Pagina 1 din 1
zecha
Junior member 11 mesaje
|
Jurnal Zecha
scris pe 12 apr 2016 13:49 de zecha
Salutare, sunt nou pe aici.
Am 53 de KG, cam 1.75 m Inaltime si 20 de ani.Mai am si 23 cm si 26 cm in brat neincordat/incordat si vreau sa pun masa musculara, cam in 8-10 luni sa ajung daca se poate la 30 cm in brat cu el incordat.
M-am gandit sa ma apuc sa fac cateva exercitii cu ganterele pe acasa dupa vreo 2 ani de pauza pentru ca doar de atata material dispun. ( Am mai facut inainte sala aproape 1 an si de la 47 kg ajunsesem pe la 52 kg fara sala si dupa vreo 4-5 luni am ajuns la 61-62 kg si m-am mentinut, timp in care am facut sala).
Tot atunci cand am facut sala de la vreo 24-25 cm in brat am ajuns la 30.5 cm, vreo 90 si ceva la piept etc.
Ideea e ca acum vreau sa incep sa fac acasa cu ganterele, poate cumpar si o banca reglabila pe viitor(maxim 450 lei dau pe ea) pentru exercitii la piept, spate etc si am nevoie de un plan de alimentatie.
Cand faceam inainte sala eu nu prea aveam un regim anume, dar dormeam de pe la 20-21:00 pana pe la 10 dimineata si luam micul dejun tot atunci si poate de asta am mai pus cate ceva.
Eu mi-am facut urmatorul regim si vreau sa stiu daca e bun pentru 53 de KG pe care le am in momentul de fata dimineata la 9:00 nemancat si cam 1.75 inaltime. Am si 20 de ani daca intereseaza pe cineva.
Planul suna cam asa:
ora 9:00 -masa (mic dejun)
-3 Oua intregi, 3 Albusuri de ou, Branza Americana cu putina grasime (1 felie)
ora 10:00 -Gustare intre mese
-1 Fruct mare (Mar/banana/grefa/suc de portocale/ananas/pepene galben etc.)
ora 11:00 -Gustare intre mese
-1 Iaurt Grecesc cu putina grasime(150 g), 1 Lingura de Miere de albine, Nuci Pisate (25g)
ora 12:00-masa
-Branza de vaca slaba, 1 Felie de ananas
ora 14:00 -(pranzul)
-Ton Alb (1 conserva), 2 felii de paine din grau,1 fruct mare (mar/banana)
ora 15:30 -gustare inainte de antrenament
-1 Mar mare (~140 grame)
ora 16:00-18:00 antrenament
ora 17:30-18:00 -gustare carbohidrati cu digestie rapida -30 de Gummy Bears
ora 18:00-18:30 -(cina)
Somon (200 g), Broccoli tocat, Mix de salata Verde, Ulei de Masline si Otet (2 Linguri)
ora 20:00-21:00
-1 Lingura de Unt de Arahide
PS: Planul de alimentatie e facut de mine, luat de pe internet si cu mici adaosuri pe ici pe colo si a iesit asta.
Cred ca mai lipsesc proteine si carbohidrati din alimentatie.
Cu niste ovaz cred ca as rezolva problema carbohidratilor daca ii adaug dimineata pe la 9 dar nu stiu ce sa zic... va las pe voi
PSS: Planul e facut astazi si tot astazi am consumat asa pana acum la 14:00 :
9:15-9:30 - 3 oua intregi 9:35- 1 lingura de miere de albine ;
11:20-11:25 - 150 g de Iaurt Grecesc, 11:25- 1 lingura de miere de albine
12:00-12:20 - Cas de vaca pentru ca nu am avut Branza si am inlocuit-o iar cantitatea nu prea stiu sa apreciez..poate 100 de grame?
14:00-14:15 - 1 Conserva de ton, 2 felii de paine si 1 Banana pe care urmeaza sa le iau imediat.
Ms de ajutor !
