creatina isi face efectu in prima faza..si apoi nu?...am luat creatina un timp..si pot sa zic ca si-a facut efectu destul de bine...apoi m-am lasat de ea cateva luni..nu am resimtit scaderi masive..mai mult in forta si mai putin in masa.apoi m-am apucat sa iau din nou...dar in 5-6 luni am luat in geutate..impreuna cu alt supliment..enorma greutate de 0 kg..nici dak voriam sa ma mentin..la greutatea astsa nu reuseam...si pur si simplu nu pot sa trec de bariera de 80 kg..nu am luat in seama..am zis cu timpu trece..dar timpu trece...si totusi nik..e putin frustrant....si pana la urma dupa faza de incarcare..cate grame de creatina e bine sa iei..ce mi-au zis mie antrenorii de la sala si ce-am luat e 5g..ca mai mult nu asimileaza corpul si degeaba iau mai mult
fiecare are o limita de greutate pana la care creste foarte repede si pe care ii este foarte greu sa o depaseasca indiferent de cate suplimente si antrenament baga.limitele astea se depasesc in timp, incet dar sigur, prin antrenament si alimentatie sustinute si corespunzatoare.o sa vezi ca poti sa stai un an sua mai mult fara sa treci de 80 de kg si apoi o sa explodezi iar.important e sa perseverezi si sa nu renunti pentru ca vei obtine si rezultatele dorite.te salut