-a folosit careva..?daca da cum e merita sau nu banii?
-am 72 de kg si inaltime 1,83 m si is destul de fibrat as dori sa pun ceva masa dar nu cu investiti mari....am folosit acu vreun an urmatoarele produse(max gain 4100 de la MLO,giant mass-Universal,mega gainer 3100-Biotech, tribulus si creatina fosfat -Weider,natural sterol-Universal,hmb-Weider,uni-liver,masiv mass de natural plus)ceea ce vreau sa subliniez ca am foslosit cat de cat produse de calitate de la firme consacrate..si nush daca acuma daca pronutrition m-ar ajuta avand in vedere ca este de calitate inferioara(cred)...am intales ca PRO GAINER se distribui si inafara romanie cu succes ...dar eu vreau sa stiu parerea celor care l-au folosit...mersi
Daca vrei sa iti iei ceva de clasa ce se vinde si cu succes afara iti spun care e : N-large 2 si care .. chiar e meserie.
Pronutrition unde mai vinde suplimente?????? afara???
in ungaria eu atat stiu.. in rest...
si nu te lua dupa ce, cum vinde si afara pentru ca una e mega masul 2000 romanesc si alta e cel strain
afara nu gasesti mega mass 3000 sau giant mass 4100 numai la noi.. dar dau si ele ceva rezultate daca le folosesti cu cap