Editat de shift pe 13 apr 2016 11:57
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
Re: Alimentatie 53-55 KG
scris pe 12 apr 2016 22:36 de ctisti
M-am gandit sa ma apuc sa fac cateva exercitii cu ganterele pe acasa
Cand faceam inainte sala eu nu prea aveam un regim anume, dar dormeam de pe la 20-21:00 pana pe la 10 dimineata si luam micul dejun tot atunci si poate de asta am mai pus cate ceva.
Eu mi-am facut urmatorul regim si vreau sa stiu daca e bun pentru 53 de KG pe care le am in momentul de fata dimineata la 9:00 nemancat si cam 1.75 inaltime. Am si 20 de ani daca intereseaza pe cineva.
Planul suna cam asa:
ora 9:00 -masa (mic dejun)
-3 Oua intregi, 3 Albusuri de ou, Branza Americana cu putina grasime (1 felie)
ora 10:00 -Gustare intre mese
-1 Fruct mare (Mar/banana/grefa/suc de portocale/ananas/pepene galben etc.)
ora 11:00 -Gustare intre mese
-1 Iaurt Grecesc cu putina grasime(150 g), 1 Lingura de Miere de albine, Nuci Pisate (25g)
ora 12:00-masa
-Branza de vaca slaba, 1 Felie de ananas
ora 14:00 -(pranzul)
-Ton Alb (1 conserva), 2 felii de paine din grau,1 fruct mare (mar/banana)
ora 15:30 -gustare inainte de antrenament
-1 Mar mare (~140 grame)
ora 16:00-18:00 antrenament
ora 17:30-18:00 -gustare carbohidrati cu digestie rapida -30 de Gummy Bears
ora 18:00-18:30 -(cina)
Somon (200 g), Broccoli tocat, Mix de salata Verde, Ulei de Masline si Otet (2 Linguri)
-1 Lingura de Unt de Arahide
PS: Planul de alimentatie e facut de mine, luat de pe internet si cu mici adaosuri pe ici pe colo si a iesit asta.
Cred ca mai lipsesc proteine si carbohidrati din alimentatie.
Cu niste ovaz cred ca as rezolva problema carbohidratilor daca ii adaug dimineata pe la 9 dar nu stiu ce sa zic... va las pe voi
PSS: Planul e facut astazi si tot astazi am consumat asa pana acum la 14:00 :
9:15-9:30 - 3 oua intregi 9:35- 1 lingura de miere de albine ;
12:00-12:20 - Cas de vaca pentru ca nu am avut Branza si am inlocuit-o iar cantitatea nu prea stiu sa apreciez..poate 100 de grame?
14:00-14:15 - 1 Conserva de ton, 2 felii de paine si 1 Banana pe care urmeaza sa le iau imediat.
Ms de ajutor !
Nu faci nimic cu un set de gantere.
13-14 ore de somn sunt prea multe, n.ai cum sa nu intri in catabolism. Trebuie sa ai undeva pe la 8-9 ore de somn.
Alimentatia:
ora 09:00
lipsesc carbohidratii. Adauga!
ora 10:00
mai adauga legume/fructe
ora 11:00
putine proteine si lipsesc carbohidratii
ora 12:00
lipsesc carbohidratii iar
ora 16:00-18:00
dc stai atat timp la antrenament?
ora 18:00-18:30
trebuie sa mai adaugi proteine cu absortie rapida+ cateva grame de glucide
foarte slaba aceasta masa! Proteine cu absortie lenta se consuma seara pentru a nu intra in catabolism, le poti procura din lactate.
Ps: Schimba sursele de proteina din mesele 11:00-12:00.
Asta a fost parerea mea.
Editat de ctisti pe 12 apr 2016 22:37
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 12 apr 2016 23:05 de zecha
Ok. Ma refeream ca inainte dormeam atatea ore, acum dorm de la 23:00-00:00 pana pe la 9:00-10:00 si cred ca si asa sunt destul de multe.
O sa incerc sa termin programul pe la 22:00 si sa ma trezesc pe la 8 dimineata sau mai devreme de 8.
La prima masa 9:00 trebuia sa iau si Ovaz dar l-am exclus pentru ca mi s-a parut mie ca voi avea prea multi Carbohidrati la sfarsitul zilei.(cu mai multe alimente la fiecare masa ajungeam la vreo 300 g de Carbohidrati la sfarsitul zilei si am tot eliminat pana am ajuns la 171 de grame iar ideal ar fi daca pot sa ajung la 180 zic eu. Cu ovaz cred ca depasesc sau poate nu sunt bune cantitatile de calorii,proteine, grasimi, carbohidrati pe care le-am calculat..
