Pagina 1 din 1
Dan19
Newbie 6 mesaje
|
Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 19:15 de Dan19
Fac sala de vreo 7-8 luni. La inceput eram slabut tare. La 1.79 aveam 67kg, Acum la 1.80 am 74kg. Am evoluat cat de cat, am triplat greutatile, fac exercitiile cat mai corect, etc ....
In toata aceasta perioda am mancat f mult, treptat incercand sa mananc cat mai sanatos.
Nu am luat niciodata absolut nimic niciodata. Intrebarea mea este: poti obtine rezultate f bune fara suplimente? Doar cu mancarea si antrenament ca la carte?
Eu sunt ectomorf. As putea ajunge la 80-85KG, ca dupa aceea sa incep definirea ?
va rog sa ma ajutati.
Train like a pro' & eat like a muthafucka' :P
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 21:11 de OuTKasteD
Fac sala de vreo 7-8 luni. La inceput eram slabut tare. La 1.79 aveam 67kg, Acum la 1.80 am 74kg. Am evoluat cat de cat, am triplat greutatile, fac exercitiile cat mai corect, etc ....
In toata aceasta perioda am mancat f mult, treptat incercand sa mananc cat mai sanatos.
Nu am luat niciodata absolut nimic niciodata. Intrebarea mea este: poti obtine rezultate f bune fara suplimente? Doar cu mancarea si antrenament ca la carte?
Eu sunt ectomorf. As putea ajunge la 80-85KG, ca dupa aceea sa incep definirea ?
va rog sa ma ajutati.
Fara suplimente trebuie sa muncesti de vreo 2-3 ori mai mult si castigurile de masa sunt de vreo 2 ori mai mici, la inceput cresti bine fara nimic, pe urma din ce in ce mai greu.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Dan19
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 21:14 de Dan19
Fara suplimente trebuie sa muncesti de vreo 2-3 ori mai mult si castigurile de masa sunt de vreo 2 ori mai mici, la inceput cresti bine fara nimic, pe urma din ce in ce mai greu.
Pai da ma, !DAR! o data vei fii nevoit din cine stie ce motiv sa NU mai iei. Si dupa aia o sa scazi nu? logic. si pe bune acuma, e valabil ce ai zis tu? m-ai cam descumpanit .. oricum abea peste vreo 2-3 ani as vrea sa trag niste concluzii finale.
Train like a pro' & eat like a muthafucka' :P
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 21:36 de OuTKasteD
Pai da ma, !DAR! o data vei fii nevoit din cine stie ce motiv sa NU mai iei. Si dupa aia o sa scazi nu? logic. si pe bune acuma, e valabil ce ai zis tu? m-ai cam descumpanit .. oricum abea peste vreo 2-3 ani as vrea sa trag niste concluzii finale.
Oricum scazi, nu conteaza ce iei.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 22:01 de Dave
outkasted cred ca este exagerat sa spui ca trebuie sa munceasca de 2-3 ori mai mult si rezultate pe jumate (deci de vreo 4-6 ori mai mult)
asa gandesc toti la inceput, nu iau, eu raman natural nu ca "dopatii" aia cu gainerele lor
cand vei considera suplimentul ca pe un aliment, atunci iti vei da seama ca nu este nimic rau sa iei.
de ce te-ar putea ajuta chiar si 1 sgr portie de supliment pe zi ? dupa antr de exemplu, pentru ca acesta va intra mult mai repede in sange si muschii se vor reface mai rapid, decat din mancare care trebuie mai intai "prelucrata" de catre stomac...ceea ce dureaza
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 22:07 de OuTKasteD
outkasted cred ca este exagerat sa spui ca trebuie sa munceasca de 2-3 ori mai mult si rezultate pe jumate (deci de vreo 4-6 ori mai mult)
asa gandesc toti la inceput, nu iau, eu raman natural nu ca "dopatii" aia cu gainerele lor
cand vei considera suplimentul ca pe un aliment, atunci iti vei da seama ca nu este nimic rau sa iei.
de ce te-ar putea ajuta chiar si 1 sgr portie de supliment pe zi ? dupa antr de exemplu, pentru ca acesta va intra mult mai repede in sange si muschii se vor reface mai rapid, decat din mancare care trebuie mai intai "prelucrata" de catre stomac...ceea ce dureaza
Daca tu crezi ca prin alimentatia noastra romaneasca de 2 lei, crezi ca iti poti asigura necesarul de proteine si vitamine e bine.
