Pagina 1 din 1
blumen
Newbie 1 mesaje
|
problema nr1 -potenta.
scris pe 9 mar 2007 11:23 de blumen
Am si eu o intrebare ... am 1.83 ,25 ani,72 kg.Am inceput sa ma antrenez acum 2 luni cu scopul de a ma ingasa pina la 80 kg.Am urmat un antrenament de trei ori pe sapt. , fara ca sa pun greutati excesive.M-am alimentat de 4-5 ori pe zi,suplimente nu am alimentat.Acum o saptamina am observat ca am probleme cu potenta,sa micsorat,erecte nu am ...astept un raspuns ce m-ar lamuri de aceasta disfunctie .Multumesc anticipat.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: problema nr1 -potenta.
scris pe 9 mar 2007 12:30 de JohnnyBordur
Am si eu o intrebare ... am 1.83 ,25 ani,72 kg.Am inceput sa ma antrenez acum 2 luni cu scopul de a ma ingasa pina la 80 kg.Am urmat un antrenament de trei ori pe sapt. , fara ca sa pun greutati excesive.M-am alimentat de 4-5 ori pe zi,suplimente nu am alimentat.Acum o saptamina am observat ca am probleme cu potenta,sa micsorat,erecte nu am ...astept un raspuns ce m-ar lamuri de aceasta disfunctie .Multumesc anticipat. asa in mare,din cate ai zis,nu are nici o legatura cu sala,poate e ceva psihic,stres,nu sala e de vina
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: problema nr1 -potenta.
scris pe 9 mar 2007 12:59 de edwardk1
asa in mare,din cate ai zis,nu are nici o legatura cu sala,poate e ceva psihic,stres,nu sala e de vina
da,din informatiile pe care le-ai dat nu poate fi din cauza salii....
cum a zis si johnny probabil sa fie de la stres...probabil alimentatie necorespunzatoare
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
scris pe 9 mar 2007 14:54 de cristyan
Am si eu o intrebare ... am 1.83 ,25 ani,72 kg.Am inceput sa ma antrenez acum 2 luni cu scopul de a ma ingasa pina la 80 kg.Am urmat un antrenament de trei ori pe sapt. , fara ca sa pun greutati excesive.M-am alimentat de 4-5 ori pe zi,suplimente nu am alimentat.Acum o saptamina am observat ca am probleme cu potenta,sa micsorat,erecte nu am ...astept un raspuns ce m-ar lamuri de aceasta disfunctie .Multumesc anticipat.
sau poate esti prea obosit, epuizat si...nu prea iti mai arde de f****...dupa o zi agitata si un antrenament istovitor...se poate sa nu prea mai fi in forma, e normal pe undeva..
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 19 mar 2007 14:34 de DrMihai
putin probabil sa fie de la antranament, totusi in conditii de antrenament excesiv, carente in alimentatzie , poti avea ushoare disfuntii ale organismului! totusi cum spun si ceilalti problema poate fi stresul!
iti recomand ging seng siberian 500 de mg,
gingo biloba, si yohimbina! sunt si combinate sunt si separate! sa le iei doar dimineatza si la pranz pt ca pot da insomnie!in 2 zile vei impresiona!
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 22 mai 2007 08:39 de murphy2
Du-te la un endocrinolog....dar inainte de asta fa-ti un examen de TSH, prolactina si testosteron....aceleasi simptome le-am acuzat si dupa 4 luni de cautari si analize medici am constatat ca aveam o hiperprolactinomie si hipertiroidism....care in prezent s-a tratat si este ok! Iti spun astea ca sa mergi cu lectia invatata si sa iti revii mai repede ca mine!
Multa bafta!
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
ublueskyu
Newbie 1 mesaje
|
Re: problema nr1 -potenta ?
scris pe 25 mai 2007 01:50 de ublueskyu
o intrebare care probabil ii macina si pe altii lafel ca mine. Suplimentele nutritive pana la urma duc sau nu la scaderea potentei? ziua buna
ublue
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: problema nr1 -potenta ?
scris pe 25 mai 2007 10:06 de Komura
o intrebare care probabil ii macina si pe altii lafel ca mine. Suplimentele nutritive pana la urma duc sau nu la scaderea potentei? ziua buna
Nu duc la scaderea potentei.(sunt unele care maresc potenta ).
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Blu3
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: problema nr1 -potenta.
scris pe 31 mai 2007 21:15 de Blu3
Apriopo de cresterea obiectului, mnai precis de posibilitatea stoparii cresterii ei, iti spun doar ca ,cunosc persoana care acum la 27 ani o are de cca. 13-14 cm ....iti surade ?
nu il mai speria ATAT DE TARE INCAT SA NU AIBE CURAJUL SA AJUNGA LA DOCTYOR!!!ORICUM,INCERACA SA AJUNGI LA UN MEDIC!!!
Mi-e dor sa fiu ...nebun!
|
sus |
|
vasilec
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: problema nr1 -potenta.
scris pe 8 feb 2009 15:51 de vasilec
Apriopo de cresterea obiectului, mnai precis de posibilitatea stoparii cresterii ei, iti spun doar ca ,cunosc persoana care acum la 27 ani o are de cca. 13-14 cm ....iti surade ?
nu il mai speria ATAT DE TARE INCAT SA NU AIBE CURAJUL SA AJUNGA LA DOCTYOR!!!ORICUM,INCERACA SA AJUNGI LA UN MEDIC!!!
Cat ai vrea sa o ai, 1 metru?
Interesant, insa stiat ca normal e intre 12-18 cm? printre altele stii ca sunt destule tipe care nu suporta mai mult de 14 cm? Si ca in general ö vor indiferent de marime?
.
|
sus |
|
vasilec
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema nr1 -potenta.
scris pe 8 feb 2009 15:53 de vasilec
Cat ai vrea sa o ai, 1 metru?
Interesant, insa stiat ca normal e intre 12-18 cm? printre altele stii ca sunt destule tipe care nu suporta mai mult de 14 cm? Si ca in general ö vor indiferent de marime?
FETELOR CE ZICETI?
.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|