Pagina 1 din 1
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
Alimentatie pt skinny-fat?
scris pe 26 dec 2016 13:24 de andrei9797
Salut,
Pe ce fel de dieta trebuie sa merg daca sunt slabut si cu grasime peste tot? 177 cm 68 kg, 19 ani.
Din cauza unor probleme la cot nu pot merge la sala. Imi pocneste cotul cand il flexez.
Imi doresc sa ard o parte de grasime prin dieta. Gen acum sunt la 25% grasime si vreau sa ajung pe la 20% grasime corporala.
Cum ar trebui sa-mi impart macronutrientii?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Alimentatie pt skinny-fat?
scris pe 27 dec 2016 12:37 de shift
Salut,
Pe ce fel de dieta trebuie sa merg daca sunt slabut si cu grasime peste tot? 177 cm 68 kg, 19 ani.
Din cauza unor probleme la cot nu pot merge la sala. Imi pocneste cotul cand il flexez.
Imi doresc sa ard o parte de grasime prin dieta. Gen acum sunt la 25% grasime si vreau sa ajung pe la 20% grasime corporala.
Cum ar trebui sa-mi impart macronutrientii?
Com pozitia corporala nu se imbunatateste numai cu alimentatia. Si daca o sa mai scazi grasimea corporala, ma indoiesc ca vei fi satisfacut.
Du-te la un kineto bun si repara-ti cotul.
Citeste pe aici:
http://www.fitbody.ro/de-ce-apare-pielea-lasata-si-cum-tonifiez-corpul.html
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
MarianM
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 27 dec 2016 15:29 de MarianM
Un articol care mi s-a parut interesant despre slabograsani.
http://ironandtweed.com/your-skinnyfat-survival-guide/
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 27 dec 2016 20:02 de andrei9797
Com pozitia corporala nu se imbunatateste numai cu alimentatia. Si daca o sa mai scazi grasimea corporala, ma indoiesc ca vei fi satisfacut.
Du-te la un kineto bun si repara-ti cotul.
Citeste pe aici:
http://www.fitbody.ro/de-ce-apare-pielea-lasata-si-cum-tonifiez-corpul.html
Exact ca in articol sunt.
De reparat cotul... probabil e nevoie de operatie si nu o sa fac asta.
O sa incerc o schema -- o sa incerc o crestere de masa timp de 2-3 luni, cresc kcal de la 1700 acum la 2100-2200 .O sa incerc sa ma bazez pe geno . Alimentatie 2x proteine pe kg carbo complecsi si vreo 20%, % grasime pana se fac vreo 2100 kcal..
Poate o sa am noroc sa pun ceva masa. Apoi o sa incep sa ard grasime.
Daca imi poti confirma ca este ok ce o sa incerc , ma apuc de treaba .
Vreau doar sa formez ceva mushci , cat sa-mi permita sa slabesc.
Daca imi aduc bine aminte, am avut si 66kg acum 2 ani. Tot gras paream. Deci cred ca ramane singura solutie sa pun ceva masa si apoi sa slabesc.
Editat de andrei9797 pe 27 dec 2016 20:07
|
sus |
|
shift
|
scris pe 28 dec 2016 10:59 de shift
Exact ca in articol sunt.
De reparat cotul... probabil e nevoie de operatie si nu o sa fac asta.
O sa incerc o schema -- o sa incerc o crestere de masa timp de 2-3 luni, cresc kcal de la 1700 acum la 2100-2200 .O sa incerc sa ma bazez pe geno . Alimentatie 2x proteine pe kg carbo complecsi si vreo 20%, % grasime pana se fac vreo 2100 kcal..
Poate o sa am noroc sa pun ceva masa. Apoi o sa incep sa ard grasime.
Daca imi poti confirma ca este ok ce o sa incerc , ma apuc de treaba .
Vreau doar sa formez ceva mushci , cat sa-mi permita sa slabesc.
Daca imi aduc bine aminte, am avut si 66kg acum 2 ani. Tot gras paream. Deci cred ca ramane singura solutie sa pun ceva masa si apoi sa slabesc.
Nu e ok, nu e niciodata ok sa lucrezi numai anumite parti ale corpului pentru ca risti sa creezi dezechilibre. Incearca sa sa faci inot, poate asta te ajuta, nici nu pune presiune pe cotul cu probleme. Ce zici?
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 28 dec 2016 17:51 de andrei9797
Nu e ok, nu e niciodata ok sa lucrezi numai anumite parti ale corpului pentru ca risti sa creezi dezechilibre. Incearca sa sa faci inot, poate asta te ajuta, nici nu pune presiune pe cotul cu probleme. Ce zici?