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 22:10 de Dave
Daca tu crezi ca prin alimentatia noastra romaneasca de 2 lei, crezi ca iti poti asigura necesarul de proteine si vitamine e bine.
nu ma intelege gresit. ti-am dat dreptate la ce ai spus, insa nu in proportie de 100%
acum plec ca incepura traznitii in nato si uite ca ma luai cu tainaaa
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
scris pe 12 apr 2007 22:21 de cristyan
va rog sa ma ajutati.
o sa ajungi la un moment dat sa constati ca stagnezi...atunci o sa iti doresti sa iei suplimente..acum, vezi ca iti merge bine si ai crescut..asta pt ca esti la inceput..dar o sa stagnezi si va trb sa iei suplimente ca sa mai faci progrese cu adevarat vizibile.asta nu e ceva rau oricum, asa cum au spus si cei de mai sus..trb sa le vezi ca pe niste alimente.asta sunt, dar sub o forma adaptata acestui sport.te salut
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 apr 2007 23:16 de Gilu
va rog sa ma ajutati. Din mesajul tau inteleg ca nu stii ce sunt suplimentele si pt ce au fost concepute.
Poti avea rezultate f bune si fara suplimente.
Outkasted cred ca vb in numele tau nu? Nici tu nu stii ce sunt suplimentele si pt ce sunt facute.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 12 apr 2007 23:24 de OuTKasteD
Din mesajul tau inteleg ca nu stii ce sunt suplimentele si pt ce au fost concepute.
Outkasted cred ca vb in numele tau nu? Nici tu nu stii ce sunt suplimentele si pt ce sunt facute.
Normal ca stiu ce sunt suplimentele.
|
sus |
|
Dexter
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 12 apr 2007 23:27 de Dexter
Din mesajul tau inteleg ca nu stii ce sunt suplimentele si pt ce au fost concepute.
Acum vreo juma' de an ziceai ca nu se poate fara suplimete . Vad ca te-ai razgandit .
E clar ca se poate si fara suplimente pana la un moment dat. De la un moment incolo , din cate am citit nu mai merge nici cu steroizi. Conteaza foarte mult cum te antrenezi. Trebuie sa se creeze un echilibru intre antrenament- alimentatie - somn. Nu poti sa te antrenezi tare sau cu volum foarte mare de fiecare data. Sunt multe pareri , foarte multe eronate si in reviste si pe forumuri si pe siteuri. In orice caz daca te antrenezi scurt si nu foarte intensiv cred ca poti sa te mentii si fara suplimente si fara steroizi cu masa pe care o ai.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 12 apr 2007 23:27 de OuTKasteD
Sa fim sinceri, cat cresti fara suplimente si in cat timp?
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
scris pe 12 apr 2007 23:28 de OuTKasteD
De ce tot ne invartim dupa deget? Daca fara suplimente e asa bine,de ce mai dam cate 200-300 Ron pe luna pe ele?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 13 apr 2007 00:09 de Gilu
De ce tot ne invartim dupa deget? Daca fara suplimente e asa bine,de ce mai dam cate 200-300 Ron pe luna pe ele? Eu le iau pt ca nu am todeauna timp si pofta de mancare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 13 apr 2007 11:17 de Gilu
Sa fim sinceri, cat cresti fara suplimente si in cat timp? E tot una ca mananci o masa normala sau ca bagi supliment.La urma urmei sunt doar calorii si proteine.Un supliment poate fi inlocuit cu mancare la fel de bine cum mancarea poate fi inlocuita cu supliment.
Zicea cineva mai sus ca dupa ce nu mai iei supliment o sa scazi.....ca sa nu scazi trebuie sa inlocuiesti cu mancare suplimentul la care ai renuntat.Bineinteles ca scazi daca nu mai iei, pt ca sunt mai putine calorii si mai putine prot la sfarsitul zilei....e logic.Sa zicem ca ai 2 mese din supliment si 4 din mancare, la un mom dat renunti la supliment din diferite motive, trebuie sa mai bagi 2 mese din mancare, ca sa conpensezi.
Tip: calculati-va caloriile si prot.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Dexter
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trasu fara nici un praf.
scris pe 13 apr 2007 11:32 de Dexter
Suplimentele au rolul de a suplimenta alimentatia. Deci baza trebuie sa o constituie alimentele. Sa ai o alimentatie bazata numai pe suplimente ar fi mai rau decat ai avea o alimentatie bazata numai pe conserve.Indiferent cum o dai cum nu o dai ce contine conservanti constituie o toxicitate in plus in organismul nostru. Nu sunt nici pe departe la fel de sigure precum alimentele indiferent de ce ar spune unii sau altii.
http://www.121.ro/articole/art2656-e-urile-si-sanatatea.html
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 13 apr 2007 11:44 de murphy2
va rog sa ma ajutati.
De putut cred ca ai putea , dar mai greu, pentru ca au si suplimentele alea rolul lor.... depinde de cat de departe vrei sa ajungi....ce trebuie sa sti este ca fara ele esti cam limitat....in crestere.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|