Pagina 1 2 din 2
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Suplimente HARD BODY!
scris pe 23 dec 2006 18:32 de Gilu
In acest thread se va discuta doar despre suplimentele hard body.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AlpHso
Senior member 58 mesaje
|
Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 27 ian 2007 20:35 de AlpHso
In acest thread se va discuta doar despre suplimentele hard body.
Am consumat produse de la ei si pot sa spun ca sun destul de bune la gust fata de alte suplimente.
Impozitul pe prostie e cel mai mare dar cel ce il plateste nu-si da seama
|
sus |
|
zeberdee
Veteran member 272 mesaje
|
Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 27 ian 2007 21:17 de zeberdee
Am consumat produse de la ei si pot sa spun ca sun destul de bune la gust fata de alte suplimente.
Rezultate 0 !!! (cel putin in cazu meu)
|
sus |
|
LevroneDan
Veteran member 209 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 27 ian 2007 21:49 de LevroneDan
Rezultate 0 !!! (cel putin in cazu meu)
CE SUPLIMENTE SI COMBINATE CU C?
Dj
|
sus |
|
AlpHso
Senior member 58 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 28 ian 2007 01:33 de AlpHso
De la ele nici eu nu prea am simtit nici un efect dar la mine nici nu avea cum pentru ca atunci cand le-am luat nu prea stiam ce-i ala program, refacere, sau ca pe langa suplimente mai trebuie sa shi mananci ca un lup.
Suplimentele pe care le-am luat au fost jumbo mass, total mass 4200,amino power 4800, creatine fosfat.
|
sus |
|
LevroneDan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 28 ian 2007 15:46 de LevroneDan
De la ele nici eu nu prea am simtit nici un efect dar la mine nici nu avea cum pentru ca atunci cand le-am luat nu prea stiam ce-i ala program, refacere, sau ca pe langa suplimente mai trebuie sa shi mananci ca un lup.
Suplimentele pe care le-am luat au fost jumbo mass, total mass 4200,amino power 4800, creatine fosfat.
FRATILOR TREBE SA VAD DATI SEAMA LA UN MOMENT DAT DACA NU V-ATI DAT SEAMA PANA ACUM
SUPLIMENTELE SUNT ''SUPLIMENTE'' BAZA E MACAREA CE O MANANCI ACASA.
EU AM PROBAT TOATE GENURILE DE SUPLIMTENE DE LA NOI DIN TARA.FIRME DIFERITE. VA SPUN SINCER CA NICI UNUL NU M-A UIMIT. SUPLIMENTE..
Dj
|
sus |
|
zeberdee
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 28 ian 2007 16:29 de zeberdee
FRATILOR TREBE SA VAD DATI SEAMA LA UN MOMENT DAT DACA NU V-ATI DAT SEAMA PANA ACUM
SUPLIMENTELE SUNT ''SUPLIMENTE'' BAZA E MACAREA CE O MANANCI ACASA.
EU AM PROBAT TOATE GENURILE DE SUPLIMTENE DE LA NOI DIN TARA.FIRME DIFERITE. VA SPUN SINCER CA NICI UNUL NU M-A UIMIT. SUPLIMENTE..
Iti multumim pt informatii! Ne-ai trezit la realitate
(Ar trebui sa ai vreo 20 de ani de tras de fiare si o situatie financiara f. buna ca sa poti sa spui ca ai incercat toate genurile de suplimente din tara)
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 28 ian 2007 16:47 de Gilu
(Ar trebui sa ai vreo 20 de ani de tras de fiare si o situatie financiara f. buna ca sa poti sa spui ca ai incercat toate genurile de suplimente din tara) Da...intradevar o adevarata revelatie.Desi trebuie sa recunosc ca sunt f multi pe forum care isi pun sperantele in suplimente.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
AlpHso
Senior member 58 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BO
scris pe 28 ian 2007 20:00 de AlpHso
Da...intradevar o adevarata revelatie.Desi trebuie sa recunosc ca sunt f multi pe forum care isi pun sperantele in suplimente.
