Pagina 1 din 1
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
cum SCAD la picioare??
scris pe 11 feb 2007 17:45 de cristyan
salut baieti?dati-mi va rog niste sfaturi sa SCAD la picioare..la coapse...fac o data pe saptamana picioare si vreau sa mai scada...am masa dar si putina grasime deasupra..care e solutia sa ramana doar masa??? merci
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: cum SCAD la picioare??
scris pe 11 feb 2007 21:36 de crististrong
salut baieti?dati-mi va rog niste sfaturi sa SCAD la picioare..la coapse...fac o data pe saptamana picioare si vreau sa mai scada...am masa dar si putina grasime deasupra..care e solutia sa ramana doar masa??? merci
ai prea multa masa musculara si vrei sa mai scazi(caz in care nu prea ai ce face decat sa nu mai lucrezi coapse) sau vrei sa dai jos stratul adipos(caz in care e buna dieta) ?
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: cum SCAD la picioare??
scris pe 11 feb 2007 21:42 de cristyan
ai prea multa masa musculara si vrei sa mai scazi(caz in care nu prea ai ce face decat sa nu mai lucrezi coapse) sau vrei sa dai jos stratul adipos(caz in care e buna dieta) ?
am si multa masa...nativ..dar nelucrata, nedefinita..si pe deasupra am si grasime...de care as vrea sa scap..am inceput sa lucrez picioarele ca si cum as face definire..repetari multe, greutati mici..dar nu stiu daca o sa dea rezultate..mi se pare ca se umfla si mai mult si sunt si mai mari..nu stiu ce sa mai fac...
|
sus |
|
sean_carter6
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: cum SCAD la picioare??
scris pe 19 feb 2007 02:09 de sean_carter6
pt inceput renunta la dulciuri si produse zaharoase.Apoi ai putea incerca ceva aerobic in zilele in care nu te duci la sala.De preferat cateva sprinturi, sarit coarda, jogging...Faptul ca faci exercitii de definire pt picioare e bine, si eu am aceiasi problema ca a ta si incet incet se vad si rezultate...
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: Re: Re: cum SCAD la picioare??
scris pe 19 feb 2007 08:09 de cristyan
pt inceput renunta la dulciuri si produse zaharoase.Apoi ai putea incerca ceva aerobic in zilele in care nu te duci la sala.De preferat cateva sprinturi, sarit coarda, jogging...Faptul ca faci exercitii de definire pt picioare e bine, si eu am aceiasi problema ca a ta si incet incet se vad si rezultate...
aham..pai nu mananc dulciuri, nu prea mananc paine, nu prea beau sucuri...asta din obisnuinta, fara legatura cu problema la picioare...o sa incerc ceva alergare, sa vedem cu vremea asta afara cum o sa fie..te salut.merci
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: cum SCAD la picioare??
scris pe 19 feb 2007 15:55 de JohnnyBordur
ba da voi chiar nu vreti sa intelegeti ca nu exista exercitii pentru definire ?! e vorba de alimentatie! si ori slabiti peste tot ori nu slabiti. Daca ai picioare prea mari nu le mai lucra plm
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
cristyan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum SCAD la picioare??
scris pe 19 feb 2007 16:41 de cristyan
ba da voi chiar nu vreti sa intelegeti ca nu exista exercitii pentru definire ?! e vorba de alimentatie! si ori slabiti peste tot ori nu slabiti. Daca ai picioare prea mari nu le mai lucra plm
da johny, am inteles pana la urma..
|
sus |
|
CM_Punk
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 27 feb 2007 20:56 de CM_Punk
salut baieti?dati-mi va rog niste sfaturi sa SCAD la picioare..la coapse...fac o data pe saptamana picioare si vreau sa mai scada...am masa dar si putina grasime deasupra..care e solutia sa ramana doar masa??? merci Fandari fara greutate in superserii, zilnic, in paralel cu genuflexiuni tot fara greutate, lucrate in acelasi fel.
...for there is no great reward without great sacrifice.
