Pagina 1 din 1
Moonlight15
Junior member 25 mesaje
|
Re: Suplimente pt ectomorf
scris pe 13 sep 2015 21:42 de Moonlight15
Eram sigur,unii citesc 2 articole si deja se cred cunoscatori,trist ce se intampla in Romania. Si daca mananci de 6 ori pe zi ce rezolvi? Eu mananc de 3-4 si nu am treaba. Urmareste autori de fitness ca Nate Myaki,Martin Berkhan si poate inveti ceva. Concluzie: mancare de calitate, urmareste cate kcal mananci,proteina,grasimi si carbo. Astia fac diferenta nu frecventa meselor.
|
sus |
|
GaneaDarius
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 sep 2015 22:14 de GaneaDarius
Eram sigur,unii citesc 2 articole si deja se cred cunoscatori,trist ce se intampla in Romania. Si daca mananci de 6 ori pe zi ce rezolvi? Eu mananc de 3-4 si nu am treaba. Urmareste autori de fitness ca Nate Myaki,Martin Berkhan si poate inveti ceva. Concluzie: mancare de calitate, urmareste cate kcal mananci,proteina,grasimi si carbo. Astia fac diferenta nu frecventa meselor. ok, creste tu cu 3-4 mese pe zi, doamne ))
Ma puteti gasi pe pagina de facebook cu numele de "Darius Ganea". Fotografia de profil este ca fotografia ce o am amplasata aici.
|
sus |
|
Moonlight15
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 13 sep 2015 22:36 de Moonlight15
Urmareste Kinobody,a lui Greg O'Gallagher Eu si cu 3 mese am crescut. De curiozitate,iti faci mesele cu 1 zi inainte,iti urmaresti consumul? Pentru cine vrea un corp estetic numerele sunt cele mai important,trebuie sa cantaresti fiecare gram, mesele se fac dupa timp si dupa prigramul fiecaruia.
|
sus |
|
GaneaDarius
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 sep 2015 22:44 de GaneaDarius
Urmareste Kinobody,a lui Greg O'Gallagher Eu si cu 3 mese am crescut. De curiozitate,iti faci mesele cu 1 zi inainte,iti urmaresti consumul? Pentru cine vrea un corp estetic numerele sunt cele mai important,trebuie sa cantaresti fiecare gram, mesele se fac dupa timp si dupa prigramul fiecaruia.
Estetic da, masiv nu.
Ma puteti gasi pe pagina de facebook cu numele de "Darius Ganea". Fotografia de profil este ca fotografia ce o am amplasata aici.
|
sus |
|
msmp3
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 29 oct 2015 21:29 de msmp3
Estetic da, masiv nu.
Un singur cuvant am pentru tine, fratziwere: SUPLIMENTE! Ca oricat ai avea tu grija la alimentatie, tot ai nevoie de ceva sustinere..ceva in plus zic si eu...
|
sus |
|
autoshow
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 30 oct 2015 16:55 de autoshow
E adevarat ca Serious Mass e un supliment foarte dezechilibrat in raport carbo-proteine si e recomandat un supliment cu un raport gen 60-40% pentru a nu pune grasime? Sau sa continui sa iau serious, nu sunt ectomorf ca am deja 7 luni de sala, am 65 kg , la 1,71-1,72 si am inceput sa iau suplimente acum fix 2 saptamani.. vreau sa pun , sa prind niste forme, dar nu vreau sa ajung sa am burta sau sa pun tesut adipos.. imi recomandati sa continui si in urmatoarele luni tot cu serious mass sau sa caut ceva mai echilibrat sau concentrat proteic fara calorii si carbo? de mancat, mananc bine, nu imi cantaresc fiecare masa cum spune colegul de mai sus, dar am 3 mese consistente pe zi, uneori mai mult..
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 30 oct 2015 20:29 de AiRdr0p
Un singur cuvant am pentru tine, fratziwere: SUPLIMENTE! Ca oricat ai avea tu grija la alimentatie, tot ai nevoie de ceva sustinere..ceva in plus zic si eu... Ai spus o idiotenie mai mare decat colegul care a postat dupa tine. De ce ai avea neaparat nevoie de suplimente daca ai o alimentatie corecta?!?. Pt colegul de jos, nu conteaza cate luni de sala ai, ca tot ectomorf esti!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|