E ok daca la 10:00 incep cu 2 Fructe si 1 Suc natural de portocale? Am aparat de facut suc. De exemplu 1 grefa,1 banana si sucul de portocale.
La 11:00 as putea adauga Felii subtiri de Piept de Curcan cu Rosii si ceva Salata verde, sa fac sandwich. (am vazut pe internet asa ceva..)
La 12:00 as putea baga/inlocui cu Gem pe paine cu Unt de Arahide pt Carbohidrati
La 16-18:00 am zis ca antrenamentul imi ia ori 1:30 ori 2 ore dar de fapt vreau sa il refac de 45 de minute. Deci 16:00-16:45.
16:45-17:15 ce crezi ca as putea adauga aici?
18:45 - Am inteles ca multi folosesc Untul de Arahide inainte de culcare. Eu m-am luat dupa internet.
Apreciez implicarea
Editat de zecha pe 12 apr 2016 23:08
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 12 apr 2016 23:13 de zecha
Astazi am consumat asa:
9:15-9:30 - 3 oua intregi 9:35- 1 lingura de miere de albine:
12:00-12:20 - 100 g de Cas
14:05-14:25 - 55 g de Ton in ulei de floarea soarelui, 2 felii de paine din grau, 1 banana
15:35-16:00 - 1/2 Mar (~70 grame)
18:15-18:40 - Pulpe Pui (250g) si 2 felii de paine din grau
21:30 - 1 Lingura de Unt de Arahide.
Stiu ca m-am cam abatut de la regim dar nu am dispus de toate alimentele. Mai urmeaza de maine incolo sa fac plinul si sa le folosesc.
Oricum, la sfarsitul zilei dupa calculele mele ar trebui sa am Calorii 1683,5 / Grasimi 48,19 / Proteine 147,95 / Carbohidrati 131,28.
Trebuie tinut cont ca am si 53 de kg, seara am atins 55 kg Un pas inainte zic eu.
PS : un aspect foarte important zic eu e ca nu am coloana foarte dreapta...e ceva mai stramba din cauza pozitiei de stat la calculator, la masa, pe scaun in general si mi s-a format asa, nu e ca asa m-am nascut.
O intrebare ar fi, daca eu continui sa folosesc ganterele acasa, pe viitor poate voi merge si la sala, exista riscuri? Pot pati ceva din cauza asta sau pot continua exercitiile fara probleme?
Acum 2-3 ani cand faceam sala nu am bagat de seama daca am coloana stramba si m-am comportat ca si cum totul ar fi fost normal.
Editat de zecha pe 12 apr 2016 23:17
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 08:09 de zecha
Si as mai avea o curiozitate : e bine oare sa consum zilnic cate 3 oua intregi si 3 albusuri de ou (6 albusuri si 3 galbenusuri) ?
Sau sa le consum doar 2 zile, cel mult 3 zile pe saptamana?
Ma gandesc ca daca ieri am consumat 3 oua intregi, astazi sa consum 1 ou intreg si 3 albusuri de ou si de maine incolo doar cate 3-4 albusuri de ou iar peste vreo 3 zile sa reiau cu 3 oua intregi si 3 albusuri dar nu stiu daca e bine ceea ce fac.
Daca puteti sa imi dati si planuri alimentare diferite pe mai multe zile as fi recunoscator.
De ex mi-am facut planul asta dar nu stiu cand sa il folosesc.
L-am folosit pe 12:04.2016, adica ieri insa nu stiu daca sa consum aceleasi produse si astazi.
Parca as adauga la mese grefe, suc de portocale, ananas, ovaz, lapte, in loc de Carnea de Pui cu Orez sa consum Somon cu Brocoli, sa mai adaug si niste nuci, in loc de Cas de Vaca sa folosesc Branza de vaca cu ceva legume, dupa antrenament niste jeleuri pt asimilare rapida, pe langa acel brocoli la somon sa mai adaug si salata verde si aia e
Dar ce ma fac eu maine, poimaine si tot asa? Imi trebuie acelasi plan zilnic dar sa inlocuiesc alimentele cu ceva asemanator? O fi bine? In loc de Carne de pui sa consum Carne de vita sau peste (doar fara oase), in loc de banane, mere sa consum alte fructe si tot asa?
