Pagina 1 din 1
autoshow
Newbie 7 mesaje
|
Triceps slab
scris pe 15 oct 2015 19:51 de autoshow
Am o mica problema daca se poate numi asa la triceps.. la unele exercitii, precum paralele, sau impins bara orizontal cu bara priza apropiata, imping ce imping si dintr-odata cedeaza pur si simplu.. Nu stiu cum sa explic, imi pun greutate mica, merge cateva repetari si dupa cand e vorba sa fortez putin sa muschiul si sa imping cedeaza.. Iar la paralele, abia cu ajutor pot sa fac cateva repetari si alea chinuite pe cand altii fac lejer de unii singuri.. Ce sa fac sa pot impinge si eu cu bara si sa lucrez la paralele? as renunta la exercitiile astea ca la restul e ok, dar sunt 2 exercitii foarte importante pentru cresterea in masa..
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
Re: Triceps slab
scris pe 19 oct 2015 09:50 de KakaJr
Am o mica problema daca se poate numi asa la triceps.. la unele exercitii, precum paralele, sau impins bara orizontal cu bara priza apropiata, imping ce imping si dintr-odata cedeaza pur si simplu.. Nu stiu cum sa explic, imi pun greutate mica, merge cateva repetari si dupa cand e vorba sa fortez putin sa muschiul si sa imping cedeaza.. Iar la paralele, abia cu ajutor pot sa fac cateva repetari si alea chinuite pe cand altii fac lejer de unii singuri.. Ce sa fac sa pot impinge si eu cu bara si sa lucrez la paralele? as renunta la exercitiile astea ca la restul e ok, dar sunt 2 exercitii foarte importante pentru cresterea in masa..
si la impins pentru piept din plan orizontal cum merge? daca zici ca cu priza apropiata ai probleme...
incearca sa faci mai multe flotari.
nici eu nu imping foarte mult pentru piept/triceps...dar nu imi cedeaza asa usor.
cred ca un program de antrenament cu flotari ti-ar creste rezistenta la triceps. eu de exemplu ultima oara am facut 68 de flotari legate cu greutatea corpului. si nu ma antrenez specific. incearca sa-l stresezi mai mult...
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
MrC
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 24 oct 2015 12:09 de MrC
Lucreaza cu greutati mai mici. Incearca sa faci mai multe miscari compuse, vei progresa pe parcurs si,ti va creste forta si masa in triceps.
|
sus |
|
autoshow
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 25 oct 2015 07:31 de autoshow
Lucreaza cu greutati mai mici. Incearca sa faci mai multe miscari compuse, vei progresa pe parcurs si,ti va creste forta si masa in triceps.
am renuntat la acel exercitiu fiindca e singurul la care nu puteam sa imping, la restul imping chiar mai bine decat ma asteptam.. la impinsul barii din orizontal imi imping aproape greutatea, la fel si inclinat si declinat, eu zic ca e ok fiindca nu e zi de piept , triceps sa nu fac febra la ambele..
Mai am o mica intrebare, eu de fix o saptamana am intrat pe proteina de masa musculara, mai precis serious mass + creatina monohidrata pudra inainte de antrenament.. Am citit pe net ca creatina retine apa in muschi si ca , cat timp o sa iei o sa te umfli, iar dupa daca renunti scazi rapid.. asa e? si cu proteinele la fel? ca banuiesc ca nu o sa imi permit sa iau toata viata lunar proteine si nici sa fac sala, o sa mai am si pauze, mai lungi mai scurte, depinde.. Eu stiam ca proteinele alaturi de munca formeaza muschi permanent, nu te umfli la moment si dupa revii la forma initiala.. Cum e pana la urma?
|
sus |
|
MrC
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 27 oct 2015 12:07 de MrC
am renuntat la acel exercitiu fiindca e singurul la care nu puteam sa imping, la restul imping chiar mai bine decat ma asteptam.. la impinsul barii din orizontal imi imping aproape greutatea, la fel si inclinat si declinat, eu zic ca e ok fiindca nu e zi de piept , triceps sa nu fac febra la ambele..
Mai am o mica intrebare, eu de fix o saptamana am intrat pe proteina de masa musculara, mai precis serious mass + creatina monohidrata pudra inainte de antrenament.. Am citit pe net ca creatina retine apa in muschi si ca , cat timp o sa iei o sa te umfli, iar dupa daca renunti scazi rapid.. asa e? si cu proteinele la fel? ca banuiesc ca nu o sa imi permit sa iau toata viata lunar proteine si nici sa fac sala, o sa mai am si pauze, mai lungi mai scurte, depinde.. Eu stiam ca proteinele alaturi de munca formeaza muschi permanent, nu te umfli la moment si dupa revii la forma initiala.. Cum e pana la urma?
Daca lucrezi calumea pieptul, lucrezi automat si triceps. Ideea este sa ti dezvolti forta si masa pentru a sustine greutatea corect. Proteina inseamna cum ar veni, carne artificiala (tradus pe intelesul tuturor). Ca mananci carne sau iei zeruri este cam la fel, trecand eventual la amino, acolo vorbim de o suplimentare mai reala(proteina gata procesata). Creatina nu te umfla si-ti sustine procesarea proteica de la nivel renal. Noi avem creatinina in mod natural, cresterea aportului va creste procesarea....repet..de aceea prea multa creatina poate sa lezeze rinichii(suprasolicitare a anselor si deformare celulara => mai tarziu la insuficienta renala de acolo si povestile cu dializa). Concluzie, poti lua linistit dar sa nu depasesti o lingurita 5mg/zi.
Editat de MrC pe 27 oct 2015 12:08
|
sus |
|
autoshow
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 29 oct 2015 19:13 de autoshow
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/1 2122669_1625272671080875_4471089352230480497_n.jpg?oh=8ed4c9 00dac7b77494aeaa0abce5470a&oe=56CA4194
Cam ce exercitii trebuiesc pentru un piept de genul asta, nu ma refer la genetic ca stiu ca ala nu poate fi modificat, ma refer, la latimea muschiului fiindca stiu multe persoane cu masa pe piept, piept muncit dar ingust si total neatragator..
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|