TNA Sacrifice
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 27 feb 2007 21:54 de cristyan
Fandari fara greutate in superserii, zilnic, in paralel cu genuflexiuni tot fara greutate, lucrate in acelasi fel.
da , pai exact asta fac..dar nu zilnic, o data pe sapt..faza e ca nu scad, cresc mai mult..de cand fac se observa o oarecare definire a muskilor, o izolare a fiecaruia..dar tot mare e..merci oricum.
|
sus |
|
adriani
Senior member 97 mesaje
|
scris pe 28 feb 2007 00:33 de adriani
salut,si eu am c-am aceeasi problema,am picioarele mari este masa destula dar este acoperita de ceva grasime coapsa si ma gandeam in programul meu de la sala sa nu lucrez deloc picioare credeti ca in timp ce o sa trag la sala si o sa se duca grasimea si la cate cate calorii consum in timpu antrenamentului se mai subtiaza coapsele,adica sa trag toti muschii inafara de picioare normal ca o sa ard grasimile si in timp se subtiaza si picioarele nu??
nu viteza ucide,ci oprirea brusca
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 28 feb 2007 08:07 de cristyan
salut,si eu am c-am aceeasi problema,am picioarele mari este masa destula dar este acoperita de ceva grasime coapsa si ma gandeam in programul meu de la sala sa nu lucrez deloc picioare credeti ca in timp ce o sa trag la sala si o sa se duca grasimea si la cate cate calorii consum in timpu antrenamentului se mai subtiaza coapsele,adica sa trag toti muschii inafara de picioare normal ca o sa ard grasimile si in timp se subtiaza si picioarele nu??
ceva ceva o sa scada, dar trb sa ai grija si la ce mananci, si poate reusesti sa si alergi putin sa mai dai jos din grasime...oricum vei avea picioare mari indiferent ce vei face tu, pt ca asa e constructia ta..si a mea..:P..te salut..
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 28 feb 2007 10:12 de murphy2
am si multa masa...nativ..dar nelucrata, nedefinita..si pe deasupra am si grasime...de care as vrea sa scap..am inceput sa lucrez picioarele ca si cum as face definire..repetari multe, greutati mici..dar nu stiu daca o sa dea rezultate..mi se pare ca se umfla si mai mult si sunt si mai mari..nu stiu ce sa mai fac...
ti-ai cam dat singur raspunsul, normal ca doar un antrenament de definire te poate ajuta.....nu-i bai ca se umfla, ca doar ii normal din moment ce ii lucrezi si rezultatele o sa apara .....dar din pacate..... nu peste noapte !
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 28 feb 2007 15:38 de Gilu
ti-ai cam dat singur raspunsul, normal ca doar un antrenament de definire te poate ajuta.....nu-i bai ca se umfla, ca doar ii normal din moment ce ii lucrezi si rezultatele o sa apara .....dar din pacate..... nu peste noapte !
Voi muta topicul aasta la perle si aberatii....din cate vad s-a gasit cine sa continue aberatiile.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Dan90
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 23 oct 2008 14:09 de Dan90
mai bine ai picioare mari decat picioare de vrabie cum au majoritatea oamenilor unmflati cu proteine
E dur sa fii dur !
|
sus |
|
Dan90
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 23 oct 2008 14:09 de Dan90
mai bine ai picioare mari decat picioare de vrabie cum au majoritatea oamenilor unmflati cu proteine
E dur sa fii dur !
|
sus |
|
LightHammer
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 22 mar 2009 19:40 de LightHammer
Pentru ce sa scazi? Eu am picioare groase si consider ca e destul de atragator. Multi isi doresc picioare groase dar nu pot obtine.
Daca cinstit... nu cred ca se poate scazut la picioare, e mai mult ceva genetic.
|
sus |
|
Georgelll
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 23 mar 2009 18:44 de Georgelll
Pentru ce sa scazi? Eu am picioare groase si consider ca e destul de atragator. Multi isi doresc picioare groase dar nu pot obtine.
Daca cinstit... nu cred ca se poate scazut la picioare, e mai mult ceva genetic.
mesajul lasat de el sau ea, e din 2007 ce ii mai raspunzi acum? crezi ca mai sta pe forum???
|
sus |
|
redhat
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 5 apr 2009 22:10 de redhat
Fati o dieata si alearga cat mai mult
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 16 iun 2011 23:40 de Guest
Buna seara
Stiti ce trebuie facut ptr a avea picioarele mai subtiri?(pulpa!) . Am jucat jotbal de mic si inca joc,am facut-o si intr-un cadru organizat dar mereu am avut masa musculara f mare.. . O perioada de aprox 1 an , am renuntat la fotbal si s-au ingrosat si mai mult..cred ca este vb si de putina grasime..dar totusi..joc fotbal de 2-3 ori/sapt..miscare fac!
Stiti ce-as putea sa fac sa arat mai bine?Faza este ca am si constructia mai...(sunt f lat in solduri...) si stau blugii ca dracu pe mine..
Astept raspuns,
Multumesc.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|