Editat de zecha pe 13 apr 2016 08:13
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 09:36 de ctisti
Ok. Ma refeream ca inainte dormeam atatea ore, acum dorm de la 23:00-00:00 pana pe la 9:00-10:00 si cred ca si asa sunt destul de multe.
O sa incerc sa termin programul pe la 22:00 si sa ma trezesc pe la 8 dimineata sau mai devreme de 8.
La prima masa 9:00 trebuia sa iau si Ovaz dar l-am exclus pentru ca mi s-a parut mie ca voi avea prea multi Carbohidrati la sfarsitul zilei.(cu mai multe alimente la fiecare masa ajungeam la vreo 300 g de Carbohidrati la sfarsitul zilei si am tot eliminat pana am ajuns la 171 de grame iar ideal ar fi daca pot sa ajung la 180 zic eu. Cu ovaz cred ca depasesc sau poate nu sunt bune cantitatile de calorii,proteine, grasimi, carbohidrati pe care le-am calculat..
E ok daca la 10:00 incep cu 2 Fructe si 1 Suc natural de portocale? Am aparat de facut suc. De exemplu 1 grefa,1 banana si sucul de portocale.
La 11:00 as putea adauga Felii subtiri de Piept de Curcan cu Rosii si ceva Salata verde, sa fac sandwich. (am vazut pe internet asa ceva..)
La 12:00 as putea baga/inlocui cu Gem pe paine cu Unt de Arahide pt Carbohidrati
La 16-18:00 am zis ca antrenamentul imi ia ori 1:30 ori 2 ore dar de fapt vreau sa il refac de 45 de minute. Deci 16:00-16:45.
16:45-17:15 ce crezi ca as putea adauga aici?
18:45 - Am inteles ca multi folosesc Untul de Arahide inainte de culcare. Eu m-am luat dupa internet.
Apreciez implicarea
Tu vrei alimentatie pentru masa musculara? Trebuie sa dormi 8-9 ore. E ok la 10:00 sucul .
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 11:40 de zecha
Tu vrei alimentatie pentru masa musculara? Trebuie sa dormi 8-9 ore. E ok la 10:00 sucul .
Da, pentru masa musculara doresc nu pentru altceva. Pentru definire nu este cazul, sunt prea slab pentru asa ceva, iar pentru mentinere chiar nu am nevoie. De dat stratul de grasime jos nici atat...chiar daca am peste 13% strat de grasime (cred)...
Am mai gasit regimuri pentru masa cu 250-500 ml Lapte+Banana+Ovaz+Oua dimineata.
Astazi chiar am luat dimineata la 9:00 : 300-350 ml Lapte cu 1 Banana si 2 Oua Intregi , la 11:30 - Iaurt grecesc si urmeaza miere de albine si inca ceva daca ma mai gandesc.
Sper ca e bine ceea ce fac
Am voie sa ridic greutati daca am putin scolioza? Si s-ar putea sa am si la cervicala cateva probleme?
Problemele au aparut din cauza formei pe care o iau pe scaun si s-ar putea sa fie si reversibila din ce am citit pe internet dar nu prea cred.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 11:56 de shift
Da, pentru masa musculara doresc nu pentru altceva. Pentru definire nu este cazul, sunt prea slab pentru asa ceva, iar pentru mentinere chiar nu am nevoie. De dat stratul de grasime jos nici atat...chiar daca am peste 13% strat de grasime (cred)...
Am mai gasit regimuri pentru masa cu 250-500 ml Lapte+Banana+Ovaz+Oua dimineata.
Astazi chiar am luat dimineata la 9:00 : 300-350 ml Lapte cu 1 Banana si 2 Oua Intregi , la 11:30 - Iaurt grecesc si urmeaza miere de albine si inca ceva daca ma mai gandesc.
