Pagina 1 din 1
2Pac4Ever
Junior member 32 mesaje
|
Mana Stanga
scris pe 16 oct 2006 18:02 de 2Pac4Ever
Sal Baetii daca vreti sa ma ajutati am observat ca bicepsu de la mana stanga e mai mic si mai moale decat cel de la mana dreapta ce program ziceti car trebui pentru stanga?
sda
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
Re: Mana Stanga
scris pe 16 oct 2006 18:06 de alic
E normal ca mana stanga sa fie umpic mai mica decat mana dreapta, atata timp cat diferentele nu sunt ridicol de mari.
Incearca sa lucrezi mai mult cu gantere, vezi daca da rezultate.
Nu exista program pentru stanga si program pentru dreapta...
Bodybuilding is not just a sport; it's a way of life.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Mana Stanga
scris pe 16 oct 2006 18:38 de OuTKasteD
E normal ca mana stanga sa fie umpic mai mica decat mana dreapta, atata timp cat diferentele nu sunt ridicol de mari.
Incearca sa lucrezi mai mult cu gantere, vezi daca da rezultate.
Nu exista program pentru stanga si program pentru dreapta...
Toata lumea recomanda sa lucrezi cu haltera, tu recomanzi ganterele. Bun sfat.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 16 oct 2006 21:54 de laurtey
Toata lumea recomanda sa lucrezi cu haltera, tu recomanzi ganterele. Bun sfat. In cazul in care ai un brat s-au un muschi deficitar, trebuye sa faci ex de izolare(gantere, scripeti, si celelalte aparate in care muschiul lucreaza individual) pt. a fi sigur ca un muschi(dintr-o grupa) nu lucreaza mai mult s-au mai putin decat perechia lui
fi destept!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 16 oct 2006 23:39 de Gilu
In cazul in care ai un brat s-au un muschi deficitar, trebuye sa faci ex de izolare(gantere, scripeti, si celelalte aparate in care muschiul lucreaza individual) pt. a fi sigur ca un muschi(dintr-o grupa) nu lucreaza mai mult s-au mai putin decat perechia lui Ai incercat tu sau vb iara din carti?
Facand cu gantere fiecare muschi trage cat poate, astfel fiecare se dezvolta in ritmul lui aparte...deci nu rezolvi nimic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
laurtey
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 00:18 de laurtey
Ai incercat tu sau vb iara din carti?
Facand cu gantere fiecare muschi trage cat poate, astfel fiecare se dezvolta in ritmul lui aparte...deci nu rezolvi nimic. Yo asa am facut si am mai redus din diferenta, ye adevarat ca muschiul nu mai creste in acelas ritm ca atunci cand faci si ex d baza, dar asta numai pt. o vreme, dupacare revii la programul normal.
Daca o sa faci cu bara (biceps/triceps) no sa rezolvi chiar nimic, pt ca mana deficitara no sa lucreze lafel cu cealalta, o sa traga mai putin si o sa oboseasca mai repede, pe cand cu gantera chiar daca faci mai putine repetari o sa lucrezi cu o greutate mai mare, si usor.... usor o sa-si revina + ca ai si avantajul de ati ajuta bratul cu cealalta mana.....
fi destept!!!
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 00:55 de OuTKasteD
Yo asa am facut si am mai redus din diferenta, ye adevarat ca muschiul nu mai creste in acelas ritm ca atunci cand faci si ex d baza, dar asta numai pt. o vreme, dupacare revii la programul normal.
Daca o sa faci cu bara (biceps/triceps) no sa rezolvi chiar nimic, pt ca mana deficitara no sa lucreze lafel cu cealalta, o sa traga mai putin si o sa oboseasca mai repede, pe cand cu gantera chiar daca faci mai putine repetari o sa lucrezi cu o greutate mai mare, si usor.... usor o sa-si revina + ca ai si avantajul de ati ajuta bratul cu cealalta mana.....
De unde ai aparut mai laurtey? asa dupa ploaie? ) numai sfaturi is pe tine.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 09:30 de Gilu
Yo asa am facut si am mai redus din diferenta, ye adevarat ca muschiul nu mai creste in acelas ritm ca atunci cand faci si ex d baza, dar asta numai pt. o vreme, dupacare revii la programul normal.