LevroneDan daca citeai mai atent postul meu observai ca in momentul de fata stiu ce-s alea suplimente.
nu prea stiam ce-i ala program, refacere, sau ca pe langa suplimente mai trebuie sa shi mananci ca un lup.
Dupa cultura mea generala stiu ca : ,,SUPLIMÉNT, suplimente, s.n. . Ceea ce se adaugă la ceva pentru a-l completa sau pentru a suplini o lipsă.''
|
sus |
|
lenush
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HAR
scris pe 28 ian 2007 23:49 de lenush
LevroneDan daca citeai mai atent postul meu observai ca in momentul de fata stiu ce-s alea suplimente.
Dupa cultura mea generala stiu ca : ,,SUPLIMÉNT, suplimente, s.n. . Ceea ce se adaugă la ceva pentru a-l completa sau pentru a suplini o lipsă.''
va rog eu ramaneti on topic ca pateste si asta de la hardbody ca ala de la biotech unde se cearta aia.
===========================
L-carnitina de la hardbody a incercat`o careva? se cunoaste ceva? sau ceva fatburner de la hardbody in general? nu ma intereseaza daca se transpira..vreau sa stiu daca ati dat jos ceva... ms
animal training
|
sus |
|
LevroneDan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 29 ian 2007 20:22 de LevroneDan
(Ar trebui sa ai vreo 20 de ani de tras de fiare si o situatie financiara f. buna ca sa poti sa spui ca ai incercat toate genurile de suplimente din tara)
INCEARCA SA INTELEGI CE SPUI!
Dj
|
sus |
|
zeberdee
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HARD BO
scris pe 29 ian 2007 22:51 de zeberdee
INCEARCA SA INTELEGI CE SPUI!
Aici se discuta despre calitatea indoielnica a suplimentelor Hard Body! Daca le-ai folosit esti binevenit sa-ti dai cu parerea. Daca vrei sa ne inveti ce si cum trebuie sa mancam...iti pierzi timpul de pomana!
|
sus |
|
LevroneDan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente HAR
scris pe 30 ian 2007 22:21 de LevroneDan
Aici se discuta despre calitatea indoielnica a suplimentelor Hard Body! Daca le-ai folosit esti binevenit sa-ti dai cu parerea. Daca vrei sa ne inveti ce si cum trebuie sa mancam...iti pierzi timpul de pomana!
corect am plecat un pic de la subiectul principal
dar vreau sa iti spun ca aici nu te invatz doar pe tine ci si pe altii.gandeste-te per ansamblu ca sunt multi care nu stiu ce inseamna supliemte/multi care doar se uita.
Dj
|
sus |
|
zeberdee
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 30 ian 2007 23:58 de zeberdee
dar vreau sa iti spun ca aici nu te invatz doar pe tine ci si pe altii.
dar tu poti iti dai seama cand cineva face misto de tine?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 31 ian 2007 07:48 de Gilu
corect am plecat un pic de la subiectul principal
dar vreau sa iti spun ca aici nu te invatz doar pe tine ci si pe altii.gandeste-te per ansamblu ca sunt multi care nu stiu ce inseamna supliemte/multi care doar se uita. LevroneDan aici se discuta despre suplimentele HARDBODY, nu despre suplimente si cum ar trebuii incepatorii sa le foloseasca.Deschide-ti un thread separat unde sa "explici" lumii din vasta ta experienta cum ar trebuii folosite suplimentele.
Intrati aici=>
|
sus |
|
LevroneDan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplim
scris pe 31 ian 2007 15:32 de LevroneDan
dar tu poti iti dai seama cand cineva face misto de tine?
ZERBEDE...
DA GILU ALTA DATA ASA FAC.