Sper ca e bine ceea ce fac
Am voie sa ridic greutati daca am putin scolioza? Si s-ar putea sa am si la cervicala cateva probleme?
Problemele au aparut din cauza formei pe care o iau pe scaun si s-ar putea sa fie si reversibila din ce am citit pe internet dar nu prea cred.
Voiam doar sa fac cateva mentiuni (idei de alimente ai pe site si le poti combina dupa recomandarile de pe site - informatii sunt, trebuie numai sa le cauti).
1. Tie ti-e teama de carbs si iti faci sucuri, serios? Sucurile naturale sunt bomba calorica semiinutila (da, uau, ai parte de niste vitamine si minerale)
2. nu intri in catabolism in 12 ore (hello
http://www.culturism.ro/vedete/este-postul-intermitent-o-alegere-buna.html
http://www.fitbody.ro/dieta-de-slabit-eat-stop-eat---stai-nemancat-24-de-ore.html
http://www.fitbody.ro/diete-de-slabire-sanatoase-si-rapide-sarind-peste-mese.html)
3. Chiar si la 53kg, nu faci nimic cu 1700 calorii. Minim 2200 as zice eu.
4. nu e tragedie daca mananci 3 oua, desi recomandarea generala e de 2 maxim.
5. legat de scolioza: incalzire, dezvoltarea zonei de core, exercitii unilaterale, stretching la final etc.
https://www.youtube.com/watch?v=6B6lZf6fxIg
6. iti fac jurnal ca deja ai depasit tema initiala
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 12:06 de zecha
Voiam doar sa fac cateva mentiuni (idei de alimente ai pe site si le poti combina dupa recomandarile de pe site - informatii sunt, trebuie numai sa le cauti).
1. Tie ti-e teama de carbs si iti faci sucuri, serios? Sucurile naturale sunt bomba calorica semiinutila (da, uau, ai parte de niste vitamine si minerale)
2. nu intri in catabolism in 12 ore (hello
http://www.culturism.ro/vedete/este-postul-intermitent-o-alegere-buna.html
http://www.fitbody.ro/dieta-de-slabit-eat-stop-eat---stai-nemancat-24-de-ore.html
http://www.fitbody.ro/diete-de-slabire-sanatoase-si-rapide-sarind-peste-mese.html)
3. Chiar si la 53kg, nu faci nimic cu 1700 calorii. Minim 2200 as zice eu.
4. nu e tragedie daca mananci 3 oua, desi recomandarea generala e de 2 maxim.
5. legat de scolioza: incalzire, dezvoltarea zonei de core, exercitii unilaterale, stretching la final etc.
6. iti fac jurnal ca deja ai depasit tema initiala
Pai daca tot am nevoie de minim 2200 de calorii zilnice, eu imi calculasem ca am nevoie de vreo 60 grasimi, 175 proteine si 175 carbohidrati.
Imi poti spune cam cate grame de grasimi, proteine si carbohidrati trebuie sa contina dieta in zilele cu sala si in cele fara sala?
Am mai citit cate ceva pe internet si am gasit ca tot cam astea ar fi proportiile, doar carbohidrati mai multi in zilele de antrenament si la 175 in zilele de odihna...
Videoclipul se refera doar la pozitia corecta din timpul ridicarilor? Sa inteleg ca e voie de asa ceva?
Si legat de oua, 2 la masa sau 2 pe saptamana? Nu prea am inteles..
Editat de zecha pe 13 apr 2016 12:16
|
sus |
|
shift
|
scris pe 13 apr 2016 13:11 de shift
Pai daca tot am nevoie de minim 2200 de calorii zilnice, eu imi calculasem ca am nevoie de vreo 60 grasimi, 175 proteine si 175 carbohidrati.
Imi poti spune cam cate grame de grasimi, proteine si carbohidrati trebuie sa contina dieta in zilele cu sala si in cele fara sala?
Am mai citit cate ceva pe internet si am gasit ca tot cam astea ar fi proportiile, doar carbohidrati mai multi in zilele de antrenament si la 175 in zilele de odihna...
Videoclipul se refera doar la pozitia corecta din timpul ridicarilor? Sa inteleg ca e voie de asa ceva?
