Pagina 1 din 1
dolphin
Newbie 2 mesaje
|
GFX gold
scris pe 20 feb 2017 15:09 de dolphin
Salutare prieteni, sunt nou pe aici, dar vin cu o intrebare pentru cei ce cunsosc mai mult despre acest produs, mai exact Gfx Gold,am auzit la mai multi ca este ceva nou de la pro nutrition si ca ar fii foarte bun..Cel putin am un prieten care a luat 2 tuburi si s-a vazut diferenta la brate semnificativ
Astept raspunsuri si multumesc anticipat !
ps: nu vreau sfaturi de genul alimentatia este mai importanta, etc. Stiu foarte bine si acest lucru insa acum intreb in mod special despre produs (daca merita banii sau nu, daca este bun pentru categoria lui de supliment)
|
sus |
|
sunturat
Junior member 35 mesaje
|
Re: GFX gold
scris pe 20 feb 2017 17:15 de sunturat
Eu unu nu ma incred mult in aceasta firma) dar e doar parerea mea.. are un profil putin interesant dar depinde de obiectivul tau.. prietenul tau putea fi pompat atunci, sau realizarile in urmai unei alimentatie mai buna.. sau s-a antrenat mai bine.. nu ai nici-o dovada ca acel gfx l-a ajutat.. acum mna.. 1.. si eu am dat de cineva care zicea ca de la niste gainere se pompa super si crestea pe sapt in forta si dastea si cand colo era pe tratament)( asta doar un exemplu sa nu crezi tot ce zic unii prieteni) si 2.. daca lui ii merge nu inseamna ca si tie.. de incercat poti insa aici deobicei o sa gasesti pareri pro si contra ca nu toti avem aceleasi rezultate si un corp similar
|
sus |
|
dolphin
Newbie 2 mesaje
|
Re: GFX gold
scris pe 20 feb 2017 20:29 de dolphin
Faza e ca a fost primul supliment pe care l a luat, sunt sigur si era mare si in zilele de pauza, deci nu se pune vorba de pompare ...si forta ii crescuse (pe langa aspect)
Mai astept si alte pareri despre produs si acel lant "matrix"
Mersi
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|