Pagina 1 din 1
Fodor
Newbie 5 mesaje
|
proteine pre-work
scris pe 15 nov 2017 18:41 de Fodor
Salutare si o seara buna tuturor o mica problema am si eu
am 21 ani -65 kg nu reusesc sa cresc in masa musculara
mi am facut o alimentatie cat de cat ok pentru inceput
M am gandit sa imi iau un
Animal pump pentru pre-work si as dorii sa stiu si eu daca se mai poate lua cu altceva dupa antrenament si care ar fi acela
|
sus |
|
regalu336
Newbie 4 mesaje
|
Re: proteine pre-work
scris pe 17 nov 2017 12:58 de regalu336
Proteine, Aminoacizi, carbohidrati , creatina poti lua.
|
sus |
|
Fodor
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 17 nov 2017 15:22 de Fodor
Proteine, Aminoacizi, carbohidrati , creatina poti lua.[/quote
Bugetul meu este de 200lei imi poti spune ce proteine sa cumpar ?
Bcaa + niste proteine?
Niste sugestii
Va multumesc
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 18 nov 2017 13:26 de crististrong
Salutare si o seara buna tuturor o mica problema am si eu
am 21 ani -65 kg nu reusesc sa cresc in masa musculara
mi am facut o alimentatie cat de cat ok pentru inceput
M am gandit sa imi iau un
Animal pump pentru pre-work si as dorii sa stiu si eu daca se mai poate lua cu altceva dupa antrenament si care ar fi acela
Nu ai nevoie de pre-workout! Nu acum! Acum ai alte prioritati: carbohidrati, proteine, creatina, vitamine etc cum a spus si colegul mai sus. Incepe cu un gainer complex care sa contina de toate. Si mai ales ai rabdare.
Nu ai nevoie nici de BCAA acum. In functie de alimentatie ai putea alege fie un concentrat proteic la care mai adaugi tu ovaz praf, dextroza(practic sa il transformi intr-un gainer) fie iti iei direct un gainer complex cum am spus mai sus. Avand in vedere experienta ta eu zic sa alegi un gainer deocamdata, poti lua de pe megaproteine(ON Serious Mass, Universal Gain Fast 3100, Dymatize Super Mass Gainer) daca vrei calitate sau daca vrei ieftin poti lua de la pronutrition de exemplu(pro mass, creatine pro mass etc)
Editat de crististrong pe 18 nov 2017 13:42
|
sus |
|
Fodor
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 19 nov 2017 11:13 de Fodor
Nu ai nevoie de pre-workout! Nu acum! Acum ai alte prioritati: carbohidrati, proteine, creatina, vitamine etc cum a spus si colegul mai sus. Incepe cu un gainer complex care sa contina de toate. Si mai ales ai rabdare.
Nu ai nevoie nici de BCAA acum. In functie de alimentatie ai putea alege fie un concentrat proteic la care mai adaugi tu ovaz praf, dextroza(practic sa il transformi intr-un gainer) fie iti iei direct un gainer complex cum am spus mai sus. Avand in vedere experienta ta eu zic sa alegi un gainer deocamdata, poti lua de pe megaproteine(ON Serious Mass, Universal Gain Fast 3100, Dymatize Super Mass Gainer) daca vrei calitate sau daca vrei ieftin poti lua de la pronutrition de exemplu(pro mass, creatine pro mass etc)
va multumesc frumos !!
|
sus |
|
GhostFR
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 27 nov 2017 22:21 de GhostFR
Nu vreau sa te contrazic (nu zic ca n ai dreptate), dar eu dupa 7 ore de liceu agonizante nu mai am niciun chef de sala.Mananc la scoala incat sa mi acopar 30% din necesaru zilnic de macronutrienti si calorii, dar degeaba, ajung acasa si is obosit psihic nu fizic. Dar cu un preworkout decent am energia necesara sa merg. Acum mna, fiecare pt ce are nevoie .
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 28 nov 2017 20:56 de crististrong
Nu vreau sa te contrazic (nu zic ca n ai dreptate), dar eu dupa 7 ore de liceu agonizante nu mai am niciun chef de sala.Mananc la scoala incat sa mi acopar 30% din necesaru zilnic de macronutrienti si calorii, dar degeaba, ajung acasa si is obosit psihic nu fizic. Dar cu un preworkout decent am energia necesara sa merg. Acum mna, fiecare pt ce are nevoie .
E adevarat si asta. Ai putea in acest caz se te organizezi mai bine, vii de la scoala, dormi putin apoi pleci la sala pe la ora 16-17. Daca e posibil. Eu inteleg pre-workoutul nu ca pe o sursa instanta de energie care te ajuta de iti termini antrenamentul(luata zi de zi) ci ca pe o sursa de energie pe care o iei din cand in cand atunci cand vrei sa iti depasesti limitele normale. Cum ar fi: vrei sa mai pui 5kg in plus pe bara, vrei sa faci nu 4 serii de genuflexiuni ci 6 etc. Pentru restul de cazuri te poti organiza mai bine sau poti bea un ness. Eu am avut o vreme cand ieseam dimineata la 7 de la servici, ce ar fi insemnat? sa ma indop cu preworkout ca sa pot sa ma duc la 12 la sala?nu, ma duceam seara pe la 19-20 si nici nu beam cafea pentru ca a2a zi trebuia sa ma trezesc la 5dimineata.
Se spune ca in primii ani cand a sosit Arnold in SUA, si-a luat un job cu norma intreaga in constructii, fiind un necunoscut pe atunci, adus sa concureze cu vedetele acelor vremuri. Iti imaginezi ca acolo se munceste pe bune si nu erau nici energizante pe atunci, si totusi dupa acea munca grea, Arnold avea motivatia necesara sa faca 2-3ore de antrenament, iar steroizii acelor vremuri erau banali, nu erau ca acum.
Eu stiu un baiat, venea dimineata la scoala cu bicicleta de la 15km dintr-un sat, apoi toata dupa-amiaza pana seara la ora 21 avea grija de o sala de fitness, el pleca ultimul dupa ce spala pe jos, si ajungea acasa tot cu bicla. Nu iti mai zic ca era sarac lipit, singurele suplimente i le dadea antrenorul -patron. Si uite ca a avut motivatia si a ajuns campion nation de culturism! Daca iti spun ca avea 37 in brat si facea indreptari cu 170, ma crezi?
Editat de crististrong pe 28 nov 2017 21:14
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|