Dj
|
sus |
|
lenush
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su
scris pe 4 feb 2007 00:47 de lenush
ZERBEDE...
DA GILU ALTA DATA ASA FAC.
a incercat ceva l-carnitine de la hardbody? e bun de ceva? daca iau inainte de antrenament sau cardio?
animal training
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 23 feb 2007 19:03 de crististrong
ATENTIE LA TEPE!!!!!! SI CE TEPE!!!!!GROSOLANE!!!
In ultimul timp dupa cum spunea si adminul de pe getfit suplimentele HARDBODY inregistreaza vanzari aproape de zero! De aceea dupa cum poate ati aflat el a scos aceste suplimente din magazinele lui! De ce oare? cred ca stiti cu totii!!
acum au trecut la inselat consumatorii ca sa suplineasca lipsa de vanzari! De exemplu in cazul meu am comandat o cutie de creatina . 200g . cand m-am uitat mai atent la preavizul postal
greutatea coletului era de doar 100g!!! asta in conditiile in care eu am cerut o cutie de 200g creatina!!!! evident ca nu am ridicat coletul!!
|
sus |
|
LevroneDan
|
scris pe 24 feb 2007 01:25 de LevroneDan
ATENTIE LA TEPE!!!!!! SI CE TEPE!!!!!GROSOLANE!!!
In ultimul timp dupa cum spunea si adminul de pe getfit suplimentele HARDBODY inregistreaza vanzari aproape de zero! De aceea dupa cum poate ati aflat el a scos aceste suplimente din magazinele lui! De ce oare? cred ca stiti cu totii!!
acum au trecut la inselat consumatorii ca sa suplineasca lipsa de vanzari! De exemplu in cazul meu am comandat o cutie de creatina . 200g . cand m-am uitat mai atent la preavizul postal
greutatea coletului era de doar 100g!!! asta in conditiile in care eu am cerut o cutie de 200g creatina!!!! evident ca nu am ridicat coletul!!
crististrong la faza asta ai fost tantalau .fara suparare
si alte firme nu doar de suplimente fac acord sa plateasca mai putin!
nu e logic?
cutia contine cat scrie si daca chiar e mai putina poti sa-i dai in judecata! chiar mai comandand una.. sa poti demosntra 100%
ca nu se face vanzare cu ele e partea a 2-a dar au produse bune la gama nutritech si chiar ieftine, la ce de la hardbody, glutamina si power blastu.. atat spun eu ca sunt avantajoase
Dj
|
sus |
|
crististrong
|
scris pe 24 feb 2007 12:03 de crististrong
nu e logic?
cutia contine cat scrie si daca chiar e mai putina poti sa-i dai in judecata! chiar mai comandand una.. sa poti demosntra 100%
ca nu se face vanzare cu ele e partea a 2-a dar au produse bune la gama nutritech si chiar ieftine, la ce de la hardbody, glutamina si power blastu.. atat spun eu ca sunt avantajoase
nu m-ai inteles omule,ce am vrut sa zic. eu am comandat o cutie de 200g si mi-a venit un colet in greutate de 100g(logic ca nu avea cum sa fie in el 200g de creatina,nu?) la pretul de 23,5 ron adica pretul unei cutii de 200g +taxe postale( 18,5 ron +5ron). acum intelegi care e teapa? cum sa fi dat eu 23,5 ron pw 100g creatina?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 feb 2007 12:46 de Gilu
nu m-ai inteles omule,ce am vrut sa zic. eu am comandat o cutie de 200g si mi-a venit un colet in greutate de 100g(logic ca nu avea cum sa fie in el 200g de creatina,nu?) la pretul de 23,5 ron adica pretul unei cutii de 200g +taxe postale( 18,5 ron +5ron). acum intelegi care e teapa? cum sa fi dat eu 23,5 ron pw 100g creatina? Ai cantarit coletul la posta si ti-a dat 100g(100 si ceva cu ambalajul)?
