Pagina 1 din 1
Little_Big
Senior member 92 mesaje
|
Apele termale,apele cu sare...
scris pe 22 iun 2007 20:24 de Little_Big
Salut tuturor!!Am si eu o mica nelamurire:baile in apele cu concentratie mare de sare(gen cele de la Slanic PH)sau cele termale-Herculane,Felix etc.sunt in vreun fel benefice culturistilor sau dimpotriva?Poate intrebarea o sa vi se para aiurea dar odata am fost la unul din lacurile de la Herculane unde era apa destul de calda -acum cativa ani - si un nene mai in varsta care venea acolo anual mi-a zis ca nu e bine sa stau mult acolo,ca poate fi periculos.
Nu mai stiu ce sa cred.Chiar am fost de curand la Baia Verde-unde se intra gratis,se poate pluti(eu nu stiu sa inot,din pacate desi am profesor de inot in familie spre rusinea mea)-si am vazut mai mult persoane in varsta care aveau probleme cu oasele,coloana nicidecum persoane tinere care sa aiba tangente cu sala.Va multumesc!
Culturismul inseamna viata!
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Apele termale,apele cu sare...
scris pe 22 iun 2007 23:17 de edwardk1
Salut tuturor!!Am si eu o mica nelamurire:baile in apele cu concentratie mare de sare(gen cele de la Slanic PH)sau cele termale-Herculane,Felix etc.sunt in vreun fel benefice culturistilor sau dimpotriva?Poate intrebarea o sa vi se para aiurea dar odata am fost la unul din lacurile de la Herculane unde era apa destul de calda -acum cativa ani - si un nene mai in varsta care venea acolo anual mi-a zis ca nu e bine sa stau mult acolo,ca poate fi periculos.
Nu mai stiu ce sa cred.Chiar am fost de curand la Baia Verde-unde se intra gratis,se poate pluti(eu nu stiu sa inot,din pacate desi am profesor de inot in familie spre rusinea mea)-si am vazut mai mult persoane in varsta care aveau probleme cu oasele,coloana nicidecum persoane tinere care sa aiba tangente cu sala.Va multumesc!
eu ma mai duc la bazin cu apa termala(cu sulf)si stiu ca e buna pt recuperare....dar nu stau mai mult de 30 min in apa....
|
sus |
|
LevroneDan
Veteran member 209 mesaje
|
Re: Apele termale,apele cu sare...
scris pe 27 iun 2007 10:01 de LevroneDan
Little big iti spun din parerea mea personala ca fost innotator shi actualmente fac culturism de ceva ani.
Ma duc cam 1 data pe sapt la apa termala.
Trebe sa sti sa stai si acolo cu limita. E ca la sala> nu faci o serie intr-o jumate de ora, faci serii.Asa e si acolo faci serii de 15-20-30 de minute dar nu mai mult.
Efecte negative NU , decat pozitive!
Doar daca stai prea mult ! se poate sa fii afectat.
Cum? nu stiu ca nu sunt documentat pe domeniul acesta.
Dj
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|