Pagina 1 din 1
Fred
Junior member 10 mesaje
|
Jurnal Fred
scris pe 12 iul 2015 22:06 de Fred
Pe principiul "la`s ca fac eu" s-a facut 1 iulie pana m-am urnit sa merg la sala. Asadar de doar doua saptamani merg la sala pt a scapa de burta in principal, care nu e asa de mare, dar cativa cm de sunca acopera un abdomen bine definit
De fapt am inceput in atac pe mai multe fronturi asupra corpului:
- am renuntat la tigari - da stiu sunt vicios
- am renuntat la zahar - zero dulciuri si dulce din fructe si legume
- am renuntat la grasimi - nimic prajit, adio pizza, cascaval etc., doar grasimile din branza slaba, piept de pui, iaurt
- zero fainoase - fidea, spaghete, paine de orice fel
- bag cardio 5 zile pe saptamana la toate aparatele, cu gandul la grasimea de pe organe.
Referitor la sala, planul este sa ard 1000 de calorii in 2 reprize cu puls peste 140. Estimez ca o sa pot face asta in urmatoarele doua saptamani.
In primele doua saptamani am dat jos 4 kg, acum fiind la 85kg. Dar abdomenul inca refuza sa renunte la stratul generos de grasime care-i tine de cald. Da stiu, nu se pot face minuni peste noapte.
Totusi vreau sa ii dau un imbold cu un fat burner si in acelasi acelasi timp cu ceva proteina. (Muscletech HYDROXYCUT HARDCORE NEXT GEN + BSN Syntha 6)
Ce spuneti? Merge sa le combin? Apreciez si alte sfaturi utile?
Multam!
PS: Nunta e la sfarsitul lui octombrie
Editat de shift pe 14 iul 2015 04:48
|
sus |
|
Fred
Junior member 10 mesaje
|
Re: Jurnal: Panica! 3 luni pana la nunta
scris pe 12 iul 2015 22:47 de Fred
Crezi ca le pot combina? Adica ma gandesc ca unul ar trebui sa arda grasimea si altul sa faca masa. Nu exista nici un conflict, sunt compatibile? sa nu se anuleze cumva, sau cine stie ce alte efecte sa aiba.
|
sus |
|
Bimmer97
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 12 iul 2015 23:10 de Bimmer97
Crezi ca le pot combina? Adica ma gandesc ca unul ar trebui sa arda grasimea si altul sa faca masa. Nu exista nici un conflict, sunt compatibile? sa nu se anuleze cumva, sau cine stie ce alte efecte sa aiba.
Poti combina linistit orice fat burner cu proteina ( de preferabil whey pentru ca are putini carbo), efecte adverese nu sunt, nici nu se anuleaza unul pe altul.
E cam greu sa cresti in masa si sa si arzi grasimea, eu unul nu am reusit Si iau L-carnitina lichid (Pro nutrition) + Combat Powder (MusclePharm)+ Creatina (Pro Nutrition) si Amino-R (Redis)--(i-am primit de la cineva aminoacizii).
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 13 iul 2015 09:43 de 12seven12
Poti combina linistit orice fat burner cu proteina ( de preferabil whey pentru ca are putini carbo), efecte adverese nu sunt, nici nu se anuleaza unul pe altul.
E cam greu sa cresti in masa si sa si arzi grasimea, eu unul nu am reusit Si iau L-carnitina lichid (Pro nutrition) + Combat Powder (MusclePharm)+ Creatina (Pro Nutrition) si Amino-R (Redis)--(i-am primit de la cineva aminoacizii).
Incearca o proteina fara aroma daca tot ai scos zaharul din alimentatie,de exemplu impact whey.Legat de banda,eu sunt adeptul a maxim 2 sedinte pe saptamana de banda,restul zilelor antrenament normal cu greutati
|
sus |
|
Fred
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 14 iul 2015 02:54 de Fred
Nu e doar banda. E vorba de mai multe aparate, al caror nume nu-l stiu. In afara de banda si bicicleta, mai este stepperul ala la care trebuie sa dai si din maini - gagicile lucreaza mult la el, pt fesieri, si mai este un tip de aparat care simuleaza vaslitul - ca si cum ai trage la rame... la asta, daca trag tare, dupa 3-4 minute raman fara aer.
Incearca o proteina fara aroma daca tot ai scos zaharul din alimentatie,de exemplu impact whey.
am comparat zaharul pe portie si e vorba de 0.8g diferenta. IMPACT WHEY PROTEIN 1.3g VS Syntha-6 2.1g
Chiar merita ? face vreo diferenta?
Editat de Fred pe 14 iul 2015 03:16
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|