De 3 zile ma doare stomacul non-stop, nu e o durere mare dar e constanta. Am inceput de o saptamana sa iau niste creatina FX sa fie de la ea? a mai patit cineva asa ceva cu creatina? Eu am mai patit acum ceva timp cu creatina monohidrat si atunci m-a durut dar dupa ce am intrerupt vreo saptamana mi-a trecut si apoi iar am inceput sa iau creatina fara nici o problema. Baietii de la sala mi-au zis ca poate de la acidul acela evervescent de la FX se poate? Mersi
Baieti am patit-o si eu si nu doresc nimanui sa simta durerea imensa pe care am suportat-o cateva minute bune...La mine, a fost cu totul altceva!In general,consum f multe proteine si vcitamine si in ultimul timp incepusem sa inlocuiesc fara sa-mi dau seama masa propriu-zisa cu acele proteine!pUR SI SPIMPLU NU MAI AVEAM POFTA DE MANCARE SI CONTINUAM SA IAU ACELE PROTEINE,ASTA PANA CAND INTR-O DIMINEATA MAI AVEAM F PUTIN SI APELAM LA 961!IN VIAT MEA,NU AM AVUT PROBLEME DE SANATATE,DAR ASTA CHIAR M-A LASAT
ACUM,AM MARE GRIJA SA MAANC F BINE SI APOI, SA-MI IAU PROTEINELE!ASAS CA,MANCATI BINE SI APOI ....LUATI-VA PROTEINELE!(CHAIR IN ORDINEA ASTA)