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 24 feb 2007 14:13 de JohnnyBordur
Ai cantarit coletul la posta si ti-a dat 100g(100 si ceva cu ambalajul)? oricum ar fi cantarit coletul daca i-a dat 100grame atunci era clar k inauntru nu era creatina de 200 de grame ...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
crististrong
|
scris pe 24 feb 2007 17:13 de crististrong
oricum ar fi cantarit coletul daca i-a dat 100grame atunci era clar k inauntru nu era creatina de 200 de grame ...
pe preaviz scria greutatea 100 si ceva g(+ca tot coletul arata ca o cutie de 100g ca pe site imvelita in ambalaj. cutiile de 200g sunt ca niste borcanele din plastic mai voluminoase, au alt aspect cand le ambalezi ) . oricum cel mai probabil ca nu mai aveau creatina la 200g si s-au gandit sa imi puna o cutiuta de 100g la pretul dublu
|
sus |
|
zeberdee
|
scris pe 24 feb 2007 23:35 de zeberdee
nu e logic?
Cel mai destept de pe forumul asta esti! Intamplator, lucrez la o firma de curierat rapid, si indiferent de contracte, acorduri, etc...un colet nu va fi niciodata subevaluat in privinta greutatii. Cristi a luat decizia cea mai buna neridicand coletu!
|
sus |
|
LevroneDan
|
scris pe 10 mar 2007 18:07 de LevroneDan
Cel mai destept de pe forumul asta esti! Intamplator, lucrez la o firma de curierat rapid, si indiferent de contracte, acorduri, etc...un colet nu va fi niciodata subevaluat in privinta greutatii. Cristi a luat decizia cea mai buna neridicand coletu!
gresit am comandat si eu, si la fel mi s-a intamplat nu firma asta ci alta.
nu vreau sa dau nume sa le creez probleme.
Cristi ai facut un lucru gresit.dute si cumpara la magazin si vezi cat cantareste produsul.
Repet poti sa ii dai in judecata produsul fiind sigilat daca nu cantareste cat scrie! DESII MA INSEL CA CEI DE LA HARDBODY S-AR ZGARCII LA CANTITATE.O SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA.
Dj
|
sus |
|
vortex
Veteran member 177 mesaje
|
scris pe 12 mai 2007 22:43 de vortex
am si eu o intb miam luat si eu un tribulus de la nutritech.. si p prospect scrie sa iau dimineata si seara cand mananc acu cum il iau de ex ma trezesc iau pastila si mananc , seara mananc iau pastila si ma culc sau cum??
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
scris pe 12 mai 2007 23:26 de Criminalu
am si eu o intb miam luat si eu un tribulus de la nutritech.. si p prospect scrie sa iau dimineata si seara cand mananc acu cum il iau de ex ma trezesc iau pastila si mananc , seara mananc iau pastila si ma culc sau cum?? mai bine iei pe stomacul gol...sau mananci stai 30 minunte si te duci la sala...
|
sus |
|
mihaib
Newbie 5 mesaje
|
creatina capsule
scris pe 9 nov 2007 23:43 de mihaib
Ce parere aveti despre creatina capsule de la hardbody? Am 14 ani este bine sa iau dinasta?
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 9 nov 2007 23:47 de Macho
mai bine iei pe stomacul gol...sau mananci stai 30 minunte si te duci la sala...
daca o sa ia pe stomacul gol nu o sa mai poata sa faca antrenament de durerile de burta...
cei ce au scris pe prospect ca se ia in timp ce mananci au stiut de ce zic asta...
|
sus |
|
wolfman
Junior member 46 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente HARD BODY!
scris pe 29 nov 2007 14:51 de wolfman
Rezultate 0 !!! (cel putin in cazu meu) pai asha si in cazu meu ...decat ala total mas 4200 mi se pare cel mai bun produs de la ei restu =0
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|