Sondaj: Credeti a un ectomorf poate ajunge la rezultatele unui mezomorf cu antrenamentul si alimentatia potrivita.
Pagina 1 din 1
AlKayan
Newbie 1 mesaje
|
Forma perfecta
scris pe 17 aug 2015 10:52 de AlKayan
Salut tuturor, ma numesc kayan am 25 ani, 190,75kg si sunt originar din Oman, m-am stabilit cu familia mea in romania si m-am apucat de sala de vreo 2 ani dar suplimente nutritive de orie fel imi luam macronutrienti necesari din mancare dar acum deja am crescut la 200g proteine pe zi dar aceste informati sunt doar orientative pentru intrebarea mea. Si intrebarea mea este daca as putea sa ma dezvolt in urmatori ani mai mult tinand cont ca eu sunt intre ectomorf si mezomorf adica am bratele micute, pieptul putin dezvoltat, patratele dar si burta adica ca sa mi se vada patratelele trebuie sa alerg mult si sa dau burta jos ca de nu nu se vede aproape nimic. Deci as dori sa stiu daca pot spera la o forma masiva in viitor tinand cont a voi apela si la testosteron, steroizi, hormon de crestere si poate si la insulina (fireste imi voi administra aceste substante in prezenta si sub observatia unui doctor) dar acum as dori sa stiu daca chiar pot, nu conteaza bani, imi voi lua orice supliment necesar ( proteine, carbohidrati, vitamine, calciu, glutamina, creatina, omega 3 6 9, BCAA, Arginina si alte alimente importante miere, laptisor de matca si foarte multe fructe) stiu fiecare supliment in parte la ce ajuta si cat trebuie sa consum.
Dar intrebarea mea este daca voi putea sa devin masiv in urmatori ani, adica daca voi putea spera la o forma finala destul de masiva 120 kg sau trebuie sa ma orientez mai putin pe masa musculara si mai mult pe definire care dupa spusele prietenilor ar fi un atu pentru un ecomorf.
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
Re: Forma perfecta
scris pe 17 aug 2015 11:13 de KakaJr
pentru ce?
zici ca inca nu ai luat suplimente... de ce ai sari direct la roids.
hai fie bagi roids, dar insulina las-o dreq...
eu ti-as recomanda sa incepi usurel cu un concentrat proteic, o vitaminuta si eventual o creatina.
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 11:17 de Vla4d
Salut,in opinia mea indiferent de timpul somatic, cu o alimentatie bine pusa la punct, odihna suficienta si un antrenament bun vei putea ajunge la rezultatele dorite
Cat despre steroizi,HGH, insulina...nu ne este permis sa vorbim despre asa ceva aici, dar si rezultatele acestor substante vor fi mai bune cu cat alimentatia,odihna si antrenamentul sunt bine puse la punct...Totusi,parerea mea si a multor altora este sa nu folosesti aceste substante, mai ales pana nu iti atingi maximul de crestere naturala in masa musculara
Noi nu avem de unde sa stim daca vei ajunge sau nu la 120 kg, totul tine de tine, de alimenatie,antrenament,odihna...dupa cum spuneam si mai sus
Despre suplimente,ar trebui sa stii ca nu ele fac diferenta ci alimentatia
Cat despre ultima intrebare, nu prea ai cum sa te oreintezi pe definire atata timp cat nu ai masa musculara, deci, eu zic ca intai perioada de masa si dupa ce ai ajuns la greutatea dorita sa vina si perioada de definire(daca vrei)
Sper ca te-am ajutat!
Editat de Vla4d pe 17 aug 2015 11:18
|
sus |
|
TeamFitt
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 12:43 de TeamFitt
Salut tuturor, ma numesc kayan am 25 ani, 190,75kg si sunt originar din Oman, m-am stabilit cu familia mea in romania si m-am apucat de sala de vreo 2 ani dar suplimente nutritive de orie fel imi luam macronutrienti necesari din mancare dar acum deja am crescut la 200g proteine pe zi dar aceste informati sunt doar orientative pentru intrebarea mea. Si intrebarea mea este daca as putea sa ma dezvolt in urmatori ani mai mult tinand cont ca eu sunt intre ectomorf si mezomorf adica am bratele micute, pieptul putin dezvoltat, patratele dar si burta adica ca sa mi se vada patratelele trebuie sa alerg mult si sa dau burta jos ca de nu nu se vede aproape nimic. Deci as dori sa stiu daca pot spera la o forma masiva in viitor tinand cont a voi apela si la testosteron, steroizi, hormon de crestere si poate si la insulina (fireste imi voi administra aceste substante in prezenta si sub observatia unui doctor) dar acum as dori sa stiu daca chiar pot, nu conteaza bani, imi voi lua orice supliment necesar ( proteine, carbohidrati, vitamine, calciu, glutamina, creatina, omega 3 6 9, BCAA, Arginina si alte alimente importante miere, laptisor de matca si foarte multe fructe) stiu fiecare supliment in parte la ce ajuta si cat trebuie sa consum.