Si legat de oua, 2 la masa sau 2 pe saptamana? Nu prea am inteles..
2 oua/zi
35 prot, 45 carbs, 20 grasimi e o optiune. 40-60%, 25-35%, 15-25% grasimi s-ar zice ca sunt liniile in care "ar trebui" sa te incadrezi. Cu macronutrientii jonglezi, nu e o regula general valabila si nici nu trebuie neaparat sa faci modificari pentru zilele de antrenament si cele fara.
Atat de mult va place sa va pierdeti in detalii. Cate zile ai incercat planuri diferite si ai observat sau nu rezultate. Foloseste-te de informatiile de pe site, incropeste ceva si atata timp cat stii ca ti-ai calculat necesarul si ai adaugat calorii pentru a fi in surplus, ai grija cat de cat la macro, esti ok.
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 13:18 de zecha
2 oua/zi
35 prot, 45 carbs, 20 grasimi e o optiune. 40-60%, 25-35%, 15-25% grasimi s-ar zice ca sunt liniile in care "ar trebui" sa te incadrezi. Cu macronutrientii jonglezi, nu e o regula general valabila si nici nu trebuie neaparat sa faci modificari pentru zilele de antrenament si cele fara.
Atat de mult va place sa va pierdeti in detalii. Cate zile ai incercat planuri diferite si ai observat sau nu rezultate. Foloseste-te de informatiile de pe site, incropeste ceva si atata timp cat stii ca ti-ai calculat necesarul si ai adaugat calorii pentru a fi in surplus, ai grija cat de cat la macro, esti ok.
Ok dar mai vin cu o intrebare mai micuta
Sper sa nu fac reclama sau ceva....
E bun acest site pentru calculari de Calorii, Grasimi... : http://calorii.oneden.com ?
Are cantitatile cam ciudate as zice eu. O banana are 170 grame pe site, iar una are in medie cam 120 g zic eu, 1 lingurita de miere de albine pe site are 5g iar una as zice eu ca are 10g...si o lingura 15-20...in rest vad ca imi calculeaza destul de corect alimentele.
Pana la ora 13:15 am consumat 1319 Calorii, 57 Grasimi, 83 Proteine si 119 Carbohidrati.
Dar mi se par cam dubioase calculele... parca am cam multe grasimi si carbohidrati sau prea putine proteine... nu prea stiu ce sa zic
Astazi e si zi de antrenament ( doar cu greutatea corpului si poate si ganterele uneori fiind a 2-a zi de "sala" de cand am inceput alimentatia asta).
O sa incerc sa fac cum mi-ai spus, sa nu mai diversific prea mult dieta si sa o mentin macar o saptamana aproximativ la fel.
Editat de zecha pe 13 apr 2016 13:20
|
sus |
|
shift
|
scris pe 13 apr 2016 14:20 de shift
Ok dar mai vin cu o intrebare mai micuta
Sper sa nu fac reclama sau ceva....
E bun acest site pentru calculari de Calorii, Grasimi... : http://calorii.oneden.com ?
Are cantitatile cam ciudate as zice eu. O banana are 170 grame pe site, iar una are in medie cam 120 g zic eu, 1 lingurita de miere de albine pe site are 5g iar una as zice eu ca are 10g...si o lingura 15-20...in rest vad ca imi calculeaza destul de corect alimentele.
Pana la ora 13:15 am consumat 1319 Calorii, 57 Grasimi, 83 Proteine si 119 Carbohidrati.
Dar mi se par cam dubioase calculele... parca am cam multe grasimi si carbohidrati sau prea putine proteine... nu prea stiu ce sa zic
Astazi e si zi de antrenament ( doar cu greutatea corpului si poate si ganterele uneori fiind a 2-a zi de "sala" de cand am inceput alimentatia asta).
O sa incerc sa fac cum mi-ai spus, sa nu mai diversific prea mult dieta si sa o mentin macar o saptamana aproximativ la fel.
E foarte bun site-ul. Cam 7g are lingurita de miere. Oricum poti cauta si pe site-urile internationale, eu asa fac (desi, din nou, oneden e superok). Oricum tu nu trebuie sa fii ca mine cu masuratul pentru a nu manca prea mult. Tu sa nu fii sub.
