salutare,
intrucat am gasit doar cateva topic-uri despre produsele Nutrend iar acestea sunt destul de vechi, m-am gandit sa deschid un topic nou in care sa aflu parerea voastra despre produsele Nutrend.
Eu am renuntat la QNT si a trecut pe Nutrend.
de aprox 1 luna folosesc Nutrend Whey Core 100 (o portie inainte de antrenament), cu o saptamana in urma am inceput sa folosesc si Nutrend Compress BCAA 4:1:1 (o portie imediat dupa antrenament) si ma bate gandul sa-mi cupar si Nutrend Compress NT pt administrare inainte de somn fiind o proteina cu absorbtie f lenta.
voi ce parere aveti despre aceste suplimente, despre Nutrend in general, care sunt suplimentele Nutrend pe care le folositi ?
spor
Salutare,am folosit si eu Nutrend Whey Core 100 si pot sa zic ca e bunicel,acum folosesc niste amino de la Nutrend,ma enerveaza ca sunt mari si le inghit greu dar isi fac treaba.Am mai folosit si mass gain 14,nu prea am fost multumit de rezultate,mai multi carbo decat proteine,iar proteina din ele era de slaba calitate,ca la majoritatea gainer-lor.Mai bn mi-a mers cu whey core 100.Alte produse de la ei nu am mai folosit,in prezent doar acei amino (Nutrend Compress Whey Amino 10 000) impreuna cu proteine QNT Delicious Whey.