Dar intrebarea mea este daca voi putea sa devin masiv in urmatori ani, adica daca voi putea spera la o forma finala destul de masiva 120 kg sau trebuie sa ma orientez mai putin pe masa musculara si mai mult pe definire care dupa spusele prietenilor ar fi un atu pentru un ecomorf.
Geneticul nu trebuie sa fie scuza pentru nimeni, de exemplu Obi Vincent e model de fitness si a inceput slab cu burta,cine ii dadea sanse sa ajunga unde este el acum?Daca in viziunea ta corpul perfect sta in 120 de kg de muschi cu procent mic de grasime, stii ce trebuie sa faci. Iti spun deacum, nu toata lumea stie sa faca o injectie. Fii atent la macro-nutrienti, trebuie sa ai perioada de definire si de masa, cand esti in perioada de masa, lean bulk= masa musculara cu un minim de grasime. Referitor la steroizi si tot ce vrei tu sa mai folosesti,daca tii la viata, sa te ajute un medic asa cum ai spus, multi folosesc dozele care cred ei ca sunt bune si mori ca prostii.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 13:02 de shift
Geneticul nu trebuie sa fie scuza pentru nimeni, de exemplu Obi Vincent e model de fitness si a inceput slab cu burta,cine ii dadea sanse sa ajunga unde este el acum?Daca in viziunea ta corpul perfect sta in 120 de kg de muschi cu procent mic de grasime, stii ce trebuie sa faci. Iti spun deacum, nu toata lumea stie sa faca o injectie. Fii atent la macro-nutrienti, trebuie sa ai perioada de definire si de masa, cand esti in perioada de masa, lean bulk= masa musculara cu un minim de grasime. Referitor la steroizi si tot ce vrei tu sa mai folosesti,daca tii la viata, sa te ajute un medic asa cum ai spus, multi folosesc dozele care cred ei ca sunt bune si mori ca prostii.
Incheiem discutia despre steroizi aici, colegul sper ca ne-a inteles pozitia si sper ca se va informa mai mult pe viitor ca de informatie nu duce lipsa pe site.
Dar ca idee, TeamFitt, doar nu iti imaginezi ca Obi Vincent si toti fitness models nu iau "doze"...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
TeamFitt
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 14:43 de TeamFitt
Incheiem discutia despre steroizi aici, colegul sper ca ne-a inteles pozitia si sper ca se va informa mai mult pe viitor ca de informatie nu duce lipsa pe site.
Dar ca idee, TeamFitt, doar nu iti imaginezi ca Obi Vincent si toti fitness models nu iau "doze"...
Am zis ca termin, dar mna. Obi Vincent nu este natural, dar sunt si persoane ca Marc Fitt,Joel Corry sau Erko Jun care au folosit doar proteine,creatina,amino si tot ce le dadea sponsorul. Nu trebuie sa te omori cu steroizii ca sa arati bine .
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 14:49 de shift
Am zis ca termin, dar mna. Obi Vincent nu este natural, dar sunt si persoane ca Marc Fitt,Joel Corry sau Erko Jun care au folosit doar proteine,creatina,amino si tot ce le dadea sponsorul. Nu trebuie sa te omori cu steroizii ca sa arati bine .
Mda, si la ei ma refeream... chiar nu cred ca exista vreunul natural. IMO, toti iau steroizi... gen... toti. Si gata, oricum sterg subiectul.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 15:00 de adi123
eu pot spune un lucru: geneticul chiar e totul. o sa fac o comparatie putin cam dura dar care reflecta realitatea: nu poti face din martoaga armasar sau din corcitura caine de rasa! ii poti ingriji, asigura conditiile necesare, alimentatie etc si dupa o perioada de timp vor fi ok insa niciodata nu o sa treaca la urmatorul nivel (natural vorbim).
alt lucru insa e foarte important: cum iti dai seama ce fel de genetic ai? dupa multi ani de antrenament in care respecti toate principiile de baza. daca exista un progres e ok, continua, insa daca acel progres e aproape inexistent desi faci totul cum trebuie abia atunci trebuie sa te gandesti la alte "lucruri".
eu ma gandesc la ele insa nu o sa fac asta. pentru ce sa imi risc sanatatea? pentru orgoliu de a arata 2 luni bine??? e o mare prostie, esti ce esti, asa ai fost lasat de la natura.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 17 aug 2015 15:07 de Gilu
Dar intrebarea mea este daca voi putea sa devin masiv in urmatori ani, adica daca voi putea spera la o forma finala destul de masiva 120 kg sau trebuie sa ma orientez mai putin pe masa musculara si mai mult pe definire care dupa spusele prietenilor ar fi un atu pentru un ecomorf. Fara sa intru in alte detalii, raspund strict la intrebarea ta tinand cont de contextul prezentat, da, poti progresa, daca faci totul cum trebuie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|