Sunt prea complexat ca sa ma duc la inot.
Daca ma mentin in deficit , cat sa ajung pe la 64 kg si in acest timp sa merg si la sala?
Cred ca asa o sa fac, nu este nici foarte greu de la 68 la 64 kg.
La sala nu pot face impins la piept si triceps.
In schimb pot face geno, tractiuni, si cateva ex de izolare.
Dar intrebarea mea este, eu daca sunt in deficit caloric, mersul meu la sala nu o sa fie degeaba?
Oricum, o sa aleg o varianta din cele 2 si peste 2-3 luni revin cu rezultatul----daca am reusit sau nu.Poate mai este cineva in situatia mea.
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 4 feb 2017 10:00 de andrei9797
Pe 3.02.2017 am terminat prima luna de sala, antrenamente grele cu greutati.
Incerc sa nu ma.accidentez si mai tare la cot.
4 zile pe saptamana.
Am ales sa merg pe un mic deficit , 1700-1800 kcal.
Am ajuns la 65,8 kg .
Au scazut 2 kg si circumferinta bicepsului a ramas tot.33 .
In prezent am 67 cm talie 94 piept 37 gambe.
Consum 2 gr p/kg . Vreo 50-70 grasimi si restu carbo complecsi 80% si restul carbo rai.
Simt ca.bat pasul pe loc , cred.ca o.sa.fie ultima luna.de.deficit.
Daca poate cineva sa mute topicul pe aria jurnale.
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 15 feb 2017 13:45 de andrei9797
Am observat ca au aparut 2 patratele sub piept . Se vad doar daca stai mai cocosat.
Ma gandesc sa maresc deficitul de la 10% la 20%
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 7 apr 2017 19:58 de andrei9797
Am facut 2 luni jumate de sala cu deficit ,
Ca rezultate , apare vena pe biceps in timpul antrenamentului, si cele 2 patratele de sub piept si daca intindeam putin pielea parca se vedeau cele 4 patratele.
A avut dreptate @shift , am scazut in grasime, dar nu suficient cat sa fie multumitor .
(daca va raspunde shift , ascultati cu incredere ce va zice , ca e le zice bine)
Acum incep luna a 4-a de sala, sunt in bulking, cam 2300 kcal.
Am descoperit ca daca inainte de antrenament consum carbo simpli , am mai multa energie la atrenament, chiar si forta creste putin.
Iar daca consum carbo complecsi nu am nici energie ,nici forta )
O sa continui perioada de bulk cam 8 luni asa, sper sa nu pun prea multa grasime.
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 26 apr 2017 19:23 de andrei9797
Eu urmez acest antrenament http://www.culturism.ro/vedete/antrenament-upper--lower-body-pentru-dezvoltare-masa-musculara.html
cel de 4 zile
Imi place foarte mult acest atrenament, dar am o problema, partea inferioara de la piept nu este mai deloc dezvoltata, adica partea de sus a pieptului pare lucrata si cea de jos mai nimic.
Ce pot schimba in acel atrenament ca sa lucrez si partea de jos a pieptului? Sa fac impins declinat in loc de inclinat?
@shift , ai vreo sugestie?
|
sus |
|
shift
|
scris pe 27 apr 2017 00:29 de shift
Eu urmez acest antrenament http://www.culturism.ro/vedete/antrenament-upper--lower-body-pentru-dezvoltare-masa-musculara.html
cel de 4 zile
Imi place foarte mult acest atrenament, dar am o problema, partea inferioara de la piept nu este mai deloc dezvoltata, adica partea de sus a pieptului pare lucrata si cea de jos mai nimic.
Ce pot schimba in acel atrenament ca sa lucrez si partea de jos a pieptului? Sa fac impins declinat in loc de inclinat?
@shift , ai vreo sugestie?
Hello!
In primul rand,multumesc mult pt aprecierea din mesajul anterior. Ma bucur ca ti-ai gasit o formula fericita.
Asta cu pectoralii e tricky. Nu inlocui inclinatul, adauga si declinatul sau cross over la cablu cu manerele sus. Eu asa as face, enough with the damn bench pressing for one day Bafta!
|
sus |
|
andrei9797
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 mai 2017 16:49 de andrei9797
Cam de o luna am dureri de burta in zona abdomenului pe la finalul antrenamentului (doar cand fac partea de sus)
Mai exact apare cam pe la ultimile 2 exercitii.
Indiferent ca mananc sau nu inainte de antrenament.
Am incercat sa mananc mai putin ,mai mult , tot asa patesc.
Oare sunt prea multe exercitii pt mine?
sau de la ce sa fie?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|