Pagina 1 din 1
kerchak
Senior member 66 mesaje
|
Stagnare
scris pe 7 iul 2007 23:55 de kerchak
Pai... am 175... vreo 18 ani (am inceput prin Februarie sa fac, nu m-am tinut f serios continu dar am lucrat destul de constant). Initial am inceput de pe la vreo 55 kile(daia m-am apucat ca eram cam slab) si am inceput sa cresc recunosc... si acuma am in jur de 64 kile.
Problema e ca de ceva timp nu am mai crescut mai nimica (inainte mai obsrevam un kil in plus).
Acuma odata cu cresterea in greutate am incercat sa intensific si antrenamentul si alimentatia(dar de pomana). Nush ce sa zic de mancat mananc in jur de 2500-3000 kcal/zi fragmentat in 4 mese. Nu cred ca e din alimentatie problema(cum mi s-a spus). Totusi de unde ar putea proveni?
Ka-Goda?
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 02:25 de cuando
Pai... am 175... vreo 18 ani (am inceput prin Februarie sa fac, nu m-am tinut f serios continu dar am lucrat destul de constant). Initial am inceput de pe la vreo 55 kile(daia m-am apucat ca eram cam slab) si am inceput sa cresc recunosc... si acuma am in jur de 64 kile.
Problema e ca de ceva timp nu am mai crescut mai nimica (inainte mai obsrevam un kil in plus).
Acuma odata cu cresterea in greutate am incercat sa intensific si antrenamentul si alimentatia(dar de pomana). Nush ce sa zic de mancat mananc in jur de 2500-3000 kcal/zi fragmentat in 4 mese. Nu cred ca e din alimentatie problema(cum mi s-a spus). Totusi de unde ar putea proveni?
schimba exercitiile , combina grupele musculare, schimba modul de executare, ex piramidare, contractie negativa ... si poti sa incerci si un concentrat proteic desi dak vrei sa pui pe tine iti recomand gfx8 de la pronutrition.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 10:48 de cristyan
daca zici ca alimentatia nu e pb, inseamna ca de la antrenament ti se trage.poate te supraantrenezi,te-ai gandit.tu stii, dar poate fi o cauza.mai poate fi si lipsa odihnei, noptile pierdute aiurea si fara numar..tu stii si asta..si oricum, sa stii ca dupa o perioada cam toti atingem un punct in care ne oprim cresterea aia vizibila si ..merge din ce in ce mai greu...e normal ce se intampla zic eu..spor la trb
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
kerchak
Senior member 66 mesaje
|
Re: Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 11:33 de kerchak
Influenteaza chestia cu noptile ne-dormite?... adica am multe nopti in care ma culc pe la 2 si ma trezesc dimineata pe la 11
Ka-Goda?
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 11:56 de cristyan
Influenteaza chestia cu noptile ne-dormite?... adica am multe nopti in care ma culc pe la 2 si ma trezesc dimineata pe la 11
da influenteaza mult de tot..de la 2 la 11...mm, ai 9 ore ar fi destule dar...ideal e sa dormi inainte de 12...oricum nush cati dintre noi facem asta dar..asa ar fi ideal..
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 13:59 de Dave
spune antrenamentul de-l faci, cu tot cu serii si repetari
3000kcal in 4 mese ? hmm...cam greu, zic eu...spune si ce mananci intr-o zi (cu tot cu gramaje, aproximate)
eu sunt sigur ca e de la alimentatie
|
sus |
|
kerchak
Senior member 66 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 14:52 de kerchak
foarte rar mananc 3000 kcal pe zi.... de obicei mananc cam 2500 (e o diferenta destul de mare.. adica de o masa).
cat despre antrenament:
Luni: Brate+Abdomen+Spate
Marti: Picioare+Pectorali
Vineri: Picioare+Brate
Smabata: Pectorali+Spate
Duminica: Pectorali+Abdomen
(Asta e noul program pe care il practic de vreo cateva sapt... ala vechiu nu-l mai stiu).
Hm... sa zic acuma seriile si repetarile la toate exercitiile ca cam aiurea... ideea e majoritatea le lucrez intre 15-20 repetari (serii destul de mult). Lucrez cu greutati foarte mari pentru greutatea mea. Spre safrsitul unui exercitiu deja tremur(in special exercitiile pentru piept).
Stiu ca e cam incarcat programul... dar intentionat l-am facut asa(dupa ce am inceput sa stagnez). Celalat program era foarte lejer.
Ka-Goda?
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stagnare
scris pe 8 iul 2007 16:57 de cristyan
foarte rar mananc 3000 kcal pe zi.... de obicei mananc cam 2500 (e o diferenta destul de mare.. adica de o masa).
cat despre antrenament:
(Asta e noul program pe care il practic de vreo cateva sapt... ala vechiu nu-l mai stiu).
Hm... sa zic acuma seriile si repetarile la toate exercitiile ca cam aiurea... ideea e majoritatea le lucrez intre 15-20 repetari (serii destul de mult). Lucrez cu greutati foarte mari pentru greutatea mea. Spre safrsitul unui exercitiu deja tremur(in special exercitiile pentru piept).
Stiu ca e cam incarcat programul... dar intentionat l-am facut asa(dupa ce am inceput sa stagnez). Celalat program era foarte lejer.
tu glumesti???faci pectorali in zile consecutive,faci fiecare grupa de mai multe ori pe sapt,nu faci umeri ...
|
sus |
|
Marocanu
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 8 iul 2007 19:57 de Marocanu
cat despre antrenament:
zici ca e incarcat programul.zic yo e foarte incarcat....nu stiu de unde ai atata energie sa faci...dak vrei sa ai masa trebuie sa manaci mai mult decat arzi...dak ai avut programul asta si pana acum ma mir ca ai pus ceva pe tine..dar la inceput pui mai usor..antrenamentul..trebuie schimbat din cand in cand asta oricum trebuie schimbat..incearca...sa iti faci un program cu maxim 4 antrenamente pe saptamana.ca sa te si odihnesti...nu fa aceeasi grupa musculara de 2 ori pe saptamana ..acum nu stiu ce mananci..banuiesc ca stii ce trebuie sa mananci...sugestia mea e sa umbli neaparat la odihna..aceeasi problema am avut-o si yo si inca o mai am din cand in cand...macar in zilele cu antrenament incearca sa te culci mai devreme de 12 se spune ca somnu de la 9 la 1 e cel mai bun inceraca si u...alta chestie dak ai posibilitatea ia si un supliment ceva vezi ce program iti faci..si las-o mai moale cu repetarile..fa intre 6-8r pe serie pt masa
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 10 iul 2007 08:26 de murphy2
cat despre antrenament:
Isuse da cine si-a batut joc de tine cu programu asta !
Ia unu de pe forum ca sunt destule....asta e de tot kktu si incearca frate sa te odihnesti cel putin 8 ore ca mergi degeaba la sala, stiu esti tanar ai energie si cu 3-4 ore dormite dar nu faci sala atunci faci balet....!
Daca iti supraincarci aiurea programul crezi ca o sa cresti ? Niciodata!...ia unul mai usurel, adapteaza-l la tine si cu rabdare si alimentatie corespunzatoare si somn....o sa ai rezultate....stagnarea apare la toata lumea ...ideea e sa o accepti ca atare (poate fi si de cateva luni) si sa ai rabdare ca vei trece peste ea!
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|