Daca o sa faci cu bara (biceps/triceps) no sa rezolvi chiar nimic, pt ca mana deficitara no sa lucreze lafel cu cealalta, o sa traga mai putin si o sa oboseasca mai repede, pe cand cu gantera chiar daca faci mai putine repetari o sa lucrezi cu o greutate mai mare, si usor.... usor o sa-si revina + ca ai si avantajul de ati ajuta bratul cu cealalta mana..... Te-as ruga sa te abtii in a da sfaturi doar de dragul de a strange mesaje.Nu e asa cum spui tu.Mai citeste,in special pe topc,si ai sa te lamuresti.Acolo mai sunt cativa care mai au rabdare la copii increzuti ca tine care se cred atotstiutori,dar defapt stiu total pe dos.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
laurtey
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 19:14 de laurtey
Te-as ruga sa te abtii in a da sfaturi doar de dragul de a strange mesaje.Nu e asa cum spui tu.Mai citeste,in special pe topc,si ai sa te lamuresti.Acolo mai sunt cativa care mai au rabdare la copii increzuti ca tine care se cred atotstiutori,dar defapt stiu total pe dos.
In primu rand nu dau de dragu de a strange mesaje.
Tu zici asa ca te oftici ca te contrazic yo mereu.
Chiar daca-s un "copil" stiu mult mai multe decat multi altii de pe forumu asta, carora nu le zici nmic pt. ca te mananca d kkt.
fi destept!!!
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 20:52 de alic
Ai incercat tu sau vb iara din carti?
Facand cu gantere fiecare muschi trage cat poate, astfel fiecare se dezvolta in ritmul lui aparte...deci nu rezolvi nimic.
Cu haltera pui acelasi stres pe ambii muschi, deci nu putem vorbi de o egalizare.Fiecare muschi raspunde diferit datorita unor factori de natura nervoasa, circulatorie, osoasa sau de insertie.
Imi sustin parerea: vrei sa iti simetrizezi bratele, foloseste ganterele.Plus ca in momentul in care lucrezi cu gantere si un control mai bun asupra exercitiului, si simti intens fiecare repetare in parte.
In plus metoda este testata si functioneaza.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 21:03 de Gilu
In primu rand nu dau de dragu de a strange mesaje.
Tu zici asa ca te oftici ca te contrazic yo mereu.
Chiar daca-s un "copil" stiu mult mai multe decat multi altii de pe forumu asta, carora nu le zici nmic pt. ca te mananca d kkt. Ma deranjeaza cei care dezinformeaza(cei ca tine).
Intrati aici=>
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mana Stanga
scris pe 17 oct 2006 21:27 de alic
Ma deranjeaza cei care dezinformeaza(cei ca tine).
In fine...
|
sus |
|
2Pac4Ever
Junior member 32 mesaje
|
Re: Re: Re: Re:
scris pe 18 oct 2006 12:12 de 2Pac4Ever
Multumesc pentru raspunsuri eu am intrebat pe un antrenor si miea zis in felu urmator la mana stanga cand termin de facut cele 10 11 bucati de mana pentru stanga sa bag in plus inca 3 4 bucati
sda
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 19 oct 2006 17:37 de Dave
Multumesc pentru raspunsuri eu am intrebat pe un antrenor si miea zis in felu urmator la mana stanga cand termin de facut cele 10 11 bucati de mana pentru stanga sa bag in plus inca 3 4 bucati
doamneeeee ce prostie
|
sus |
|
Roland
Newbie 4 mesaje
|
Re: Mana Stanga
scris pe 16 nov 2006 17:26 de Roland
Sal Baetii daca vreti sa ma ajutati am observat ca bicepsu de la mana stanga e mai mic si mai moale decat cel de la mana dreapta ce program ziceti car trebui pentru stanga?
In cazul in care ai "vechime" nu ar trebui sa te afli in situatia in care sa fii nevoit sa intrebi. Presupun ca nu ai, probabil ca nefacand nimic special in sensul antrenarii bratului deficitar problema se va rezolva in timp de la sine. Cred ca am patit cu totii ceva de genul, e normal sa ai diferente mici intre cele doua parti ale corpului, doar teoretic exista simetrie totala...
Nu stiu daca haltera sau gantera e mai potrivita, e o chestiune de gusturi, insa ar trebui sa fi atent ca sa nu trisezi cu partea mai slaba.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|