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste sfat
scris pe 21 aug 2008 19:48 de Vio90
Fara suparare nu se poate da ban pe IP? Poate nu mai intra asa... zic si eu nu stiu exact.
Faptele,nu vorbele,te fac sa fii mare !!!
|
sus |
|
Spaz_23
Senior member 79 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste
scris pe 21 aug 2008 22:15 de Spaz_23
Pretene, bag-o pe gagicata sa faca acelasi antrenament ca si tine, numai ca cu greutati mai mici si rep mai multe.Si 20 min carido dupa fiare.
Eat hard
Live fast
Train like a freak
Leave a massive corpse behind
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niste
scris pe 21 aug 2008 22:53 de Gilu
Fara suparare nu se poate da ban pe IP? Poate nu mai intra asa... zic si eu nu stiu exact. Intra tot cu alt IP.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|