Pagina 1 din 1
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Glutamina vs. Creatina
scris pe 29 iun 2007 09:33 de murphy2
Ambele hiperhidrateaza celula musculara, dar care a-ti consuma-o sau o consumati ?!
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 29 iun 2007 10:12 de cristyan
Ambele hiperhidrateaza celula musculara, dar care a-ti consuma-o sau o consumati ?!
sal.creatina am luat..de vreun an...cu pauze de cate o sapt, o data la 6 sapt..se simte, da forta, volum, dupa cum stii,dar..vreau sa ma las de ea..am auzit ca face rau pe termen mediu/lung la rinichi, pentru cei predispusi la astfel de afectiuni..si eu am niste pb cu rinichii dinainte sa iau creatina, abia acum am aflat de faza asta ca face rau...probabil o sa trec pe glutamina, dar nu stiu prea multe despre ea...poate aflu de aici...
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 29 iun 2007 12:04 de gere
e o diferenta mare intre cele doua,nu trebuie puse in comparatie.
in prezent consum glutamina,creatina am folosit dar nu voi mai folosi
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 29 iun 2007 13:04 de Gilu
e o diferenta mare intre cele doua,nu trebuie puse in comparatie
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 1 iul 2007 22:30 de cuando
e o diferenta mare intre cele doua,nu trebuie puse in comparatie.
in prezent consum glutamina,creatina am folosit dar nu voi mai folosi
hmmm, uite ce constatare am facut eu, in primu rand nu am pb cu acneea mai mult decat e normal , un cos 2 de la murdarie transpiratie care trec imedita; am inceput sa bag suplimente si curios lucru mainile mele s-au umplut de bubitze si de mici cosuri am zis sa vad de ce anume au aparut, am renuntzat la creatina nici un rezultat , am renuntzat si la bcaa tot nici un rezultat singuru lucru care il mai iau acum e glutamina de la prolab, voi aveti asa pb ....chiar ma dispera se vede f inestetic plus ca acum mai nou se pare ca mai apar asa 3 4 5 chestie din alea si pe picioare, mentionez ca am redus si cantitatea , nu mai iau decat 5 g dupa antrenament dizolvate in aprox 300g lichid. dati-mi un sfat o parere, multumesc anticipat.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 2 iul 2007 19:46 de cuando
hmmm, uite ce constatare am facut eu, in primu rand nu am pb cu acneea mai mult decat e normal , un cos 2 de la murdarie transpiratie care trec imedita; am inceput sa bag suplimente si curios lucru mainile mele s-au umplut de bubitze si de mici cosuri am zis sa vad de ce anume au aparut, am renuntzat la creatina nici un rezultat , am renuntzat si la bcaa tot nici un rezultat singuru lucru care il mai iau acum e glutamina de la prolab, voi aveti asa pb ....chiar ma dispera se vede f inestetic plus ca acum mai nou se pare ca mai apar asa 3 4 5 chestie din alea si pe picioare, mentionez ca am redus si cantitatea , nu mai iau decat 5 g dupa antrenament dizolvate in aprox 300g lichid. dati-mi un sfat o parere, multumesc anticipat.
nimeni..??!!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 2 iul 2007 20:12 de gere
nimeni..??!!
atat timp cat apar,ceva nu ii place la oragism,incerca sa afli ce.pot fi multe cauze(apa pe care o bei,mancarea,aerul...).glutamina in sine nu cred poate fi ,poate aditivii care sunt adaugati in ea,incerca sa nu mai iei un timp sa vezi ce se intampla.
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Re: Re: Glutamina vs. Creatina
scris pe 2 iul 2007 21:56 de cuando
atat timp cat apar,ceva nu ii place la oragism,incerca sa afli ce.pot fi multe cauze(apa pe care o bei,mancarea,aerul...).glutamina in sine nu cred poate fi ,poate aditivii care sunt adaugati in ea,incerca sa nu mai iei un timp sa vezi ce se intampla.
aham , ok, intrebare cine a mai luat glutamina de la prolab?! sau alte firme, recomandari !!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|