Si chillout, nu te mai stresa Bafta!
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 15:36 de zecha
E foarte bun site-ul. Cam 7g are lingurita de miere. Oricum poti cauta si pe site-urile internationale, eu asa fac (desi, din nou, oneden e superok). Oricum tu nu trebuie sa fii ca mine cu masuratul pentru a nu manca prea mult. Tu sa nu fii sub.
Si chillout, nu te mai stresa Bafta!
Bineinteles
M-am uitat la video pe youtube la partea 3 cu postura corecta si chiar pare foarte util video-ul. Eu stiam ca trebuie sa stau drept si sa ma las cu genunchii cand iau o greutate dar nu chiar atat de drept si ca trebuie sa mentin postura in orice fac.
Cred ca momentan voi face 2 zile/saptamana cu greutatea corpului timp de 1-2 saptamani si apoi voi mai vedea eu...
Am voie sa pun linkuri despre aparate de pe un alt site?
Am gasit o banca reglabila si nu stiu daca e buna sau nu.
Editat de zecha pe 13 apr 2016 15:42
|
sus |
|
shift
|
scris pe 13 apr 2016 16:04 de shift
Bineinteles
M-am uitat la video pe youtube la partea 3 cu postura corecta si chiar pare foarte util video-ul. Eu stiam ca trebuie sa stau drept si sa ma las cu genunchii cand iau o greutate dar nu chiar atat de drept si ca trebuie sa mentin postura in orice fac.
Cred ca momentan voi face 2 zile/saptamana cu greutatea corpului timp de 1-2 saptamani si apoi voi mai vedea eu...
Am voie sa pun linkuri despre aparate de pe un alt site?
Am gasit o banca reglabila si nu stiu daca e buna sau nu.
Preferam sa nu
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 13 apr 2016 22:25 de zecha
Cum as mai putea sa reduc din grasimi si sa adaug calorii?
Mi-au iesit asa : Calorii 1921/ Grasimi 79,5/ Proteine 191/ Carbohidrati 188.
La cina am luat doar 30 grame de somon din 230 grame..si vreo 30 grame brocolli cu 30 salata...
Cred ca sunt cam putine calorii si cam multe grasimi dar n-am cei face
Antrenamentul l-am redus la 35 minute astazi de la 2 ore.
PS: am 128 Proteine nu 191. M-am mirat si eu ) dar am sarit peste o masa.
Editat de zecha pe 13 apr 2016 22:34
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 14 apr 2016 11:58 de zecha
E corecta o masa cu proportie de 4|1 / Proteine|Carbohidrati cu 2 ore inainte de antrenament si 1.5|1.0 / Proteine|Carbohidrati cu 30 minute dupa antrenament?
Peste tot unde am cautat pe site-ul respectiv, la planurile de antrenament am gasit in general proportiile astea sau chiar mai mari. (daca luam Proteine diferentele erau mai mari).
Iar peste tot pe unde am citit am retinut ca trebuie mai multi carbohidrati inainte de antrenament si dupa el... Dar acum nu prea stiu cum e corect ca se contrazic ideile cu planurile.
Ps: cu 30 minute inainte de antrenament iau si 15-20 Carbohidrati, deci proportiile cu 2 ore inainte ar fi 2|1.
PSS: eu adopt altceva cu proportii de 1|2 (2 ore inainte de sala+ 30 min inainte).
PSSS: imi puteti recomanda un altfel de meniu pentru orele 14:00-14:30 cu 2 ore inainte de antrenament?
Nu stiu cu ce pot inlocui tonul cu legumele.
Ms.
Editat de zecha pe 14 apr 2016 14:14
|
sus |
|
zecha
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 14 apr 2016 17:29 de zecha
Ma gandesc sa imi cumpar Banda Elastica si un KettleBell pentru exercitiile de pe youtube.
Ceva recomandari? Si nu stiu ce greutate ar trebui sa aiba una...
https://www.youtube.com/watch?v=i8TKXh-VT1I
https://www.youtube.com/watch?v=9TWtrCmzaOw
Editat de zecha pe 14 apr 2016 17:31
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|